Лакове за нокти - 161

• 46 854
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • На изток от Ада
И мойте Опита дойдоха за жаростхбез Ds classic

# 121
Честит рожден ден , Джаста! Пожелавам ти много здраве, любов и сбъднати мечти 🎉🎉🎉

# 122
Честит рожден ден и от мен, Джаста!
Да си жива и здрава!

# 123
Честит рожден ден, Джаста! Много здраве, щастие и усмивки!

# 124
Много ви благодаря, мили момичета, за прекрасните пожелания. Толкова мило и приятно ми стана. Heart
Тъй като не съм писала скоро в темата искам от своя страна да честитя празничните поводи на всички, които съм пропуснала и да пожелая здраве, късмет и много щастие. Flowers Four Leaf Clover
Пп Доста походих с голи нокти и смятам да се завърна в лоното на лаковите красоти. Hands Nail Care

# 125
Да се отчета с поредната поръчка от Prohairshop.bg Heart
Безупречни както винаги, но този път ме изненадаха с подарък фишу и крънчи от новата им колекция есен-зима 2022.

Скрит текст:

Цветовете са:
* Is Mai Tai Crooked -много близък с Where did Suzi's man-go? , който е с по-оранжев уклон, а Mai Tai с по-розов.
* I'm Indi-a Mood for love - идентичен с No turning back from pink street
* Steel Waters Run Deep
* Strong Coal-ition
* You don't know Jacques!
* Kiss me at midnight
* Vesper

От конфетите имам и в розово-лилавата гама /качила съм снимка на последния ми маникюр/, сега си взех и тези.

# 126
  • София
В синия ми останаха очите. Всички са много красиви!

# 127
Джаста,да ди жива и здрава.
Ииии ...не можах да хвана реалните цветове.Ако се появи слънце може и да стане.Golden rose keratin 70,71 ,Perfect f1

# 128
  • Измир
Джаста, да си жива и здрава!
Честито Мимоза, бързо показвай на нокти 🤩.
Мария, виж Ейвън Pearl oт серията Mark.

# 129
  • Варна
ЧРД, Джаста, жива и здрава да си!
Мимоза, къде ги намираш тези лакове, на сайта не съм виждала пясъците. Или понеже ходиш в магазина им ги виждаш всички налични? Нещо не ме кефят като пускат на час по лъжичка, то тъкмо поръчаш 3-4, и те свършили. После качват 5 цвята, и те свършат. Губят ме така, тя доставката колкото един лак.

# 130
Честит рожден ден, Джаста! Бъди жива и здрава!

И аз се чудя защо когато поръчах 10 лака, ми писаха, че имат само два от тях.. Не е честно да изпълняват само част от поръчките, а други не.

# 131
Джаста, честита да си! Много здрава и щастлива!

Лаковете са любимите essence shine last & go 05 sweet as candy, miss sporty precious pearl 050 Turquoise Pearls

Скрит текст:

# 132
Този въпрос го очаквах за съжаление.
Няма скрито, днес ги попитах, оказа се както предполагах, че обновяват наличностите ръчно. Предстои да изгладят това, защото наистина е неприятно. След като поръчах, чак на сутринта бяха свалени, понеже са по една бройка. На мен също са ми отказвали, поръчките се изпълняват по хронология на постъпване и така трябва-не се сърдя. Добавих част от нещата допълнително, понеже се чудих и доста ги отлагах, но и към момента си има налични бройки. В шоурума нямат изложени OPI. Нали не мислите, че някой ще се занимава да ми удисва и да ми вади лакове от склад по прищявка, да да си избера?!

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 05:58 от mimoza7710

# 133
  • Варна
Ама, чакай, никой не ти иска обяснения кога си пускала поръчките си. Просто поръчваме едни лакове, уж има налични 4 или 10 бр., на другия ден се оказва, че нямало. Системата им би трябвало да е свързана с поръчките и да занулява бройките след изчерпване. Не са го измислили.
Не знам маркетингов трик ли е качването на всеки 5 дена по 5 лака, но мен ме губят така, доставките са ми много. За тези, които са от града и могат да ходят лично, няма лошо.
Изобщо не ти завиждам за лаковете, просто питах дали на място ги избираш, защото преди каза, че не всичко налично им е качено. Изказвам впечатления от сайта/фирмата, както и другите поръчали, както и ти.

# 134

Мимоза, къде ги намираш тези лакове, на сайта не съм виждала пясъците. Или понеже ходиш в магазина им ги виждаш всички налични?
Тогава ще отговоря така:
Намирам ги на сайта им, пускам си поръчка и ми я доставят със Спиди. Не съм от Пловдив, но днес имах плануван ангажимент и си взех поръчката от място. Доставката си е грижа на клиента, пък над 79лв доставката им е безплатна, така, че има и такава опция

И аз се чудя защо когато поръчах 10 лака, ми писаха, че имат само два от тях.. Не е честно да изпълняват само част от поръчките, а други не.
Отговорихте ли си на въпроса?

В предишен пост бях писала, че ще им отправя препоръка за обновяване на наличностите и го направих. Казаха, че работят с повече от една програма и знаят за този проблем и ще работят върху него в бъдеще.
Не са единствени, има доста сайтове в които висят неналични продукти.

Общи условия

Активация на акаунт