Астрология - 22 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 30 913
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Има много условия за радикалност и нерадикалност, някои от общоизвестните не работят по шаблон и въпреки тях картата може да се тълкува.

Обикновено за Асцендент в последния градус се счита, че или въпросът е с изтекла давност – в случая не е така, или нещата са се случили или, да речем, вътрешно питащият вече сам знае и усеща отговора. Много са вариациите.

В случая се пита за отношения, които все още не са се случили, доколкото разбирам. Възможно е с този късен Асцендент човекът де не е с толкова твърди намерения, а просто да си пробва чара – ще мине ли или няма да мине номерът. Много мъже така правят – с намеци, еротични шеги и други закачки, а реално нищо не предприемат. Някои просто така си чешат егото, нищо повече. Особено ако видят, че жената е захапала въдицата и се поддава.

В тази карта той е представен от Венера във Везни, преди нея е Меркурий – и двете са в лъчите на Слънцето. Определено е настроен флиртаджийски и за шеги, закачки, приятна комуникация. Но те вече са минали под хоризонта. Венера обаче изгаря, след това сменя качество към по-слабо, тъй че на този етап може и само по Меркурий да се развиват нещата – само на приказки. На някои така им е най-добре и ги устройва, без да предприемат нищо в посока към жената.

Вашите сигнификатори са в тригон, ама неговият е сам за себе си – в собствена обител. Сякаш повече е фокусиран да упражнява чара си върху другите. Твоят сигнификатор скоро минава в стационарна фаза и след това тръгва в ретро ход – може и ти самата да се откажеш, да се отдръпнеш или да ти е нужно време за преосмисляне на нещата. Неговият сигнификатор отива към изгаряне, така че тук също може да се променят намеренията впоследствие. Луна в падащ дом, в сходяща квадратура с Марс, не ми дава указание за задоволителен развой. Може на някой етап и ти самата да се откажеш и това може да е свързано с неговото поведение/отношение. Не ми изглежда достатъчно сериозен и надежден тип. Но обича да флиртува, да. Дори ако се случи нещо, тази карта не дава указания за трайност.

ПП. Щом вече неколкократно си си задавала този въпрос, възможно е и затова Асцендентът да е в последния градус /повтаряща се тема/.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 13:38 от Sotis

# 121
Сотис,много подробен отговор, благодаря ти! Аз все още съм на basic. ниво, гледам най -основното, тоест управителите ,луната и техните аспекти . Това с изгарянето и смяната на знак още спада към детайлите спрямо мойте познания . Много хубаво си описала ситуацията. Днес пак се видяхме - стои и ме гледа с един поглед...закача се ..после изкоментира нещо за други жени,което ме издразни.. значи хем ми прави намеци,хем ме дразни...ще пиша ,ако има развитие,засега е това Simple Smile

# 122
Мда, това е един от обичайните номера на несериозните свалячи – хем ти отправя намеци и предложения, хем ти говори за други жени. И гледа каква ще е реакцията. Ще се пробва тук, ще се пробва там... интересите им са нетрайни.

# 123
  • SF
Иска да се увери, че си му сигурна, а няма се мине да те сваля, а ти да го отрежеш.

# 124
Момичета, аз съвет ще искам.
С тези затъмнения, а и тоя марс в близнаци…

Имам много влошени отношения с член от семейството, нещата се влошиха и ескалираха много бързо и неочаквано началото на септември. От тогава с човека сме в бегла комуникация, много оскъдна. Опитахме на няколко пъти да доизясним някакви неща обаче не се получава, по-скоро се превръща в спор и нападки от другата страна към мен.

Много съм насъбрала и много неща искам да избълвам, но проблемът е, че май няма да има смисъл.
Ретроградният марс в близнаци ми транзитира в 10Д, подминал е МЦ сега, но със задния ход пак ще го налази и ще квадратира светилата от 7Д. При мен марс е управител на 3 и 8Д, но много ме притеснява че ще е ретрограден в близнаци, защото ще ми квадратира както светилата, така и АС. Та, мисълта ми е, има ли смисъл да си отварям устата или по-добре да стискам зъби? :/

# 125
Здравейте не знам дали тук е мястото, но искам да ви попитам да добър астролог или номеролок да ми изясни някои неща за в бъдеще благодаря предварително♥

# 126
Здравейте, момичета! По съвет на една близка пиша в темата, защото според нея с астрологични изчисления можело да се помогне в издирването на вещи и домашни любимци. Ако наистина е така, много моля да ми препоръчате човек, към който да се обърна за помощ в намирането на нашето кученце!

# 127
Тук в темата според мен могат да ти помогнат, трябва да си зададеш въпроса,например "Къде е кучето ми?" И да погледнеш точно колко е часа. Прави се карта в един сайт и може да се коментира след това тук... Иначе може да потърсите Марги Паскалева,която мисля, че правеше хорари, или Илияна Магерова,но и двете май взимат пълна такса, не съм сигурна....

# 128
  • в 1001-та нощ
Здравейте, момичета! По съвет на една близка пиша в темата, защото според нея с астрологични изчисления можело да се помогне в издирването на вещи и домашни любимци. Ако наистина е така, много моля да ми препоръчате човек, към който да се обърна за помощ в намирането на нашето кученце!

Загата има такава услуга, но нямам представа как точно работи.

# 129
Тук в темата според мен могат да ти помогнат, трябва да си зададеш въпроса,например "Къде е кучето ми?" И да погледнеш точно колко е часа. Прави се карта в един сайт и може да се коментира след това тук... Иначе може да потърсите Марги Паскалева,която мисля, че правеше хорари, или Илияна Магерова,но и двете май взимат пълна такса, не съм сигурна....
Много благодаря и на двете ви с Алена!
Въпросът ми е: "Къде е Чери?", зададен е в 15:20 на 29 август 2022 г.

# 130
Nikita, влез в Astro.com построяваш карта за момента на зададения въпрос. Това са данни от Август, поистроих карта, който иска може да коментира,не си посочила град за това написах София.

# 131
Nana1777, мястото е на морето, между Лозенец и Китен. Бунгала и каравани “Якото място”

# 132
  • SF
Къде е зададен въпросът? На морето ли?

# 133
Къде е зададен въпросът? На морето ли?

Есме, да.

# 134
Извинявам се, че пускам втори пореден пост, но не мога да редактирам предния.
Това успях да направя аз като карта на въпроса, но не съм сигурна дали съм се справила. Ако това е вярната карта, ще помоля за съдействие при разчитането, на който му се занимава!

Общи условия

Активация на акаунт