Астрология - 22 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 31 369
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Благодаря, Esmee!
Честно казано мечтая за спокойствие и уреденост, за място без стрес и напрежение и в никакъв случай за голям и космополитен град. Харесват ми малките, задружни общества и местата на които има уважение към личното време и почивката. Места на които хората знаят как да живеят по-леко и дори безгрижно. Също така си мечтая за място на което любимите ми хора биха получили най-доброто лечение, ако се наложи.
На този етап, това не го виждам в София.

# 466
  • SF

Честно казано мечтая за спокойствие и уреденост, за място без стрес и напрежение и в никакъв случай за голям и космополитен град. Харесват ми малките, задружни общества и местата на които има уважение към личното време и почивката. Места на които хората знаят как да живеят по-леко и дори безгрижно. Също така си мечтая за място на което любимите ми хора биха получили най-доброто лечение, ако се наложи.
На този етап, това не го виждам в София.

Тази картина за всеки от нас е различна.
 Аз близки контакти със съседите си не държа да имам. Моя приятелка живее в малко градче в Западна Европа и е много доволна, че със съседите си оставят картички и украси на стълбите. Преди месец сутринта отворила вратата си и видяла, че на нея виси коледен венец и картичка за предстоящите празници, подарък от съседка. Тя много се развълнува - сторита в инстаграм, на нас ни прати снимки, давахме идеи как да върне жеста... На самата Коледа са си разменяли бутилки с вино, пак оставяни пред вратите. Тя получила розов джин, защото всички знаят, че това обича. Примерно мене, една такава съседска идилия би ме влудила.
Това, което описваш, може да е някое място в Северна Норвегия, не Осло. Но не знам как бихте си позволили най-доброто лечение, ако се наложи, защото то е и най-скъпото. Тоест трябва да имате възможност за добри доходи от нещо, което ви носи само наслада и удоволствие, а често сериозните доходи, са свързани със сериозен стрес.
Човек заминава, за да си сбъдне мечтите, и се оказва, че там е по-красиво, но е по-трудно, отколкото тук. Спокойствието се превръща в скука, роднините, с които иска да е заобиколен, не могат да го последват или нямат това мислене и тези очаквания. Как ще ти докаже астрологът, че това е твоето щастие и за тебе така е по-добре?!

# 467
Според астролози, според натала в чужбина бих се чувствала по-добре, бих била по-успешна и щастлива от колкото тук, но имам неща за отработване тук.

Привет.
Твоята карта не говори чак толкова за трайна емиграция, живот и работа в чужбина. Освен може би някой партньор чужденец, ако все още си необвързана.

По какви астрологични фактори е направено това съждение от астролозите?

Цитат
В интерес на истината, наистина усещам средата тук като задушаваща, токсична и смачкваща, въпреки, че хората около мен са готини.

Това е субективно усещане при всеки от нас. На теб просто ти е заложено да си максималист и да търсиш най-добрите възможности, като стандарт, качество на живота и условия за реализация. Тук у нас има всякакви хора, средата наистина е токсична, ако говорим за манталитета на масовката. Но според мен ти е дадено да привличаш положителни възможности, дори в преобладаващо негативна среда. Имаш силен стремеж да откриеш възможно най-доброто и това ти носи чувство за неудовлетвореност там, където си.

# 468
София е обявена за столица на 22 март 1879 г. (по нов стил на 3 април 1879 г.) от Първото учредително Народно събрание - малко преди 16 ч са приели това решение

Тази дата ли се използва за създаването на карта или ....?

# 469
Ако питате за Мунданна астрология, повечето колеги използват някоя от трите карти – картата на етноса, ректифицирана от Левин (аспарухова България), картата на Съединението, картата на прехода. Последната отразява актуалното състояние на държавата и новия строй, но има различни версии за часа. Отделно използваме сезонни карти и други важни астрологични цикли за мунданни анализи и прогнози.

# 470
Скоро синът ми ще прави цеели 2 годинки. Много ми се иска да знам някои неща по неговата карта, но същевременно имам и опасения. Знам, че много астролози не гледат карти на деца до 7г. Може ли ако има желаещи тук да кажат два,три реда относно неговата карта, естествено, че не подробен искам анализ. Просто нещо интересно,което се набива на очи, водещо в живота му. Какъв тип дете ще е, с какво му е интересно да се занимава,  таланти, към какво да го насочваме..ей такива неща. Един ден каква професия би му подхождала, здравето как ще му е....
Благодаря предварително, и моля да ми кажете после да изтрия ли картата предвид това,че е на дете все пак...

Последна редакция: пн, 26 дек 2022, 15:47 от Yan25

# 471
Скрит текст:
Здравейте, дами и Честото Рождество Христово!
Според астролози, според натала в чужбина бих се чувствала по-добре, бих била по-успешна и щастлива от колкото тук, но имам неща за отработване тук.
В интерес на истината, наистина усещам средата тук като задушаваща, токсична и смачкваща, въпреки, че хората около мен са готини.
До колкото знам, заминавайки в чужбина, човек не си решава проблемите по натала, но как е в моя случай според вас?
Скрит текст:
Благодаря много за отделеното време и внимание!
Няма никакво значение къде заминаваме и къде живеем. Проблемите, през които минаваме са за нашето усъвършенстване и спасение.

# 472
Ян има и утвърдени имена сред астролозите, които гледат карти на деца. Не чакат до 7 год. Даже някои от тях така предпазват емоционално дори живота на децата например спират родителите да тикат децата по детски центрове и забавачки или по чужди езици виждайки от картата, че още им е рано и дават препоръки на какво да се наблегне през детството. Даже когато раждането е оперативно тогава се избира и дата и час на раждане отново съобразявайки се със по-благоприятни аспекти за картата на бебето. Но това пък променя кармата.

# 473
  • SF
Просто нещо интересно,което се набива на очи, водещо в живота му. Какъв тип дете ще е, с какво му е интересно да се занимава,  таланти, към какво да го насочваме..ей такива неща. Един ден каква професия би му подхождала, здравето как ще му е....

2-3 реда не са достатъчни за въпросите, които поставяш. Мога да ти напиша и двойно повече редове, но по никакъв начин няма да са нещо съществено, с което да се съобразите с тях. Както ги напишем, тези 2-3 реда, така и ще си останат.
Не го насочвайте към нищо, защото на тези годинки е твърде безпредметно да го насочвате.
На всяко око, ще се набиват различни неща. На мене ми се набива стелиумът в Козирог и квадратурите с Луна в Овен в 10 дом.  Много ми се набива и ретроградна Венера синглетон в интерсептирания във водолей 8 дом. Но ако започнем тълкуването, вече правим хороскопа, а детето е твърде малко за хороскопи във форум.

# 474
Есме,страшни ли са тези неща ?

# 475
Спомням си преди години, Адриана Вотей беше забранила на родители да пускат детето си на градина. Не я послушаха. Оказа се, че детето не случи на другарчета в градината, учителките даже го намирали само да си играе в пясъчника, нежеланието му да ходи на градина стигна до вдигане на температура всеки път тръгвайки на градина. Вотей беше предупредила, че за детето е по-добре домашна среда на отглеждане. В такива случаи мисля, че е добре родителите да знаят предварително картата а да не чакат до 7 г. Насочете се към професионален астролог а не форума.

# 476
Да,аз също имам тези съображения. Благодаря,ще го направя

# 477
  • SF
Есме,страшни ли са тези неща ?

Ето затова не се прави хороскоп, защото филмите започват. Това имах предвид с тези 2-3 реда - не се пишат 2 реда просто така, без да се анализира цялата натална карта, а и на 2-годишно дете няма смисъл да разглежда.

Страшни за кого да са тези неща?

Редактирам се - ако имате някакви притеснения, му направете професионален хороскоп. Тук всички да се изредим да напишем не по 2 реда, а по 10, първо ще се объркате, ще се притесните и няма да оцените труда ни.

# 478
Темата за консултацията с астролози върху детска карта е много деликатна. Коментирали сме я многократно.
Аз съм доста скептична, защото има голяма доза риск от грешен уклон, дори и една дума да не е на място. Майките  имат съвсем друга чувствителност и могат да се сугестират жестоко. Минала съм по този път, не го препоръчвам.
Избрах пътя към старците (те имат нужните откровения за всекиго), молитвите и Църквата, сама да си чета ведическа астрология.
Това ми дава хармония.

# 479
Не е нужно да се чака детето да навърши 7-годишна възраст, но хороскопи на новородени бебета не правя, безпредметно е. Поне трябва да е навършило 2-3 годинки, да тръгне да му се изгражда характерът, после постепенно да се социализира навън и да се интегрира сред връстници и другарчета. За професионално ориентиране все още е рано да се говори на толкова ранна възраст, освен това "Кариера, призвание и професия" си е направо цялостен анализ, а не 1-2 изречения. И е една от най-сложните за анализ теми дори за професионални астролози.

Тук някои си имате любими астролози, които препоръчвате – по-нататък можете да се обърнете към тях. Астрологичните форуми и групи са с дискусионна цел и в тях ще получите разнопосочна, непълна и понякога противоречива информация, ако искате от няколко отговора, дадени от астролози и любители, да сглобите цялостен анализ.

Цитат

Ето затова не се прави хороскоп, защото филмите започват. Това имах предвид с тези 2-3 реда - не се пишат 2 реда просто така, без да се анализира цялата натална карта, а и на 2-годишно дете няма смисъл да разглежда.

Esmee, те много добре го знаят – ходили са на консултация при професионални астролози.

Общи условия

Активация на акаунт