Лакове за нокти - 161

• 46 804
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • В полите на Пирин планина
Аз съм със същия Trend it up, като Джаста ♥️

Счупих един нокът и скъсих всички.

# 676
Аз лично пия цинк и биотин (заедно, не поотделно) на Абофарма.

# 677
  • Ст Загора
От елитис имат и др  серия Веган или нещо подобно.

# 678
Аз хич не се натискам ноктите ми да растат бързо, че все им трябва оформяне, подкъсяване, а ме мързиии.
И с косата съм така, понеже поддържам късо каре и то иска постоянна поддръжка. Сега косата ми е пораснала, но така да мразя да ходя на фризьор и да се боядисвам. А трябва. Пф.
Много познато, моите растат на поразия, а са и доста твърди и пиленето си е сериозна работа... признавам си че ги оставям да растат само за да не трябва да ги скъсявам че ме хваща бяс после с пилата Grinning
Счупих един за пръв път от много време и сега съм седнала и се кандърдисвам да ги скъся че вече няма начин да отлагам.

Това е лак на 6 дни, мислех да изкарам поне и утре с него... ама счупих един на дясната ръка и ще ги намаля доста като тъй и тъй ще пиля

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 05:27 от natka

# 679
  • Варна
Натка, вземи си електрическа пила, оформянето и скъсяването става много бързо. После дооформям с ръчните. Аз също съм с твърди нокти и пиленето със стъклена пила ми отнемаше часове. Коментирали сме ел. пилите на Лидл и Кауфланд, хубави са.

# 680
  • Sofia
Уф, много е красива тая серия на dm... мн съжалявам, че я пропуснах.
Натка, освежавала ли си нещо по ноктите за тия 6 дни? По-скоро питам конкретно за връхчетата. При мен също лакът се задържа прилично дълго без напукване или олющване, но върховете ми се оголват още на третия час след лакирането и то без да правя нищо. Самият лак се отдръпва. Винаги, независимо от бази, топове, дебелина на слоевете и т.н.
Къде бъркам според вас?!

# 681
Натка, вземи си електрическа пила, оформянето и скъсяването става много бързо. После дооформям с ръчните. Аз също съм с твърди нокти и пиленето със стъклена пила ми отнемаше часове. Коментирали сме ел. пилите на Лидл и Кауфланд, хубави са.
Имам електрическа, точно от Лидл е моята, ама пак ми е досадно. За скъсяването е идеална, за доизпиляването после ме хващат карастанчовите докато оформя и загладя ръбовете... Просто мразя да го върша това. Стъклени пили не ползвам, имала съм две или три през годините, ами че те се изгладиха и спряха да пилят Grinning Купувам си картонени по повече бройки и сменям често и това е което работи за мен. Поне са евтини и не се ядосвам да ги хвърлям.
Скрит текст:
Сега ми е и малко приключение с електрическата де, че съм на майната си и контактите са различни и разнасям един адаптер от единия край на къщата до другия, то направо ми минава меракът Grin Ама съм си я довлякла с мен, че ми е голям помощник.

Сиена, нищо не съм освежавала, много рядко и само с определени лакове съм слагала още един пласт топ някъде по средата на седмицата. Има слой основа на Есенс дето я коментирахме тия дни, два слоя лак и щедър слой Сеш отгоре. Туйто. Тази холограмната серия на Тренд ит Ъп наистина е много приятна за нанасяне, яд ме е че не си взех повече цветове когато ги имаше,  хем живеех на 5 минути пеша от ДМ тогава.
Има естествено леко изтриване на връхчетата за това време, то оставаше и да няма. Но като цяло така си ми се държат на моите нокти лаковете, рядко и някой определен лак да изкарва по-малко. Твърди са и поне аз с това си го обяснявам - на нокът дето лесно се огъва се появяват мънички пукнатини по лака дето почва после от тях да се бели. На твърди нокти това го няма толкова.
Отдръпването при мен е когато топът на Сеш се е сгъстил и ме е домързяло да го поразредя, поне тогава е по-осезаемо. В случая тъкмо отворих ново шишенце и няма дръпнато изобщо. Иначе при мен повече си личи в основата на ноктите ако се отдръпне, отколкото по върховете.

# 682
  • София
Как ви завиждам ....
Вижте моите нокти /в скрит текст, че са нелицеприятни/..
Какво ли не съм мазала, слагала и това е резултатът. Била съм с гел 1 път преди 6 години. Не е това. Нито с формалдехид, нито без има разлика....
Отчаяна съм!!! Срамувам се, че ръцете ми изглеждат по този начин. Отвратителното е да криеш ноктите си, докато говориш с хората.
Дайте ми съвет....
И на това нещо лакът пада за един ден, защото нокътната плочка се бели и лака и той.
Скрит текст:

Според мен си за лекар. Не разбирам много, но ми прилича на гъбична инфекция. И да не е, мисля, че лекар ще намери решение.

Натка, преди, когато ми растяха ноктите много бързо, и исках скъсяване, първо подкъсявах с нокторезачката, а с пилата само оформяне. Вместо да си играя да ги пиля, че и на мен не ми стигаха нервите Simple Smile

# 683
Пристигнаха OPI от Нотино Heart Eyes всички са холо, колекция The Celebration,  мострите са на един пласт.

Цветовете са:
Скрит текст:
* Paint the Tinseltown Red
* Mylar Dreams
* My color Wheel is Spinning
* Turn Bright After Sunset
* LED Marquee
* Ready, Fête, Go

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 13:16 от •mimoza•

# 684
  • В полите на Пирин планина
Много са красиви, Мимозке!

# 685
Много са готини Опитата, а на каква цена са?

# 686
Пристигнаха OPI от Нотино Heart Eyes всички са холо, колекция The Celebration,  мострите са на един пласт.

Цветовете са:
Скрит текст:
* Paint the Tinseltown Red
* Mylar Dreams
* My color Wheel is Spinning
* Turn Bright After Sunset
* LED Marquee
* Ready, Fête, Go

Браво! Чудесни са и как професионално представени!

# 687
Благодаря!
8.60лв-10.70лв до тази сутрин.

# 688
  • Ст Загора
На мен 11.50 ми излизат .

# 689
  • Измир
Ох, много красиви!
И аз да не остана по-назад Тренд ит ъп светло синьото.

Общи условия

Активация на акаунт