Back To School с ShopSector.com 👟 Как избирате маратонки за децата си?

• 10 081
  • 248
  •   1
Отговори
# 30
  • Велико Търново
Марката е важна,  защото се е доказала и сме останали доволни.
Купуваме 3 марки,  които използват качествени материали и правят много удобни обувки,  подходящи за нашето семесйство.
Нямаме бюджет,  купуваме в зависимост от нуждите.

# 31
1.   Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки?
Марката не е от значение, важното е да е удобно на крака.

2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки?
Много важно е качеството на материалите и изработката не само на детските, но и на всеки тип обувки или маратонки.

3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година?
Бюджет нямам, обикновено купуваме по минимум 2 чифта за година.

# 32
  • у нас
За мен марката не е важна, но за децата - да. Те си избират модела и цвета. Маратонките трябва да са комфортни.
Качеството е от голямо значение. На гледала съм се на "дървета".
Нямам планиран бюджет и брой маратонки, които трябва да се купят през годината. Купуват се, когато има нужда от тях.

# 33
  • В Космоса
Марката не е от съществено значение, но все пак имаме предпочитания.

2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки?
Качеството и изработката са от изключителна важност

3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година?

Нямаме предварително планиран бюджет, водим се от нуждите на детето.

# 34
  • София
Марката не ми е важно, но държа материалите да са качествени. Нямам предвалително определен бюджет, а и трудно мога да предвидя кога ще трябват нови маратонки. 13-годишният тийнейджър прелетя много бързо от детска номерация на 45-ти номер мъжки обувки 😬

# 35
Много е важно качество,  обикновено то е свързано с производителя и цената. Така че ако държа на качеството, не държа на цената.

# 36

- Марката не е толкова определяща

- Държа много на качеството, за да не купуваме обувки през един месец.

- Не, не се ограничавам с бюджет.

# 37
За децата е важна  марката.
За мен е важно качеството на обувката. Обикновено имам планиран бюджет, но може да варира.

# 38
Марката не е от особено значение, но все пак предпочитам да е изпитана. За себе си бих рискувала с нова и непозната, но за детето трябва да знам, че ще му е комфортно и удобно.

От съществено значение е, защото държа обувките да са удобни, да не пропускат вода, да не изпотяват крачето и да не се скъсат след няколко обувания.

Бюджет нямам, но все пак се съобразявам колко харча, тъй като бързо умаляват и не си заслужава да се купуват твърде скъпи. Обикновено взимам по два чифта за сезон за да може да ги сменя.

# 39
1.  Не робуваме на марки в нашето семейство. Попадала съм на маркови, но крайно разочароващи обувки по качество и издръжливост. Затова не предпочитам Маркова обувка. Ако се хареса на младежа, ги вземаме.

2.  Много са важни!

3. Предварително планиран бюджет не, но всичко да е в рамките на нормалното .

# 40
1. Държим на марката
2. Качеството е много важно
3. Нямаме предварително планиран бюджет.

# 41
  • Пловдив
Особено за детските маратонки марката е от изключително значение за мен - детското краче тепърва се оформя и затова залагам на сигурното в познатите ми лично марки.

Материалите и качеството на изработка на маратонките също са важни (не само при децата)!

Бюджет определям, според моментното финансово състояние на семейството. Обикновено 3-4 чифта на година за брой дете е "текучеството" на маратонките - чифт за тренировки, чифт за салона в училище и два, за ежедневно ползване.

# 42
 - Предпочитам няколко марки и обикновено купувам от тях, защото от опит знам, че са качествени и удобни.

- Изключинелно важно е.

- Нямам предварително планиран бюджет. Преценявам на място, като целта е да взема качествени, удобни и красиви маратонки на разумна цена. 

# 43
  • Бургас
Имам предпочитания към определени марки, които са се оказали с модели удобни за по-широкото стъпало на сина ми и съотношението цена/качество.

Изключително важно е!

Трудно се предвижда колко ще порасне крака или колко бързо бясът ще ожули обувките, но гледам да има поне 2 чифта.

# 44
1. Дъщеря ми расте бързо и не си струва да давам много пари за определени марки. Освен това е и малка все още,няма понятие от марките,та за това все още няма предпочитания,както и аз.
2. Качеството и материалите са важни и се стремя да избирам най-доброто.
3. Нямам бюджет и бройки,но поне 2 чифта за сезон е задължително.

Общи условия

Активация на акаунт