Астрология - 22 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 31 387
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Скрит текст:
И аз съм бакалавър по икономика с нито един ден стаж по специалността. Цял живот с друго съм се занимавала, но общото между различните упражнявани професии е работа с клиенти. Впоследствие се случи така, че успях да превърна две различни хобита в професии, но с дългогодишен труд и никакво потупване по рамото, т.е. помощ/подбутване отвън.

Пробвай да се занимаваш с това, което те влече. Програмирането е специфично и там се иска много рационална мисъл. Може и с уеб (графичен) дизайн да пробваш, ако това също те влече. Другият възможен вариант е работа от дома, на свободна практика – нещо свързано с копирайтинг, рекламна поддръжка и популяризация в социалните мрежи, но с копирайтинга нещата не са никак розови – плащат се жълти стотинки, особено на начинаещи копирайтъри.

Това е страхотно, че си успяла да превърнеш хобито в професия, още повече че си го направила абсолютно сама. Адмирации!
Точно в тази част от програмирането съм се насочила, която е свързана с дизайна, оформлението на сайта, другото би ми било прекалено скучно и досадно. Задължително ще търся нещо от вкъщи, на този етап нямам друг избор - с малко дете съм и нямам баби и дядовци на разположение..

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 20:10 от sirrena

# 211
Точно в тази част от програмирането съм се насочила, която е свързана с дизайна, оформлението на сайта, другото би ми било прекалено скучно и досадно.

Да, някак не ми се вижда с този хороскоп да пишеш кодове и програми. И дори щях да те питам дали си по аналитичната и математическата част, повече хуманитарен тип ми се струваш. Щом си избрала програмиране с креативен елемент, може и да ти се получи.

# 212
Точно в тази част от програмирането съм се насочила, която е свързана с дизайна, оформлението на сайта, другото би ми било прекалено скучно и досадно.

Да, някак не ми се вижда с този хороскоп да пишеш кодове и програми. И дори щях да те питам дали си по аналитичната и математическата част, повече хуманитарен тип ми се струваш. Щом си избрала програмиране с креативен елемент, може и да ти се получи.

Мислила съм много, обичам децата, но не знам дали бих се справила, струва ми се прекалено отговорно. Поне аз така възприемам нещата, когато нещо зависи от мен се старая на макс да е както трябва, а ако не зависи все се притеснявам нещо да не се случи..

# 213
Защо здравето и връзките при нея са проблемни ? Дневно раждане, САЩ.

# 214

Слънцето, което е и управител на Асцендента е в 12 дом, който е падащ и прави квадратура към Луната. Управителят на 6-ти дом, Сатурн, прави само опозиции и една квадратура. Водолей е на върха на 7-ми дом и вероятно обича свободата, но Сатурн там усложнява отношенията.

Неотдавна би трябвало да е имала сатурнов възврат. Как ѝ се е отразило това?

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 21:58 от Solaris

# 215

Слънцето, което е и управител на Асцендента е в 12 дом, който е падащ и прави квадратура към Луната. Управителят на 6-ти дом, Сатурн, прави само опозиции и една квадратура. Водолей е на върха на 7-ми дом и вероятно обича свободата, но Сатурн там усложнява отношенията.

Неотдавна би трябвало да е имала сатурнов възврат. Как ѝ се е отразило това?

Последните 3 години й се отразяват доста зле. И здравето, и връзките, и емоционалното й състояние. Всичко.

# 216
Около началото на 2020 транзитния Сатурн е направил квадратура с наталната ѝ Луна. Такъв аспект може да влоши емоционалното състояние, води до депресии ако няма някакви подкрепящи транзити.
Известно време след това е образувал опозиция със Слънцето, което сигурно е влошило здравословното състояние, тъй като Слънцето символизира жизнените сили на човек.
Следващият аспект на Сатурн е бил опозиция с Венера -  "При квадратура и опозиция на Сатурн с Венера са възможни обществени, финансови и любовни проблеми и разочарования."

Като цяло тежки сатурнови аспекти бих казала аз. И това се случва докато планетата преминава през 7-ми дом на любовните и брачни отношения.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 22:57 от Solaris

# 217
Ако на хорарен въпрос излезе "не", а след два месеца на същия въпрос излезе "да", на коя карта бихте вярвали?

# 218
Зависи дали е правилно разчетена хорарната карта.
По принцип при повтарящи се въпроси, ако ги задаваме многократно, всеки път отговорът би следвало да е един и същ. И ако се престараем многократно да ги задаваме, накрая дори могат да ни излизат нерадикални хорари.

# 219
И двата пъти излязоха радикални картите,може ли причината да е поради променени обстоятелства?

# 220
Ако обстоятелствата са се променили, наистина може и това да е причината.
Иначе без промяна в обстоятелствата ми излизат хорари с един и същи отговор, правила съм такива опити – много пъти задавам един и същи въпрос, който наистина ме вълнува.

# 221
Засяга отношения, и в първия хорар сигнификаторите бяха в опозиция,след два месеца в тригон ..

# 222
Ако нещата отиват към помиряване, сдобряване, тогава е възможно.
При мен след квадратура на сигнификаторите впоследствие тръгна да излиза опозиция. Мисля, че няма нужда от коментар за развоя, сами ще се досетите.

# 223
На мен ми я изчислява програмата.
Трябва да кажа, че колкото пъти съм сверявала, винаги е изключително показателна.
При мен на 200% има точност.
Много голям ориентир ми е, когато задълбая за професия/занимания/ обстоятелства и начина, чрез които човек ще минава за осъзнаването за смисъла на живота, за целта на нашия живот докато сме на Земята.

коя е тази програма ?

# 224
Здравейте, моля за едно мнение по - компетентните от Вас...

Става дума за жена 28г. която се интресува от професия свързана със слава, известност.

Sotis, по тези данни можеш ли да ми кажеш дали в момента й е подходящ момент да излезе да работи навън ?

Общи условия

Активация на акаунт