Астрология - 22 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 30 916
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Аз първо ще кажа, че сега се уча,затова мнението ми да не се взима като съвсем правилно!
От това,което виждам котката е представена от у6 Венера, намираща се в 8д...което за съжаление нищо хубаво не ми говори Frowning1 в Лъв е,което описва гориста местност/дървета/ трева/ парк, долу на земята.. като посока изток може би ..Венера е опозиция на Сатурн от 2д...също не ми говори добре....Луната е в опозиция на Юпитер (ти) ,което говори,че няма да я намерите..
От август ли я няма? Това е много време....нека хората тук ,които са по -навътре да пишат.....

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 13:18 от Yan25

# 136
Yan25, много ти благодаря за включването! Куче е, но описаното от теб отговаря на мястото, където изчезна. Само се опитвам да разтълкувам казаното от теб дали означава, че вече не е жива Disappointed RelievedDisappointed RelievedDisappointed Relieved?

# 137
Дребните животни са все по 6д. 8дом,където се намира , ми говори,че май не е живо .....няма и положителни аспекти, Луната като съуправител на въпроса е в лош аспект с питащия (ти)...но пак казвам,аз още тренирам, не искам да те разстройвам, защото може да има и нещо друго,което не виждам. Дано някой ,който разбира повече,се включи.

Имам въпрос,налага се да го допълня тук. В този хорар последния аспект на луната е Тригон с Марс ли?

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 08:06 от Yan25

# 138
  • SF
Изтрила си таблиците. Вместо да гадаеш, най-лесно е да погледнеш коя от всички планети е в най-последен градус от останалите. Мажорен аспект ли те интересува? Има един полусекстил с Юпитер, който го виждам в последен градус на риби.

# 139
Опа,изрязала съм я..ето цялата карта. Юпитер е с най-късни градуси ,да ..но понеже Марс има отношение към въпроса ми, исках да видя дали ще успее да направи Тригон с него преди да напусне знака? Струва ми се,че да?

# 140
  • SF
Е, да, ще направи тригон. Марс в момента върви към Луната. Отчитай и това, ако броиш градусите.

# 141
Благодаря! Значи като последен неин аспект,който е мажорен и положителен, може да се каже, че ще има положително развитие на въпроса?
А луната също така ще направи и съвпад със Сатурн по някое време нали така? Защото това са ми двата сигнификатора и сега не са в аспект,но предстои да бъдат в съвпад? Малко ме обърква хорара- засега е "не" ,но пък предстоят хубави аспекти,което "да" ли е?
Може ли да ми обясниш като на прохождащ, как е най-лесно да се провери последния аспект на луната - гледам планетата с най -късни градуси и дали ще има аспект с нея ли?

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 10:55 от Yan25

# 142
Е, да, ще направи тригон. Марс в момента върви към Луната. Отчитай и това, ако броиш градусите.
По-бързата планета върви към аспект с по-бавната, т.е. Луната върви към тригон с Марс, който ще се случи на 2.11.

# 143
Чета ви през няколко месеца, но в последно време съм удивена колко буквално действа астрологията в картата ми.

При транзит на Юпитер в 6-ти дом миналата година започнах допълнителна работа.
При квадратурата на транзитен Сатурн с натална Луна се случи инцидент с майка ми.
При влизането на Уран в 9-ти дом ми се отвориха доста възможности да пътувам повече. Предполагам, че прогресивната Луна, която също минава през 9-ти също спомага за това.

# 144
Здравейте!
Искам да попитам как би се отразила стационарността на Марс върху натална Венера.Моята  е на 25' в Близнаци, на върха на 9дом в съвпад с МЦ.Четох,четох и съвсем се обърках.Освен всичко останало,слушах и че АЦ на края на Дева ще бъде кофти активиран..

# 145
Здравейте!
Искам да ви попитам нещо по-особено вероятно, ако прецените, че въпросът ми е неуместен, моля кажете.
Големият ми син - сега на 8 - е роден с много особена комбинация - начинаеща съм и ползвам автоматизирани калкулатори в интернет.
Зодия Близнаци, асцендент Скорпион, луна в Риби. Много противоречиви, истински изразени в личността му са и не знам как да подхождам към него, за помощ и съвет ви моля.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 18:53 от Sensaya

# 146
  • SF
По-бързата планета върви към аспект с по-бавната, т.е. Луната върви към тригон с Марс, който ще се случи на 2.11.

Имах предвид, че Марс в момента се движи назад.

# 147
  • в 1001-та нощ
Здравейте!
Искам да ви попитам нещо по-особено вероятно, ако прецените, че въпросът ми е неуместен, моля кажете.
Големият ми син - сега на 8 - е роден с много особена комбинация - начинаеща съм и ползвам автоматизирани калкулатори в интернет.
Зодия Близнаци, асцендент Скорпион, луна в Риби. Много противоречиви, истински изразени в личността му са и не знам как да подхождам към него, за помощ и съвет ви моля.
Много палав, арогантен, непризнаващ авторитети и в същото време попиващ отрицателната енергия, вътрешно много чувствителен - но го изразява по много странен начин - чрез дразнене на другите, арогантност. Заради дивото му и невъздържано поведение се налагат много чести забележки, в същото време виждам, че някак го смачкват. Много се обърквам как да подходя.

Не е ли по-добре да се обърнете към психолог? Има и психолози, които се занимават с астрология - напр. Милена Вълканова. Не зная дали в момента практикува, но на мен ми беше доста полезна - в такава ситуация (не с дете). Вероятно има и други - не твърдя, че е най-добрата, но с нея имам личен опит, беше ми полезна.

# 148
Здравейте! Моля, не ме нападайте, а подминете, ако според Вас не е уместен въпроса ми. Може ли да напишете няколко изречения за личността и характера на човека по приложената натална карта? Благодаря предварително!

# 149
  • София
Аз съм от начинаещите,но на пръв поглед...леле майко ми беше реакцията. По -добрите ще са по-детайлни,но за мен е човек с тежък характер и много вътрешни борби и противоречия.

Общи условия

Активация на акаунт