Лакове за нокти - 161

• 46 786
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Trend it up uv powergel 183, she stylezone 322/220 + GR ice chic 105

# 691
Dicewithoutnumbers, не става с нокторезачка, не съм ползвала такава от много години. Не може да ги отреже а само ги чупи, като са дълги пък не влизат в нея хич, абе повече работа си изкарвам с нея. С ножичка мога да отрежа евентуално, ако го направя веднага след дълъг душ. Обикновено така правя, ако не ми се занимава с електрическата пила, че тя си е хубава джаджа ама после веднага следва чистене на всичкия прахоляк дето е вдигнала Grinning
Останаха ми очите и на мен в холограмните лакове, много харесвам такива. Аз се преместих много надалеч и от известно време притежавам едни 5 лака на кръст, та затова така само се обаждам а пък рядко показвам нещо...

# 692
Няма ли откъде да си купиш, natka? Или просто изчакваш? 🙂

# 693
Разбира се че има откъде да си купя, просто като се преместиш с два куфара багаж общо, други покупки са приоритетни преди колекция от лакове Grinning
Ще му дойде времето и на това, до тогава повече ще гледам отколкото да показвам. Не съм се и оглеждала особено, мярках щандове на Сали Хансен по тукашните "левчета", но из по-истински магазини не съм заглеждала лаковете все още какво има и на какви цени.

# 694
Пастел 234

И на мен ми е мъка оформянето и пиленето, последно сигурно преди месец да съм. С нокторезачка пък не мога, цепя ги някак и все стигам до дължина до дъно.

# 695
Натка, преди, когато ми растяха ноктите много бързо, и исках скъсяване, първо подкъсявах с нокторезачката, а с пилата само оформяне. Вместо да си играя да ги пиля, че и на мен не ми стигаха нервите Simple Smile
Точно щях и аз да пиша, че само с нокторезачка действам. Обаче хубава такава - фина и остра, наистина някои само чупят ноктите. После оформям. Бих  полудяла,ако само с пила скъсявам. Странно ми е било преди като ходех в салони също само с пила оформят. Като чета тук явно е предпочитан метод обаче.

# 696
Франкенполиш (прилича на един "лунен" Кучо🥰, но няма начин да му хвана цялата красота):

Скрит текст:

Ето на този Кучо Daydream ми напомня франкенполишът (Кучото е по-изразено синкаво-розов🤔):

Не ми се искаше още да махам предишния маникюр, получих и много комплименти за него, но го оцапах с лак, докато правех франкенполиша...😄
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 05:23 от dolce miele

# 697

She Speed Dry 190 - Цветът не е плътен, тук е на три пласта и пак ми се струва, че прозира. Плюсът му е, че наистина съхне бързо. Цялата процедура с база, 3 слоя лак и топ ми отне 30мин и след това си легнах. През нощта не се е събрал и не е станал на балончета.

# 698
  • В полите на Пирин планина
Много красиво синьо. На мен ми изглежда плътно на снимката.

# 699
Twenty one номер 14
Wet n wild Sparked

Може би на тази снимка е по-реален цвят - розово-червено с едва доловим шимър.

Ето и лаковете:

Някой питаше за Wet n wild лаковете - не са лоши според мен, глитерите са си трайни, както всички глитери, а Burgondy frost, което имам на марката също е прилично трайно, ако добре помня.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 16:37 от Amandine

# 700
А защо понякога стават на балончета лаковете, доста често ми се случва и много се дразня? Какво трябва да променя? Ползвам Есим че са ми най-удобни за ползваме, та предполагам не е от качеството на лака.

За първи път влизам в темата и се нагледах на много красиви и идейни маникюри Blue Heart Flowers Hibiscus

# 701

Douglas 2 - La plus belle
На три пласта е, защото е много непокривен. Някой път ще го пробвам върху белия ми на Perfect.

На мен ми е ставал лак на балончета през лятото, когато се лакирам в много топло време.

# 702
  • В полите на Пирин планина
Грийни, много ми харесва.
Аз си взех Еси blanc и това ще ми е следващият маникюр.

Понякога балончета се получават от твърде гъст лак или дебели пластове при нанасяне, а може да е и от базата.

# 703
Както са писали и момичетата преди мен, балончета се получават от топлина, вентилатор или климатик, чиято струя е насочена към мястото където се лакирате, гъст или твърде разреден стар лак, наслояване без изчакване между пластовете, твърде дебели пластове. За тези причини се сещам.

# 704
Честит празник ,при нас и малката дъщеря ,и баща ми

Общи условия

Активация на акаунт