Лакове за нокти - 161

• 46 814
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Trend it up Cosmic Crystal's nail polish:

Страхотна, страхотна е тази серия на Тренд ит ъп, жалко, че беше лимитка и нямаше избор на цветове. Идеална е за бърз и дискретен маникюр. Нанася се лесно, съхне бързо, стои нежно и ненатрапчиво, общо взето нанасяш и лягаш да спиш. Grinning

Снощи така набързо се лакирах, че днес сутринта си поглеждам ръцете и си викам: вярно, бе, аз снощи се лакирах, ма то хубаво станало. Joy

# 661
В Нотино има OPI на добра цена Stuck Out Tongue Winking Eye
Чакам ги утре Heart Eyes

# 662
Не мога да преценя дали е период на ноктите ми, или се дължи на гел лака, но в момента ноктите ми растат супер бавно! Това е от 7.10, ето колко малко са израсли за повече от 2 седмици:

Да видим в какво състояние ще са,  като го махна.

# 663
Аз хич не се натискам ноктите ми да растат бързо, че все им трябва оформяне, подкъсяване, а ме мързиии.
И с косата съм така, понеже поддържам късо каре и то иска постоянна поддръжка. Сега косата ми е пораснала, но така да мразя да ходя на фризьор и да се боядисвам. А трябва. Пф.

# 664
  • Поморие
Малко есенно така

Скрит текст:
Само основния цвят
Скрит текст:

# 665
Как ви завиждам ....
Вижте моите нокти /в скрит текст, че са нелицеприятни/..
Какво ли не съм мазала, слагала и това е резултатът. Била съм с гел 1 път преди 6 години. Не е това. Нито с формалдехид, нито без има разлика....
Отчаяна съм!!! Срамувам се, че ръцете ми изглеждат по този начин. Отвратителното е да криеш ноктите си, докато говориш с хората.
Дайте ми съвет....
И на това нещо лакът пада за един ден, защото нокътната плочка се бели и лака и той.
Скрит текст:

# 666
Може да е глупав съвет, но едва ли ще навреди - моите нокти спряха да се цепят след като един месец пих спирулина и бирена мая, но понеже ги пих едновременно, не знам кое от двете помогна

# 667
  • Поморие
Дайте ми съвет....
И на това нещо лакът пада за един ден, защото нокътната плочка се бели и лака и той.
Скрит текст:

Някой тук (не помня кой, но му благодаря!) беше препоръчал цинк+биотин. Пих таблетките, а на ноктите бях с SOS терапията на Евелин. Със сигурност усещам ноктите си по-здрави, макар че не се цепиха толкова. Та малко цинк няма да навреди Smile

# 668
Аз бях писала за цинк и биотин. На мен лично много ми помогна и продължавам да си пия. Дано да ти се възстановят, много е неприятно, знам...
От мен ГР Кератин 35.

# 669
Моите така се белят..ами аз съм пила цинк и на мен не ми помогна..Може в биотина да е ... Това не съм го пила..

# 670
Аз съм била и цинк, и биотин, и витамин Д и комбинирани витамини ... и нищо. 😪

# 671
  • При децата ми
Как ви завиждам ....
Вижте моите нокти /в скрит текст, че са нелицеприятни/..
Какво ли не съм мазала, слагала и това е резултатът. Била съм с гел 1 път преди 6 години. Не е това. Нито с формалдехид, нито без има разлика....
Отчаяна съм!!! Срамувам се, че ръцете ми изглеждат по този начин. Отвратителното е да криеш ноктите си, докато говориш с хората.
Дайте ми съвет....
Скрит текст:

А, ето заради това започнах с гел лака от май месец насам! Никога, ама никога преди това не съм слагала гел лак и ноктите ми винаги, абсолютно винаги са така - цепят се, чупят се... Никакво значение няма дали са лакирани, или не. Когато ги лакирах с обикновен лак, база и заздравител пак изглеждаха така и лака издържаше най-много два-три дни.
Чудя се и аз дали да не си купя цинк с биотин, но никога досега не съм пила и не знам към кои да се насоча?
Препоръки?

# 672
А с гел лака как са? Той държи ли ти поне 2-3 седмици?
Аз не мисля, че по-зле от това има накъде, та да се страхувам след гел дали ще са ми зле ръцете.

# 673
  • При децата ми
А с гел лака как са? Той държи ли ти поне 2-3 седмици?
Аз не мисля, че по-зле от това има накъде, та да се страхувам след гел дали ще са ми зле ръцете.

С гел лака са бетон. Издържа си около месец. Аз писах преди време в темата, че никога през живота си досега не съм се виждала с толкова дълги нокти. Абе, страхотно изглеждаха! Simple Smile Сега в момента правя почивка, вече трета седмица съм без гел лак, ами същите са си като преди. Никаква разлика няма. Пак се чупят и се цепят... Другия месец съм рожденичка, и живот и здраве ще отида пак.

Пак да попитам за препоръки за добавки?

# 674
Не знам какво ми става, но нямам никакво желание за лак. Бях скъсила ноктите и лакирала веднъж и след това разбира се започнаха да се чупят без лак. Сега са копченца. Днес се реших за лак - flormar full color fc37 patience, GR nail art 114.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт