Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 39

• 67 404
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Много се радвам, че ти харесва. Продуктът наистина е уникален, имайки предвид че много трудно се сработвам с тониращите, тъй като кожата ми е хем тънка, хем суха и не носи на тежки мазила. Не оксидира, за свличане и дума не може да става, тъй като е много много ефирен, озарява лицето, издържа ми минимум 12 часа. Какво повече му трябва на човек!? 😉

1W2 в момента има в House of Fraser, ако пазаруваш от чужди сайтове и то на много приятна цена(£36).

# 556
Да, и в Парфимо го има за 60лв! Само ако знаех дали е моят цвят, поръчвам..

# 557
Момичета, сдобих се с база за грим. И сега се чудя къде я вмъкна в рутината. Прочетох темата и се ориентирах, че е след крема. Проблемът е че ползвам 2 крема преди ББ крема, който нанасям. Първо слагам Биотрейд с ниацинамид, над него слънцезащита и после ББ на Миша. Имате ли идея дали да премахна нещо или пък как да наредя?

# 558
Аз бих я сложила преди ББ крема.

# 559
Крем-база-слънцезащита-ББ.Аз така слагам.Понякога базата след слънцезащита, зависи каква е.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 12:17 от ДХ3

# 560
  • Бургас
Някой вече пробва ли новият фдт на Герлен -https://douglas.bg/guerlain-terracotta-le-teint-healthy-glow-conf-72089

# 561
Богата е базата. Пиши, че е и за хидратация. В този смисъл май ще поспра дневния крем и първо слънцезащита и върху нея базата и оттам ББ крема.

# 562
Аз слагам тонер, серум, дневен крем с spf 50 PA +++, след това база със същия spf и накрая ФДТ. ❤️‍🔥

Искам наййй сърдечно да благодаря на дамата, която ми изпрати отливка от Estee lauder hydra rescue 1w2 ❤️‍🔥 Нямам търпение утре сутринта да пробвам цвета! 😊🌷

# 563
Пробвах го. Какво те интересува за него?
Накратко-покривен, леко матов, лек ФДТ. Хубав е, особено ако нямаш сухи участъци, уголемени пори и бръчки. Ако имаш-нищо не прави за заглаждането им. Твърдят, че не се трансферира-трансферира се, разбира се. Не е най-трайният на пазара-не е като току що нанесен в края на деня, определено. Оксидира умерено, както и повечето ФДТни на марката. Хубав е, наистина е Ок за ежедневен, но не е манна.
Забравих-парфюмът!!! Парфюм, смесен с пигмент. Мирише яко и при нанасяне, и при носене.

# 564
Скрит текст:

Този си остава за мен №1
Страдам, че го спряха все още съм в издирване на негов заместител, ако някой му е намерил моля да сподели.

# 565
Simple Smile)))))))))))))))))) Моме Нийо, това автоматично взлиза в топ 3 на най-яките пожелания, които съм получавала за РД! Да ти се връща, прекрасна!

И за да съм поне малко по темата - през лятото слагам тонер, серум(И) и слънцезащита преди базата. Има продукти, които ги дефинират като бази със СПФ фактор, а има и слънцезащитни продукти, които са със свойства на база. Например в момента ползвам 2, които са леко тонирани и правени за база и защита едновременно:

"Suncream combined with makeup base for skin prone to darkening."

Но съм ползвала и други подобни, например:

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 18:48 от Agent Provocateur

# 566
  • Бургас/Пз
Честита да си и тук прекрасна , Агент!
Искам много да пробвам първия на ОН… , но ще видя как ще се справя с поръчка. Накрая ще га поръчам до дъщеря ми в Германия, но лошото е, че ще ми го донесе чак средата на лятото.

# 567
Заметоха ме, та моля за информация-люти ли ОН на очите? Очите ми са чувствителни и в Римската жега, ако ми се разтича в очите няма да е добре положението.

# 568
  • Бургас
Аз има нужда от помощ от по-запознатите. По принцип ползвам и много харесвам фон дьо тена на ЕЛ, но днес в един магазин видях друг продукт на марката.  Някой може ли да направи сравнение между двата? Покривност, трайност, ефект... Това е новото, което срещнах https://www.esteelauder.com/product/643/71600/product-catalog/ma … foundation-spf-45
Сравнено с това https://www.esteelauder.com/product/643/22830/product-catalog/ma … ?shade=2C3_Fresco

# 569
Повече от 10 години ползвам Doble wear, но прочетох от Алекса и Анастасия glam  за новия фондьотен Futurist Resque и веднага го поръчах.
Покривен е, траен е, с две думи хареса ми.
Аз на EL няма да изневеря, но когато излезе нещо ново на марката, го пробвам.
Благодаря ви за отзивите и насоките.

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 07:09 от happy doc

Общи условия

Активация на акаунт