Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 39

• 67 386
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
Аз има нужда от помощ от по-запознатите. По принцип ползвам и много харесвам фон дьо тена на ЕЛ, но днес в един магазин видях друг продукт на марката.  Някой може ли да направи сравнение между двата? Покривност, трайност, ефект... Това е новото, което срещнах https://www.esteelauder.com/product/643/71600/product-catalog/ma … foundation-spf-45
Сравнено с това https://www.esteelauder.com/product/643/22830/product-catalog/ma … ?shade=2C3_Fresco

Futurist е по-озаряващ, с по-ниска покривност и не чааак толкова траен. Чудесен е за суха кожа, дава средно покритие и Ок трайност за такъв тип продукт.

# 571
  • Бургас/Пз
Съни, за мен Футурист е едно от най-добрите неща, които съм ползвала. Със суха кожа съм и ми лепва като втора кожа, естествено отдолу с другата съпътстваща грижа. DW определено не ми е любим и не се разбирам с него , но Футуристът при мен беше любов от пръв поглед. Последният път дъщеря ми като си беше тук обаче ми го отмъкна, но в Дъглас ще ти дадат отливки. Въпреки че не са много любезни, все пак не отказват. Определено си заслужава да го пробваш. Както е казала Ния, няма покривността на ДУ, но въпреки това прави добро покритие. Има приличен трансфер, но аз му го прощавам заради прекрасния финиш, който имам с него. Единствената причина , поради която не съм го подновила е защото имам два други любимци в момента, които изцяло покриват нуждите ми и съм се зарекла докато не ги свърша да не купувам нищо Simple Smile
Не знам дали ще издържа, защото приятелка ми даде да пробвам това нещо и направо ме удари в сърцето https://bg.radiant-professional.com/bg/catalogue/wonderlight-ser … #full-description

# 572
  • Бургас
Благодаря много за отзивите! Не ми е суха кожата, но мисля, че не е проблем. Пък и открих една супер оферта, така че направо поръчвам.

# 573
Заметоха ме, та моля за информация-люти ли ОН на очите? Очите ми са чувствителни и в Римската жега, ако ми се разтича в очите няма да е добре положението.
Niьо, не ми люти, но и аз не съм с чувствителни очи!
Имай едно наум, че тaзи опаковка я има в няколко варианта и е лесно да се обърка.

Червеният всъщност е зелен, за да тушира зачервявания!
Черният е тониран в беж!
Radiance - не съм го имала.

За моята смесена кожа черният е ОК за студ и климатик, както и за белгийско-холандско лято (мин. лято го слагах при темп. под 20С; за наистина топло ми иде тежък) Но не помня дали са пото- и водоустойчиви, та за италианско лято може да не са баш нужното!
https://www.dodoskin.com/products/o-hui-day-shield-perfect-sun-b … ack-spf50-pa-50ml

Бих ти препоръчала да рисърчнеш ето тези:
https://www.dodoskin.com/products/o-hui-day-shield-tone-up-sunbl … rce-spf50-pa-50ml
https://www.dodoskin.com/products/o-hui-day-shield-ultra-sunbloc … rce-spf50-pa-50ml
Виждала съм тестери на тези сънскрийни на Ибей със сигурност!
http://adventuresofaceliacinnyc.blogspot.com/2018/03/review-and- … veral-korean.html

Аз има нужда от помощ от по-запознатите. По принцип ползвам и много харесвам фон дьо тена на ЕЛ, но днес в един магазин видях друг продукт на марката.  Някой може ли да направи сравнение между двата?
Futurist е по-озаряващ, с по-ниска покривност и не чааак толкова траен. Чудесен е за суха кожа, дава средно покритие и Ок трайност за такъв тип продукт.
Футурист го носих и на смесена кожа на прохладно време и ми харесваше -  не лъщях, не блестях, но в крайна сметка го отнесе една приятелка. Хубав ФДТ, но не и любим за мен.

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 15:36 от Agent Provocateur

# 574
Благодаря, прекрасна! Ще го пробвам с кеф и ще пиша как е на очите.
В резултат на химиото, през което минах, обичайните странични ефекти са налице, но пък мога да се ‘похваля’ и с един необичаен- хипопигментация на части от кожата, която доста прилича на витилиго. Със следродилната мелазма подозирах, че светлата част на кожата ми е доста светла, но сега определено е налице, та освен слънцезащита, това лято ще търся и нещо, което ми дава тонирана основа за леките ФДТни, по които си падам напоследък. Ако някой има любим продукт от този тип-моля, нека свирне тук. Покривни ФДТни имам доста, все още, но не ми се носят.

# 575
  • FRANCE
Здравейте, бихте ли ми препоръчали CC крем или ФД за смесена/мазна кожа за лятото? Задължително с матов завършек.  И евентуално база. До сега ползвах на make up forever, но бих пробвала и друга. Благодаря

# 576
Скъпа Ния, добро, мило и сърцато човече, не знам през какво си преминала, но ти пожелавам само светли и щастливи моменти Heart!  Относно моята супер ужасна кожа и търсенето на фдт... бях в Сефора, без капка грим, намазаха ме с 4 различни фдт - DW, Too Faced, Tarte, YsL. Мислих, гледах се и си купих DW. Въпреки че преди години, след измазване на една опаковка, тотално се бях отказала, но момичета бяха толкова мили и реших да го купя.

# 577
Благодаря ти, Неви. Всичко мина и замина, бих казала бързо и леко, предвид какво можеше да бъде. Пример за това колко е важно да се проверяваме за бучки, да не отлагаме интервенции и да ходим на гинеколог поне веднъж в годината, с цитонамазка. Хванах всичко в самото начало, така че мина, изключително доволна съм от развоя и гледам напред.
Относно ДУ, ще взема да извадя моя утре, днес на няколко дами във фейсбук писах за него. Супер податлив на смесване, на игра с основи и текстури е, според мен е чудесен избор. И аз се бях зарекла да не го пипам пак, но да-прекрасен продукт. Дай му хидратация и ще се отплати.

# 578
Ния, много се радвам, че всичко е минало благополучно! Flowers Hibiscus За DW явно наистина му трябва хидратация. Именно заради не добра хидратация много трудно го разнасям. Слагам дневен и нощен крем, но правих една злополучна процедура хидрофейшъл в клиника Ривърс и още не мога да се оправя от последствията.

# 579
Здравейте! Моля за препоръка за фон дьо тен, който е покривен и по-дълготраен. За нормална към смесена кожа, с омазняване в Т-зоната.

# 580
Съни, за мен Футурист е едно от най-добрите неща, които съм ползвала. Със суха кожа съм и ми лепва като втора кожа, естествено отдолу с другата съпътстваща грижа. DW определено не ми е любим и не се разбирам с него , но Футуристът при мен беше любов от пръв поглед. Последният път дъщеря ми като си беше тук обаче ми го отмъкна, но в Дъглас ще ти дадат отливки. Въпреки че не са много любезни, все пак не отказват. Определено си заслужава да го пробваш. Както е казала Ния, няма покривността на ДУ, но въпреки това прави добро покритие. Има приличен трансфер, но аз му го прощавам заради прекрасния финиш, който имам с него. Единствената причина , поради която не съм го подновила е защото имам два други любимци в момента, които изцяло покриват нуждите ми и съм се зарекла докато не ги свърша да не купувам нищо Simple Smile
Не знам дали ще издържа, защото приятелка ми даде да пробвам това нещо и направо ме удари в сърцето https://bg.radiant-professional.com/bg/catalogue/wonderlight-ser … #full-description
Значи и Футуриста ми влиза в списъка, не се харесвам с ДУ. Имам приятелка с много чувствителна, тънка и акнеична кожа, която от 20 години ползва само фдт на Радиант и не го заменя с нищо, всеки опит да въведе нещо ново води до обостряне и реакция. Леля ми също е голям фен на Радиант и Севънтийн от години, тя е с лека розацея, но с тях винаги изглежда супер.

# 581
И аз много харесвам Радиант, но използвам All day matt.
Бих пробвала и този вариант, но не знам дали ще ми пасне тъй като аз съм с мазна. Май ще се разходя до магазина им.

# 582
За дълготраен фон дьо теб -dw на Estée Lauder.
Може ли мнение за Givenchy prisme libre и дали има голяма разлика в цветовете?

# 583
Леки?! Малкото, наистина леки, които имам са стария буркан на CDP-то, няколко къшъна, 1-2-3 BB крема и всички тежки и покривни, които разредя до неузнаваемост със сънскрийн Simple Smile

Здравейте! Моля за препоръка за фон дьо тен, който е покривен и по-дълготраен. За нормална към смесена кожа, с омазняване в Т-зоната.
Освен класиката в жанра, която всички обичаме - ДУ на ЕЛ бих препоръчала и една друга класика - Mac Studio Fix Fluid. Друг, подходящ за мазна кожа, който бих искала да опитам е MAKE UP FOR EVER HD Skin Undetectable Longwear Foundation.

# 584
Супер фдт за смесена кожа като покривност, добра работа с пори и дълготрайност е и Clinique Even Better Clinical Serum Foundation spf 20.  Мисля да си го подновя и него. Имам пълен фдт на Радиант, fix all day matt, изобщо не се спогодихме с него.

Общи условия

Активация на акаунт