УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 98 064
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 105
  • Асеновград
Аз раждах при Амалиев син, много съм доволна, откъм отношение и е много спокоен човек, не мен такъв лекар ми трябваше, секцио родих и се възстанових много бързо, но е много индивидуално, не е от лекаря. Препоръчвам го много. И освен това не се чака за часа, винаги влизаш навреме, много е стриктен с часовете. Иначе и при Пертова бях в началото на бременността си, много добър лекар и специалист и до там, много претоварена с работа, не връща обаждания, не кокмуникра чрез вайбър, ако ми трябваше нещо спешно не бях спокойна че ще ми вдигне телефона. И никакво лично отношение, аз не искам да си горовим като приятелки, но просто да не се чувствам претупана от лекаря си, и плюс това че се чака понякога и час за часа ти, само за това не бих я препоръчала. Иначе е много компетентна. При Ставрев също съм била, младия, много добър човек и личи че си обича работата, и той и Амалиев са много заети и претрупани с пациентки, но винаги връщат обаждане и ще намерят време ако имаш проблем, Амалиев лично мога да му пиша и по Вайбър и да му звънна, винаги си вдига телефона, освен ако не е в операция.😅 И след раждането всеки ден идваше да ме пита как съм и да ме види.

# 106
Аз бях при Петрова и раждах при нея, никога не съм чакала повече от 20 мин. Имах плацента превия и двурога матка,но благодарение на нея всичко беше повече от идеално през цялата бременност. Самата операция мина бързо, ужасно Болеше раздвижването.. 3 дни беше кошмарно,но после всичко мина,все едно не бях раждала.. Тя дойде 2рият ден след операцията да ме види,винаги мила,винаги положителна.. не се пише много за нея,но е страхотен лекар, съвсем случайно попаднах на нея,не съм я избирала,но колкото и деца да имам,тя ще е лекарят ми.

# 107
Здравейте! Може ли мнение за доктор Минев?

# 108
Какво ви интересува конкретно? За мен е един от най-добрите лекари там.

# 109
д-р Минев е добър лекар и човек, доста натоварен, ако нещо конкретно ви интересува по време на преглед питате, дори да отговаря бързо - записвате си.
Или го харесвате от първи прегледи или не, затова има и други доктори.

Моето секцио не беше спешно и си изчаках часа, сутринта доктора ми вика, че му е докладвано и е преценил, че няма нужда да идва през нощта. Не съм и очаквала да тича през глава, човека е достатъчно отговорен да се съм спокойна.
Персонала го информира за всичко,  имат му уважение и респект

След секциото се отбивашше вечер да даде напътствия и пита как съм.
Не очаквайте да коментира маникюра и педикюра ви, нито да ви праща поздрави вкъщи както видях да позира друг лекар, достатъчно житейски опит има за да не му е нужно да се прави на маймун

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 10:51 от Щефи

# 110
Здравейте,искам да попитам за мнение за д-р Бране Лазороски? Била съм при д-р Ненев за кюртаж мин.година,но някак не останах очарована и усетих ,че не е моя доктор.Сега търся кой да ми следи бременността и затова питам за мнения.Благодаря предварително

# 111
Не съм била негова пациентка , но мои приятелки са очаровани . Той направи много по-добра диагностика на плода на моята близка , след като Стоилов беше доста убеден , че бебето е с Даун . За щастие детенцето е напълно здраво  и Лазароски се справи чудесно и при раждането . Казват , че е чудесен лекар и човек .
Аз лично , до сега съм чувала само позитивни мнения .

# 112
Аз не съм доволна от него. За стандартни неща прегледи, раждане - добре. Но за по-сериозни неща- не става. При мен лично се влошиха нещата от неговите интервенции. Това, че НЕ мина след операцията да види как съм, даже няма да го коментирам - очаквах, че е човек. Нищо не обяснява, бърза и прави грешки, които на мен ми костваха много.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 09:23 от Regalia43

# 113
  • до най-прекрасния мъж
При Лазороски съм била няколко пъти, докато беше в Торакс за лечение на инфекции и преди 4 м на контролен преглед след раждането. Обърна ми достатъчно внимание, доволна съм. С инфекцията не се справи, но никое АГ не успя и ходих при друг вид лекар.

# 114
Здравейте в Селена правят ли изследване за проходимост на тръбите и някой правил ли е? Ориентировъчна цена знаете ли?
Доста ми е притеснено от самото изследване като цяло и се чудя на къде да се насоча..

# 115
Здравейте в Селена правят ли изследване за проходимост на тръбите и някой правил ли е? Ориентировъчна цена знаете ли?
Доста ми е притеснено от самото изследване като цяло и се чудя на къде да се насоча..

Здравейте. Ако говорите за така наречената цветна снимка.. Аз правих преди 15 дни, цената 350лв.+ковид тест+кръвни общо ми взеха 395 лв. въпреки, че бях без упойка.
Аз го правих там, защото лекаря който се занимава е от там и ми я прави той. Ако искате пишете на ЛС каквото ви интересува. Simple Smile

# 116
  • до най-прекрасния мъж
Може и лапароскопски, цената беше 1100 лв миналата година. Една нощ има болничен престой.

# 117

Аз правих цветна снимка. Изкараха ми не добър резултат и ме насочиха към операция. После повторих снимката в Турция и се оказа, че всичко е наред. Операцията отпадна.

# 118
Според вас,в сайта защо вече не може да запазиш час

# 119
Здравейте, имам въпрос към раждалите естествено без упойка.
Как правят шевовете при епизиотомия или разкъсвания - с местна или пълна упойка?
Понеже първия път живях и раждах в София, там шевовете ми ги направиха с пълна упойка, което всъщност е единственото нещо, което не ми допадна от цялото раждане на сина ми. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт