Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 39

• 67 372
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
От тaзи се интересувам

# 406
И тази е хубава (освен Hangover). Кожата ми е комбинирана.

# 407
Момичета, някаква идея откъде мога да се сдобия с тестери на Armani luminous silk? Във Варна няма щанд на Армани в Дъглас, а да поръчвам на сляпо не искам..

# 408
  • варна
Аз по - добра от базата на By Terry не открих.За всеки тип кожа.Изпробвана от приятелки с различни кожи.Има я в Нотино.

# 409
Дами, моля ви дайте ми препоръка за бюджетен фон дьо тен от Лили/Дм, който да не става така и да е подходящ за много чувствителна и склонна към пъпки кожа:

Скрит текст:

Даже и бб крем/сс крем. Просто съм адски разочарована от wet and wild photofocus. Толкова добри отзиви прочетох, а накрая е ужас. Втори ден ме е срам направо да се показвам с него. Мислих, ме е от крема вчера, купих нов крем, пак е така. Благодаря ви предварително!

# 410
Хубави отзиви има за Loreal- Фреш Уеър.

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 11:50 от Candy_girl

# 411
Дами, моля ви дайте ми препоръка за бюджетен фон дьо тен от Лили/Дм, който да не става така и да е подходящ за много чувствителна и склонна към пъпки кожа:

Скрит текст:

Даже и бб крем/сс крем. Просто съм адски разочарована от wet and wild photofocus. Толкова добри отзиви прочетох, а накрая е ужас. Втори ден ме е срам направо да се показвам с него. Мислих, ме е от крема вчера, купих нов крем, пак е така. Благодаря ви предварително!
Така беше и при мен. От дрогериите харесвам Мейбълин Афинитон. На Лореал също са ок. Търси нещо с ефект хидратация или озаряване. Ако успееш да намериш на Римел Lasting radiance, защото е спрян. Сега се сещам, че Буржоа също не са ми правили сухи участъци. Но определено Афинитон ми стана любимец, заобичах го след 10 години пауза. 10 лв къде не ги даваме, така че си заслужава пробата. Последните години имам проблем с дрогерийните фдт: или ми правят сухи участъци, или изчезват на петна след 2-3 часа.

# 412
От дрогерийните фаворит ми е Revlon Colorstay - има вариант за мазна и комбинирана кожа, както и за суха.  При мен е от голямо значение и с какво се нанася ФДТ, най-добре ми се получава с beauty blender.

# 413
  • София
LieToMe а добре ли е хидратирана кожата под ФДТ-на?

Иначе от дрогерийните хубави са ФДТ-ните на Revlon - Color Stay, Catrice HD, Лореал -серумния , но няма добро покритие ако търсиш този ефект, тру матч отново на Лореал, на Буржоа също не са лоши.
Поне аз никога съм няма проблеми с тях, дори сега имам един дрогериен на буржоа, който ползвам често

# 414
Не съм се включвала до сега в темата, но препоръчвам ВВ крема на Миша - кожата ми стои сочна и озарена. От моя опит, тъй като съм със суха кожа повечето дрогерийни продукти, които съм ползвала ми стоят по показания начин.

# 415
Привет, ще се намери ли някой да каже добра дума за базите на Смашбокс-матиращата и тази, която уж минимизира пори?
Имат добро намаление в Дъглас, но май ми трябва "подбутване", тъй като не съм ги ползвала. Joy

# 416
Ще се намери - базите на Смашбокс са ужасно обичани и популярни! Погледнете им ревютата.

Аз по - добра от базата на By Terry не открих.За всеки тип кожа.Изпробвана от приятелки с различни кожи.Има я в Нотино.
Звезди, аз харесвам продуктите на By Terry, но никога не съм купувала техен праймър. За кой от всички говориш?
https://www.byterry.com/makeup/face/primer.list

Като споменахте Буржоа - те имахa един легендарен ФДТ, който аз упорито заобикалях, заради ефекта на "сочна, сияеща кожа". Доколкото разбирам са пак на пазара.

Вчера се успахме и в бързината да се оправя да закарам децата на училище успях да се наклепам с 2 корейски къшъна един след друг (бях забравила колко е тъмен единия, та го изсветлих със втория) и като се погледнах в колата светех, въпреки, че бяха матирани отгоре с пудра. Много хубави финиши имат, проклетите, но трайността им на моята смесена кожа е доста ниска.
Скрит текст:
Моля, не ме цитирайте!
...

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 14:24 от Agent Provocateur

# 417
  • София
Привет, ще се намери ли някой да каже добра дума за базите на Смашбокс-матиращата и тази, която уж минимизира пори?
Имат добро намаление в Дъглас, но май ми трябва "подбутване", тъй като не съм ги ползвала. Joy
Ауу мерси, че сподели! Зареждам се Simple Smile

# 418
  • Тук... някъде
Agent, страхотно изглежда финиша, точно такъв ми допада на мен най-много.
Със смесена към суха кожа съм, която напоследък,независимо с какво мажа, си стои все суха по бузите и точно този ФДТ на Bourjois ми се впива ужасно в сухите участъци там. Пробвах го с няколко различни бази, нанасяне с четка, с beauty sponge и пръсти, но нищо не проработи и го подарих на братовчедка ми. Все още нямам отзиви от нея.

# 419
Ти, Agent, цяла енциклопедия в козметиката, имаш супер кожа и изобщо не изглежда да е била през годините проблемна. Струва ми се по-скоро си е твоя мания да наслояваш продукти за грим. Аз това, което съм научила е, че е много важно кожата да ДИША, да е снабдена с кислород и хидратирана. Когато излекувах тъмните си кръгове от работохолизъм, недоспиване и дехидратация, спрях да клепам често ФДТ и особено когато започнах лимфодренажите успях да видя истинския цвят на лицето си. Бях супер щастлива, че вече мога да изляза извън вкъщи НАТУРАЛНА. Препоръчвам! Ако сега наблегнеш на масажа и след 10 години ще си със същия младежки контур.

Общи условия

Активация на акаунт