Астрология - 22 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 31 413
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Sotis, по тези данни можеш ли да ми кажеш дали в момента й е подходящ момент да излезе да работи навън ?

Не правя форумна прогностика по картинка, това си е за пълноценна консултация.

Между другото, защо това девойче не пита лично във форума, а през трето лице?
Дамата знае ли, че нейната карта се нищи в публичен форум?

Е, тя нали сега била в Италия? Къде ще ходи навън?

# 226
Разбира се, че знае. Има предложение за работа в Холандия и се чуди дали да замине... затова питам за навън.

# 227
Тя си е навън. В такъв случай трябва да се види в годишния солар дали има указания за преместване или пътувания, свързани с професионални въпроси. Такава прогноза във форум никой няма да Ви изготви.

От самото начало, още когато гледахме за известност и професия, ми стана любопитно защо дамата не участва лично в тази тема? Вие близък ли сте й и поради какви съображения искате анализ на тази карта?

Обикновено за трети лица публично не се пита.

# 228
Абсолютно подкрепям Sotis относно консултации и задаване на лични въпроси от трети лица.
Даже бих се изразила доста по- категорично по този казус.
Също, не одобрявам подарък- хороскоп за някой, който дори не подозира за подобна изненада.

румид, на предния компютър си бях инсталирала Jagannatha Hora (Джаганнатха Хора), понеже правих обучителен курс. Не се занимавам професионално с астрология, затова не си инсталирам допълнително астр. програми.
Ако гледам някоя карта, ползвам "VedicHoro",  която също показва  Бхригу-Бинду (Bhrigu-bindu).

# 229
Господинът поне да каже каква е целта на изследването – дали й е гадже, приятел, роднина, близък.

Защото има, макар и малко, случаи със самозвани астролози, които поемат поръчки и после пускат клиентски казуси и хорарни въпроси по специализирани астрологични форуми. Не искам да обидя господина, но такива измамници сме хващали.

# 230
Големи конспирации, схеми... голямо чудо. Въпросната дама пожела да си зададе въпросите от моя профил, не виждам какво ненормално има в това. Естествено, че ми е близка, откъде иначе ще й знам датата и часа на раждане ?? И как според вас мога да й направя хороскоп като подарък ?? Въпросите, както се вижда, са лични. Най - малкото съм мъж и грам не вдявам от астрология, какво остава пък с някаква цел да се интересувам.
Sotis, все пак благодаря за отговорите.

# 231
Няма конспирации, няма чудо.
Обикновено в някой форум се пита за трети лица или ако е синастрия, т.е. партньорска съвместимост, или ако е свързано с някой близък, приятел, любим. Но ако питащият за друго лице не се идентифицира, нормално е да има и съмнения сред отговарящите, най-малкото за целта на питането.

Както казах, има астропсихолози измамници. И съм ги хващала да пишат с фалшиви профили и тук.
В други форуми са хващали разни псевдо гледачки, които предлагат и хорарни консултации, но първо задават въпроса в някой специализиран форум.

Помислих, че се интересувате от астрология, щом питате. И по някакъв начин сте свързан с лицето, за което питате.
А с дата и час на раждане може да разполага и някой консултиращ астролог.

# 232
  • SF
Ст. Николов 725525, тази тема е за Астрология и обсъждаме въпроси, свързани с астрологията. Но  хора често влизат с молба да им се направи хороскоп. Не е това целта на темата.
Не се сърдете, но форумът наистина не бива да се третира като място, където може да се сдобиете с консултация.
Ако се интересувате от астрология и се затруднявате да разчетете аспекти в картата си, винаги ще получите помощ, напътствие или разяснение.

# 233

Не се сърдете, но форумът наистина не бива да се третира като място, където може да се сдобиете с консултация.
Ако се интересувате от астрология и се затруднявате да разчетете аспекти в картата си, винаги ще получите помощ, напътствие или разяснение.

Ако притежателката на хороскопа беше попитала лично, щях да й направя същото разглеждане за професията.
Просто се усъмних или, да кажем, полюбопитствах защо тези въпроси се задават от трето лице и накрая се иска консултация с прогностика. Такива консултации не минават във форумен формат.

Впрочем днеска една дама от езотерична група ми поиска пълен безплатен рожден хороскоп само защото разбра, че над 20 години се занимавам с астрология. По нейната логика съм била любител. Satisfied

Както казва Esmee, тази секция на форума е създадена с дискусионна цел, където досега не е било отказвано, ако някой пита конкретни неща по хороскопа си. Но не е секция за консултации – натални, хорарни, елективни, прогностични. Особено да се използват практикуващите астролози тук и после да се препоръчват други, по-известни. Smiley

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 20:52 от Sotis

# 234
  • в 1001-та нощ
Повечето хора наистина си мислят, че няма кой знае каква работа и това не е аналитичен труд, а просто да се хвърли едно око ... какво толкова, като да нагледаш боба ври ли или не ...

# 235
Алена, молба към теб 🙏
картата на мъжа ти е аналогична на картата на систър
предстоящото пълнолуние и лунно затъмнение прави опозиция към натален плутон в 6ти дом, да очакваме ли драми?
транз луна им е близо и вурху натално сл и венера, ще мине отгоре няколко часа по- късно, но все пак отива в първи дом след два дни

# 236
За предстоящото пълнолуние има индикации дни преди самия ден. Все пак това е процес, част от коридора за затъмненията.  Т.е. би трябвало вече да има някакви промени, обстоятелства, развитие по някакъв въпрос.
Покрай мен всички близки, на които им знам картите и притежават лична планета или важна точка в или около градуса на затъмнението, са вече с интензивни, изявени събития.

# 237
Потвърждавам. Мен ме засяга по много лична ос, особено предстоящото на 8ми лунно затъмнение. Още от края на октомври интензивно започнах да усещам ефектите, свързани са с взаимоотношения и взаимодействие с други хора. Надига се и една категоричност, която по принцип не ми е много присъща, като ответна реакция.

# 238
  • в 1001-та нощ
Алена, молба към теб 🙏
картата на мъжа ти е аналогична на картата на систър
предстоящото пълнолуние и лунно затъмнение прави опозиция към натален плутон в 6ти дом, да очакваме ли драми?
транз луна им е близо и вурху натално сл и венера, ще мине отгоре няколко часа по- късно, но все пак отива в първи дом след два дни

Вероятно Сатурн имаш предвид, а не Плутон? Чак толкова не бих се тревожила.

Докато при мен засяга директно лични планети и заформя голям квадрат, а на сестра ми е върху нейното Слънце. По-фатално обаче е там, където е южния възел - знака и дома, през които минава.

Това затъмнение мисля, че тук няма да се вижда, т.е няма да ни засегне толкова пряко.

# 239
По принцип коя планета се води управител на хороскопа ? Тази която управлява асцендента или доминиращата в хороскопа ? о.0

И точките като Юнона, Веста, Хирон, Церера играят ли важна роля ?

Общи условия

Активация на акаунт