Лакове за нокти - 161

• 47 534
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Мимоза, не исках да те засегна. Проблема е ясно, че е в сайта.. Просто ми е странно как лаковете, които ми отказаха се споделят тук след седмица. Както и да е, не мисля отново да поръчвам от там.

# 136
perfect 136,137,s128 🧡💛

# 137
Мимоза, не исках да те засегна. Проблема е ясно, че е в сайта.. Просто ми е странно как лаковете, които ми отказаха се споделят тук след седмица. Както и да е, не мисля отново да поръчвам от там.
Само исках да поясня, че не ползвам привилегии с каквото впечатление май са останали част от съфорумките.
Мисля, че Amandine беше пуснала поръчка, за която писа, че е с молба да и я изпратят по-късно.  Дано не греша, но това не променя нещата и предполагаме си спазват реда на поръчките.

# 138
Да, аз поръчах преди 2 седмици от тогава наличните лакове, но ги взех вчера. Звънях с молба да добавят още два към поръчката, но казаха,че са изчерпани, въпреки , че в сайта пишеше налично. Първоначално поръчаните обаче бяха запазили.
 На мен също казаха , че когато могат ще добавят наличности. Аз съм доволна , два пъти на поръчам от тях, цената си заслужава, но също не успях да взема някои желани цветове.

# 139
Идеята за днешния маникюр беше друга, много исках щампа китка, но от новия плейт не можах да вдигна нито една Cry Не знам какъв е проблема, мисля да си взема нов друг вид печат, че моя е китайски и стои леко порест силикона, прозрачен е и по-скоро мек. Ако не е от него може да се окаже, че самата гравюра е плитка и не задържа достатъчно лак. С такова желание ги купих...приемам съвети и идеи. Изморена и отчаяна от неуспешните опити заложих на класика.
OPI Rice Rice baby и My favorite ornament

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 21:19 от mimoza7710

# 140
Mimoza Виж дали няма едно тъничко и незабележимо фолио върху плейта - ако има махни го и бе трябвало всичко да е ок. Пробвай с нокът

# 141
  • На изток от Ада
То аз и дало още един не стигнах , но ни чи се търси брокат беше. И яз ги поръчах с молба да дойдат по -късно .
Поне пясъци имам ,от съфорумка соятощеше на гел да минава . Договорихме се .А и от Ивис прреди
 3  4 г пуснаха даста Опита , даже и дс серията, първо по 10 лв   после по 7 ,5 и 2,50 и по 1 лв  Доста време се мотаха и взех повече

# 142
Mimoza Виж дали няма едно тъничко и незабележимо фолио върху плейта - ако има махни го и бе трябвало всичко да е ок. Пробвай с нокът
Имаше синьо фолио, махнала съм го, след което съм я почистила.  Лака с който пробвах е черния Aura, мисля, че е достатъчно плътен.

# 143
  • София
Пампита, ще споделиш ли как е трайността на strawberry fields? Обмислям да си взема жълтия неон с шимър (lemon ice) и се чудя дали и той ще ми се надига бързо покрай кожичките.
Здравей, това е положението след 1 седмица:

Ясно се вижда износването по връхчетата особено на палеца и показалеца, но други щети няма, дори и на дясната ръка, която ми е водеща.

# 144
Днес за трети път това лято се лакирах с Бел 99, много го харесвам просто... Сложих и СНБ Деница. Не мога разбира се да уловя цвета, но който го е виждал има представа 🙂

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 15:23 от katerina_girl

# 145
Момичета,
Взех си топ лака на Перфвкт по ваша препоръка, но при мен е пълна катастрофа! Тези 60 секунди, за които пише, че съхне, са пълна глупост. Не съм снимала скоро нищо, защото се лакирам привечер, слагам топ лака, лягам си след ТРИ часа и на сутринта целият ми лак е надран и размазан......

Има ли и други с такива впечатления?
Дайте отзив за друг. По възможност от Лили/Дм, за да си го купя още утре.

# 146
Купуваш си Сеш, лягаш след 30мин и се събуждаш с безупречен маникюр. В Мейкъп отново е намален Simple Smile
Аз съм в търсене на печат, както предполагах плейта се оказа плитък и е невъзможно да вдигна щампа точно с прозрачен силиконов печат.

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 20:39 от mimoza7710

# 147
  • София
Присъединявам се към темичката. Имам много лакове и ми се иска да започна да ги оползотворявам.
И аз преди се лакирах вечер, но каквото и да сложех като изсушител, топ или спрей, винаги беше "намачкан" маникюрът ми. Реших си проблема, като започнах да се лакирам преди излизане. Все пак не лежа на ръцете и косата си, а пипам чаша или друго, примерно. Не е същото.

От друга страна, вечно съм в търсене на перфектния червен лак- леко тъмен, не бордо, но с много топъл подтон.
Някоя сеща ли се за нещо подобно? Пробвала съм всички на попушярните ГР, Перфект, Флормар и т.н. Нещо такова

# 148
За мен решението беше споменатият един пост по-нагоре топ Сеш. Вапцам каквото вапцам вечерта (пълна програма с база, 2 пласта лак и дебел пласт топ), след половин час мога да си легна и знам че няма сутринта да имам отпечатани коса и чаршафи по ноктите. С друг продукт това не съм успявала да го постигна до момента, пробвала съм няколко от дрогерийните марки дето уж съхнели за минута ама нищо такова не видях и аз от тях.
Основно вечер мога да отделям време за лакиране, когато вече нямам да върша и довършвам нищо, съответно става късничко. С години не се лакирах изобщо заради това и ходих само с безцветен лак или заздравител. А имам сравнително хубава плочка и здрави нокти и си беше направо за яд, обичам да си ги виждам лакирани.

# 149
На мен LLUMS Топ лак за нокти ми върши тази работа.

Общи условия

Активация на акаунт