Лакове за нокти - 161

• 46 843
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
# 646

Picture polish - Monroe
На слънце е уникален,но на снимка трудно се хваща

# 647

Цвета е по-тъмно малинов,но не излиза на снимка..
Фифито -разкошен цвят!

# 648
И аз не бих сложила нито гел, нито гел лак. Имам разни за домашни условия и май скоро ще ги хвърля.
Определено съм мното доволна от активния заздравител на Перфект. Вече ми е 5ти ден и лака ми се държи супер, изтъркал се е малко, но е добре. Може да изкарам до другата сряда.
Ноктите ми станаха малко по-твърди и спряха да се цепят. Blush
Скрит текст:

# 649
Днес попаднах на тези страхотни глитери и се запасих. Много харесвам да ги използвам като акцент. Проблем имам с махането им. Бихте ли споделили, как се справяте с махането на глитерите, без да навредите нокътната плочка.

# 650
Справям се с това без проблеми

# 651
Аз слагам памуче с лакочистител и завивам във фолио. Изчаквам няколко минутки и всичко пада.

# 652
Аз използвам такива щипки и лакочистител с ацетон за глитърите. Много лесно става свалянето след няколко минути.

# 653
  • Варна
Douglas - La plus belle и стикери:

Този път го сложих върху мат топ лак, нанесе се малко по-равномерно, но пак не ми беше особено лесно.
А моят, след първия слой каза, че тоя лак бил като разредена вар, що не ги правели покривни от един слой Joy

# 654
  • София
115 номер

# 655

Catherine Arley 946

# 656
Opi I can never hut up
Кожичките ми са в ужасно състояние откакто се осакатих миналата седмица и сега не съм ги пипала.

# 657
  • Варна
След цялото шетане, готвене и две огромни пити месене, тези дни и аз успях нещо семпло и набързо, Маме 😉

# 658
Взех още няколко лака на twenty one:

Лакирах се с 15 и 77

# 659
Аура 104+ваденка.Аз си сложих гел в къщи и единствения плюс,който бих дала е,че обикновенния лак ми се задържа поне 1 седмица .А и още един ,че съхне светкавично.Но нямам търпение да го махам и пак да слагам.А и ми прави впечатление,че повечето марки залагат на трайност и си подобряват формулите. Само,като си спомня преди-с едно миене на чинии и вече започваше да се люпи.

Общи условия

Активация на акаунт