Лакове за нокти - 161

• 47 559
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • Варна
Много е хубав, но кой номер е Каратина? И на 2 слоя ли е? Идеално равномерно нанесен за такъв тип лак. Hands Thumbsup
Много ми се лакира, но нямам излишно време и напоследък си карам с един лак по 6 дена...

# 257
Номера е 02, на 2 слоя е.

# 258
Момичета, останаха ми очите по маникюрите ви! Страхотни са!
Ние правим ремонт и от шкурене, лакиране, боядисване и чистене с груби препарати, останах без нокти. Толкова е зле положението, че имам 3 счупени на дясната ръка до дъно, които се счупиха толкова навътре, че дори не мога да ги отрежа.
На лявата ръка имам хубави нокти, но ще заложа за сега на 7в1 терапияна на Ейвън, докато се оправи положението. Дано след месец имам приличен маникюр, а до тогава ще си лакирам само краката цветно.

# 259
Oт вчера - сивото е opi set in stone, синьото е opi to infinity.

На лампа:

И на дневна светлина:

И аз имам счупен нокът на показалеца.

# 260
  • София
Купих машинката за нокти. Снимах накрайниците,може на някой да му е от полза. Като недостатък е, че работи само с кабел.

# 261
Реших все пак да покажа лявата ръка, 2 слоя 7в1 терапия на Ейвън и топ лак на Ейвън.

# 262
Най-после се лакирах и аз 😁
Реших да изпробвам essence gel nail colour 05 sugar blush и му сложих добавка gabrini carnaval c03

Скрит текст:

# 263
  • Варна
Нали имах мерак за оранжев лак, та си взех цели 2 Grinning Gabrini matte 26 и Twenty one 108

Има ли лак, копие на Wibo think pink 4? Тези розови неони понякога са толкова различни в шишенца и на нокти, че не мога да преценя. Може би Bel London 99? Гледах и на Габрини неон 01.

# 264
Пак си размазах печата, но от самолет не се вижда Joy
OPI Kiss me at midnight, Essie Pre-show Jitters

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 12:50 от mimoza7710

# 265
След ремонт на работа ми замина и малкото дължина, която имах

Затова сега направих семпъл на къси нокти. Перления ефект е направен с пудра върху два слоя млечно бял лак на флормар new formula maxu brush 412

# 266
Аз пък съм на сватба. Много се чудех,и заложих на сигурно.Защото нямам време за по-сложни.Perfect 03 и Catrice spectra light

# 267

Номер 27 Pink Attitude. Лакът е разкошен, плътен и покрива чудесно и на 1 пласт 🤩. Надявам се да бъде и траен както обещава 🌺 Реалният цвят е като на малката снимка.

# 268
Прекрасни сте всички❤️ Аз се позагубих,че ме мързеше да снимам, пък и все нещо не се харесвах. Приноси ми се нещо светло и това правя за втори път за две седмици 😁 Номерът е 008 и много ми допадна консистенция, четката и съхненето при тази марка. Ще разгледам и за други цветове

# 269
  • В полите на Пирин планина
Много е хубаво, Георгиева! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт