Лакове за нокти - 161

• 47 536
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
На мен за 15 мин.ми изсъхва с ГР бързосъхнещия .И да отбележа,че както се отдръпваше от кожичките и надигаше лака-като горе долу преполових шишето и спря.Вече не прави проблем и пак ми е фаворит . Simple Smile

# 151
Не можах нещо да се спогодя с техния, но беше преди години като го пробвах, може да са го пък подобрили от тогава. Помня че ми го хвалеха и ме разочарова че пак трябваше да чакам по много време.

# 152
  • Варна
При мен Сеш, хваленият Пърфект, ГР, есънс, не ми вършат работа. Но явно при всеки е различно, проба-грешка.
Харесвам Poshe, Barry M wet set. И задължително капки Есънс или бюджетния вариант - спрей на avon. Ако не сложа капки все има вариант да си разваля лака, те поне изсушават бързо горния слой. За изсушаване в дълбочина си трябва повечко време.
Пампита, благодаря за снимката, най-вече ме притесняваше дали и този финиш се надига откъм кожичките. Виждам, че не, така че ще дебна намаление на чайните. Изтриването на връхчетата и за мен е нормално. Simple Smile

# 153
Тина сигурно си права-по-скоро до нокти може би.Аз от Перфект,Е сенс също не съм доволна.Този ми съхне най-бързо .
Натка,предни шишета ми е бил по-добре,сега от това шише се бях оплакала,че надига откъм кожичките,но пък това спря с ползването ....Но пък винаги е съхнел за 10-15 мин. Общо взето проба-грешка Simple Smile .

# 154
Така ще е, макар че много странно чак такива разлики... Колко да е до нокти, като реално със слоевете лак трябва да се сработи а не с ноктите. Луда работа. И на Avon някакъв спрей имах преди време, също хвален пък аз полза не видях от него никаква. Само омазвах де що пипна после, но то това ми е мнението и за всички спрейчета от този вид. И все си казвах че явно аз очаквам прекалено много от такъв продукт.

# 155
Аз съм доволна от Catrice(с лилав надпис) и Avon.

# 156
И аз съм доволна от catrice, от Лили го купих. Пробвах и sèche, след като четох мнения тук, но не ми допадна (отдръпна се много, сбръчка се и се отлепи на люспа, също мирише ужасно).  Стои си в шишенцето, не знам кога ще му дам друг шанс, слагам си Катриса (все бързам да приключа маникюра и не ми се експериментира, но си минава около час с оформяне, нанасяне на два слоя + топ  и някоя декорация).

Друга хитринка е да правя нещо на компютъра докато съхне лака, така не усещам времето 😂

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 05:05 от Amandine

# 157
Един лак, който обожавам. Все се каня да си поръчам и другите от серията, но не стигам до тях.

# 158
Здравейте момичета, отдавна не бях влизала. Големи красоти показвате да не изброявам, че може да пропусна някоя. Подкрепям за топ лака на Сеш, когато го пуснат на намаление се обзавеждам с по- няколко, в момента нямам какво да покажа до дъно съм и на здравител. Покрай бебето счупих 2 обърнах 3 и това е сега ще чакам наново да израснат. А дотогава ще ви гледам и ще се наслаждавам.

# 159
И аз не заменям Сеш с никой друг. Имам поне още четири различни, но съм най-доволна от него. Преди малко поръчах още два, да има 😃. Утре ще сменям лака, че още съм с морския.

# 160
Такаааа...грешката се оказа в моя телевизор Joy Плейта е супер плитък и обирането на излишния лак трябва да е без никакъв натиск. Вдигането на изображението също. Гравюрата е много фина. Продължавам да работя върху техниката, че съм много боса Blush Ще си взема и друг печат, но отново ще е прозрачен силиконов.
Скрит текст:

# 161
Точно тези с тънките линии поне аз ги докарвам по-добре с печат с по-твърда гумичка. Имам някакви стари комплекти от левчетата, купувани преди много години, изненадващо гумата им не е мръднала. С мекото желе на силиконовия тампон не успявам да ги вдигна тях, все липсва по накоя част.

# 162
От години залагам на Ейвън за топлак. Съхне бързо и съм доволна като трайност.
Преди това използвах Miss sporty и Flormar.

# 163
Доволна съм от бързосъхнещите топове на GR, Perfect, trend it up. Сега ползвам Catrice и нямам търпение да свърши - не съм очарована от него.
Все още не съм открила бързосъхнещ топ, който да не се отдръпва.

# 164
Аз съм доволна от бързосъхнещия ув топ с гел ефект на Тренд ит ъп, както и от същия на Перфект. В началото и при мен се отдръпваше, но аз продължавах да си ги ползвам, защото наистина съхнат много бързо и трайността на лака и с двата за мен е повече от задоволителна - на 7 ден е в най-лошия случай ноктите ми са с оголени връхчета. Едно момиче, не помня кое, беше споделило тук, че за да не се отдръпва топ лакът трябва след нанасянето му да се изчака малко и тогава да се използват капки/спрей за бързо съхнене. Пробвах и наистина топ лакът вече не ми се отдръпва.

Общи условия

Активация на акаунт