Сполучливи имитации на маркови парфюми - 45

• 53 832
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Имате ли проблеми с пулверизатора при парфюмите на Martin Lion?
При мен течността излиза направо на струя и е много неприятно. Не е като мъгла.
(малко объркано го обясних, но се надявам, че се разбира)
Така ли е при всичките им парфюми, или аз съм попаднала на дефекта бутилка.
И при мен е така и при трите ми бутилки, но само ако натискам бавно. Ако натисна рязко, си излиза мъгла. При флакона на приятелката ми положението е същото.

# 616
  • София
Имате ли проблеми с пулверизатора при парфюмите на Martin Lion?
При мен течността излиза направо на струя и е много неприятно. Не е като мъгла.
(малко объркано го обясних, но се надявам, че се разбира)
Така ли е при всичките им парфюми, или аз съм попаднала на дефекта бутилка.
И моят е такъв. Миналата седмица го получих. Явно са такива, не е много приятно.

# 617
  • София
Само веднъж съм купувал МЛ преди поне 2 години и тогава също пулверизаторът не беше читав. Явно е нерешен проблем.

Разхождам си Tobacco Absolute / Рефан днес. Като че още малко по-ниски температури му трябват. Но е сполучлив - и като композиция и като трайност.

# 618
О, аз значи ще ходя да търся от къде да си взема празно шишенце и да прехвърля парфюм. Така изобщо не ми е комфортно да се пръскам.
Ей сега от една бутилка, пластмасова на ЗАГ, стана пулверизатора. Сега ще мириша за известно време на My Way и Olympea смесено. 😀

# 619
  • София
При мен от 7 бутилки Martin Lion, една ми "плюе", другите са ок.
По-горе се коментираше как през есента се разкриват повечето аромати. Напълно съм съгласна. Зимата пробвах Black Phantom на Kilian в изпълнение на Гиза и почти не го усещах, но сега е друга работа. Такива прекрасни карамел, кафе и бадем усещам, мммм, разкош Blush

# 620
Как ги отваряте шишенцата на Мартин Лион, те са със запечатана метална част. Веднъж се пробвах да отварям с указания от клипчета, но не ми се че получи.

# 621
  • Пловдив
Аз имам 5-6 парфюма от Martin Lion и никога досега не съм случила на дефектен пулверизатор, всички си пръскат много добре, правят голям облак. Само веднъж при един парфюм, само при първото натискане така беше все едно излизаше на капки, но като го натиснах малко по-рязко и назад някак си и тръгва както трябва Simple Smile

# 622
Вчера влязох в един магазин на Рефан в Пловдив (Смирненски), подтикната от темата да търся Ерба Пура и Бакарат Руж, ами служителката ми хвърли такъв поглед и ми каза, че не ги била чувала. Grinning По-лошото е, че и аз не им знам номерата и даже не съм сигурна дали ги има в Рефан, че чета малко диагонално. Някоя добра душа да ми помогне.

# 623
  • Пловдив
Къде в Смирненски има Рефан ?

# 624
То не е специализиран на Рефан, продават дрехи и парфюми на Рефан като не са им налични всички, иначе се намира на Юндола.

# 625
  • Пловдив
Благодаря.

# 626
Нямам проблем с пулверизатора на Martin Lion,  разпръсква на фин облак.
А относно  двата супер скъпи аромата на Martinez- за мен това е наглост безобразна!! Нито като аромат, нито като трайност си заслужават. Мартинез имат много  по-хубави и евтини парфюми.

# 627
  • Deutschland
025 е номера на Бакара в Рефан. Ерба пура нямат засега.

# 628
Аз тези дни ще ходя да си взема Lancom Tresor A La Folie на Martin Lion и се надявам да попадна на читаво пулверизаторче. Ще пробвам и техните Ерба Пура и Кирке, но се опасявам, че ще ми станат много есенно-зимните аромати.
Аз не обичам да трупам и предпочитам ако си взема нещо да си го изпръскам за сезона. Simple Smile

# 629
Аз тези дни ще ходя да си взема Lancom Tresor A La Folie на Martin Lion и се надявам да попадна на читаво пулверизаторче. Ще пробвам и техните Ерба Пура и Кирке, но се опасявам, че ще ми станат много есенно-зимните аромати.
Аз не обичам да трупам и предпочитам ако си взема нещо да си го изпръскам за сезона. Simple Smile
Ха ,каква идея ми даде само за да не се заривам с парфюми.
Купувам за сезона 2-3 и готово.
Златна си! 🤗
Мноооого благодаря за идеята! 🥰

Общи условия

Активация на акаунт