Сполучливи имитации на маркови парфюми - 45

• 56 718
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Фрау С, кой точно е този Африкански бал, че сега ми предизвика интереса?

# 436
# 437
  • Бургас
Африканският бал първо трябва да се пробва.Аз го обожавам, много е изтънчен, но често идва по- мъжки, има много ветивер там.

# 438
  • Deutschland

На мен ми стои нежно, лъха някакъв лукс от него, но изтънчен, не натрапчив. Нищо мъжко не усещам.

# 439
  • Варна
Скрит текст:

На мен ми стои нежно, лъха някакъв лукс от него, но изтънчен, не натрапчив. Нищо мъжко не усещам.

Наистина има много стилен профил този аромат, абсолютно удоволствие е за мен като мъж да го нося и е напълно универсален като поводи и сезон.
Днес пробвах новите мъжки Cuba Authentic във Елитис. Обичайно този бранд произвежда аналози на известни аромати с известен компромис в представянето.
Bold - този е много близък до CH Bad Boy наистина. Единственият, който ми хареса.
Flame - сладък, плодов, крем. Никак не се вписва за мъжки, но по-късно във fragrantica видях, че е аналог на Le Beau JPG, силно доминират кокос, тонка и ананас.
Dark - много малотрайна версия на Bvlgari man in black или Spicebomb. Сякаш за 30 минутки изветря. Може и аз да съм пръснал прекалено малко, защото не исках да се омирисвам на нещо непознато. А и доста време прекарах навън в жегите. Вероятно ще го пробвам пак.
И трите се намират обаче на половин цена в parfimo.bg спрямо Eлитис.
И пак там - в момента има известно намаление на Martin Lion от 15,39 на 13,39. Два кинта са си два кинта, за който се интересува от покупка Hands Thumbsup

# 440
А имате ли идея, дали Martin Lion могат да бъдат намерени някъде в Стара Загора?

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 15:39 от Rocket

# 441
  • Варна
А имате ли идея, дали Martin Lion могат да бъдат намерени някъде в Стара Загора?
В Елитис би трябвало да ги има. Ако не ме бърка паметта са в х-л Верея под общината.

# 442
D-frag, абе минах миналия ден от там, видях че имат La Rive и още някакви, но ML не намерих.
Ще мина тази дни да питам, може да са закътани някъде.
Искам да пробвам тяхната Olympea (Paco Rabanne), че ми я похвалиха тук, но не ми се дават парички за куриер. Sad

# 443
Red tobacco има ли го в Рефан ?
Sultan Rouge: Baccarat Rouge 540
Sultan Noir: Mancera Red Tobacco
Sultan Or: Alien
Sultan Blanc:Hermès Un jardin en Méditerranée (това последното едва ли е много близко до оригинала)
Имам Sultan Noir и след като го получих и пробвах, си направих поръчка за още 2 флакона. Единият подарих на сина ми и му е любим аромат.
За мен е превъзходен с представяне 7/10. Като ароматен профил обаче е 10/10. В стила на Refan CH Tobacco Mystery(този е върха във всяко отношение при двойни капки)  и съответно Mancera Red Tobacco. Няма нищо остро или неприятно в нито един етап и флаконът е много добър за цената си. Купувах ги по 18-19лв, но вече ги виждам по 21-22. Определено си заслужава, но за мен е по-скоро мъжки.
[/quote]

# 444
Преди години, когато се появи, Angel на Mugler ми беше любим. Има ли някой, който може да сподели коя е най-добрата му имитация?

# 445
Преди години, когато се появи, Angel на Mugler ми беше любим. Има ли някой, който може да сподели коя е най-добрата му имитация?
[/quoteНе знам на Рефан имитацията колко се доближава до оригинала ,но е хубав и много траен.
139. ANGEL / Thierry Mugler

# 446
  • Стара Загора
D-frag, абе минах миналия ден от там, видях че имат La Rive и още някакви, но ML не намерих.
Ще мина тази дни да питам, може да са закътани някъде.
Искам да пробвам тяхната Olympea (Paco Rabanne), че ми я похвалиха тук, но не ми се дават парички за куриер. Sad

МЛ в Елитис са преместени към лаковете. (от главния коридор..в ляво). Много от парфюмите нямат тестери..други са с празни такива, но ако човек знае какво точно иска и то без проба, няма проблем.

# 447
А защо така МЛ нямат собствен физ.магазин, доколкото гледам има доста доволни от тях, самата аз в т.ч. Например никъде в Пловдив не мога да ги тествам, тъй като затвориха Елитис. Малко тъпо според мен. Някой знае ли нещо?

# 448
Мариана, много ти благодаря!
Ще мина утре да проверя, че ме сърбят ръцете за тази тяхната Olympea.
Може ли още някой да даде отзив за нея, ако я е пробвал ?

# 449
  • обл. Шумен
Оффф....В един момент започнах да се обърквам и си направих файл с парфюмите, които съм си поръчвала - бях си описала всичко....и без да искам го изтрих...Голяма шматка съм 😫😫😡😡
Вие имате ли си някаква практика, която да ви напомня какво не ви е харесало или не е трайно например?
От Гиза исках  Пантерата, но я няма и си поръчах 2 на сляпо - D241 Зен Сан Ексклузив и D312 Гинза Ексклузив. Да видим дали ще съжалявам че съм ги взела.🙄🙄🙄

Общи условия

Активация на акаунт