Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 39

• 67 548
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
Алекс, и от написаното не разбрах Blush - по-добре с хака или без него?
В.И.П, откъде си взела Ла Рош и кой точно?

# 271
Здравейте и от мен! Аз в последно време нямах много финанси за скъпи фон дьо тени  и случайно открих, че и от по-евтините има много добри попадения.Laughing Ползвах Vichy mineral blend, който много ми хареса, но нещо изчезна от аптеките. После си взех Wet n Wild, Photo Focus, които няма и 20 лв. Ами, супер е. Два пъти си купувах от него. Ползвала съм и Loreal True Match, изглеждаше много добре, но на моята кожа бързо изчезваше. Сега бях намерила в шкафа един Double Wear на Estee Lauder, който лятото ми беше много светъл, сега на цвят уж беше добре, но много ми матираше. Употребих го и днес бях в Douglas за нов. Да обърна внимание, че съм на 39 г с комбинирана кожа и пори. Пробвах Clinique Even Better, добре беше, цветът, обаче,  леко розовееше, а по-светъл нямаха. После пробвах Clinique Skin Illusion, хареса ми, ходих да се гледам на дневна светлина, взех го (106 Vanilla) и сега като се прибрах виждам, че ми е една идея по-тъмен, което прави лицето ми не толкова свежо.

Голям проблем са ми тези цветове,  често взимам цвят, който ми е по-тъмен. Да не говорим, че сега видях, че в Нотино има отсъпка и можех да го взема с 20 лв по-евтино. Изобщо, не съм доволна. Сега ще трябва да го смесвам с някакъв по-светъл.

# 272
При мен единствените, които не оксидират са на Too Faced-Born this way, MUFE-Ultra hd undetectable,NARS-light reflecting foundation,KVD-Good apple (този оксидира, но умерено). Моята кожа също е комбинирана, много зависи от предварителната подготовка на кожата преди нанасянето на ФДТ-а.

# 273
Аз от години използвам ДУ и мине се не мине някакво време, реша че искам нещо ново.
Последното беше преди 2 седмици - ей този красавец:

Бях си взела щедра отливка, поносих го малко, дойдоха намаленията в Сефора и викам добре, взимам си го.
Да, ама нещо хич не ми харесва 🤦🏻♀😀
Като го нанеса с влажен бютиблендър седи страхотно, до след около 2 часа, когато започвам да изглеждам като суха стафида, заедно с пори и бръчки, които просто ги нямам… също така започва да изчезва и става на петна.
Дали има някакви трикове, които мога да приложа, за да го направя да работи?
Мислех евентуално да смесвам някакво количество с крем за лице и да си “правя” бб крем, но честно да си призная не съм им фен 😀

# 274
Хидратираща база отдолу ? Тази на Боби Браун в страхотна .

# 275
Слагам хидратиращ крем отдолу, принципно кожата ми е смесена към мазна и ми са ми много трудни продуктите за хидратация под грим, защото или няма да е достатъчно и ще ми опъва кожата някой супер мат или ще е много мазна след час 😀
Ще видя тази на Боби Браун, даже май имам тестер в нас

# 276
Същата работа и при мен с цветовете.
Доскоро слагах един Виши Минерал Бленд 09 номер. Уж тъмен, а ме прави много бледа, а пък аз съм бяла.
Търся нещо свежо, леко розовеещо, а все на жълти попадам.
Ла Рош никъде на мога да намеря, а да спомена, че пудрата на Авен с тампончето определено стои по-добре, но си е сухичка.
Освен и аз да потърся тази основа на Боби Браун. Откъде я купувате?

# 277
Базата на Боби можете да намерите в Делириум, също и в Нотино. На мен много ми допада като консистенция, има лек аромат, който не е силен, попива много бързо и наистина задържа грима.

# 278
  • София
Днес една приятелка беше с Ревлон фото реди. Кожата ѝ някак светеше. След това видях, че има частици. Хареса ми как й седеше и мислех да го потърся, но тя каза че не е траен и ѝ пресушава кожата.  Аз на Ревлон май нищо не съм ползвала, ама ми се приискаха частички.

# 279
Може да пробвате смесване с течен хайлайтър. Аз постигам невероятен ефект с glow enhancer на Армани.

# 280

Хайде, и аз ще си призная каква я свърших наскоро - след като се залюбихме силно и страстно с CDP Matte, закопнях (или да го кажа по-добре - загриза ме любопитството) по CDP THE FOUNDATION. И сега следва най-смешната част - хем го искам, хем не ме кефи новия дизайн на буркана му! Патова ситуация Wink

Агент, кой цвят ползваш от CDP Matte?

# 281
От  CDP Matte взех B30 - води се medium beige.

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 16:13 от Agent Provocateur

# 282
Благодаря.
Доколкото съм те чела, ни съвпадат цветовете. Обмислям да го купя, но няма къде да пробвам.

# 283
Направи си домашното прилежно, изчети един куп мнения и тогава ако още го искаш си го купи. Не се доверявай само на едно мнение.

Ужасна им е номерацията на гамата, ето ти го до EL 3N1:

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 16:28 от Agent Provocateur

# 284
  • софия
Здравейте, надъхана от проучването на руските мацки, което Agent a беше добра да сподели, тръгнах да изследвам дрогерийните марки ФДТ, предимно на L'oreal. True match наистина е хубав, но за мен много нетраен. Та, въпросът  ми е :къде може да се намери Age Perfect fondation.Има добро описание в notino, но никъде не го намирам на живо.

Общи условия

Активация на акаунт