УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 98 040
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 180
Заплащат ли се тоновете ?
Да, 50лв г/д

# 181
Да, 50лв г/д

Това е без значение по здравна каса ли се водиш там или?

# 182
Освен два или три ехографски прегледа и два пъти кръвни изследвания, плюс цитонамазка и микробиология в началото здравната каса нищо не поема.

# 183
По здравна каса е д-к Петрова,но всички прегледи без 1/2 * винаги съм си ги заплащала,както и тоновете

# 184
Здравейте! Понеже се следя в София,но към този момент реших да раждам в Пловдив, в Селената. Днес звъннах, за да запазя час за консултация с др. Ставрев. Отговориха ми,че за декември средата имат най-рано,но аз тогава влизам в 9-ти м. Другото,което ми каза,да звънна,да ме препратят на 4-етаж или директно с доктора ако мога да се уговоря. Но аз нямам личен номер на доктора. Знам,че е може би и малко съм закъсняла,но такива са обстоятелствата. Искам да запазя дата между първите 10 дни за януари,за секцио и не знам дали имам шанс. Имали такива,които в последния момент са успели ?
От регистратурата може да искате телефона на лекаря и да се уговорите с него за час. Аз така си бях запазила.
Вмъкна ме между другите си часове.

# 185
А тоновете обикновено от коя седмица започват?

# 186
Някои раждал секцио при д- р Даниел Ставрев? Искам да питам нещо?

# 187

Аз, преди 7 месеца. Питайте, мисля, че има доста момичета тук раждали при него.

# 188

Искам да попитам дали може освен датата за секцио, да си избереш и часа примерно? Не с точност, ами приблизително, понеже ще пътувам и искам час за след 11ч.примерно да ви е секциото.

# 189

Искам да попитам дали може освен датата за секцио, да си избереш и часа примерно? Не с точност, ами приблизително, понеже ще пътувам и искам час за след 11ч.примерно да ви е секциото.

Мисля, че може, защото си спомняме, че др Ставрев ме пита дали искам да съм първа, но аз родих по спешност и всички планове пропаднаха.

Но пък пак ще ви искат сутринта рано при тях, защтоо едно момиче беше с мен със секцио около 11:00 и я бяха настанили в стая доста по-рано от часа. Другият вариант е да ви приемат от предната вечер.

Най-добре говорете с него.

# 190
И аз пътувах, но избрах настаняване от предната вечер. Доста по-спокойно е така, има време за прегледи, изследвания, тонове.

# 191
И аз пътувах, но избрах настаняване от предната вечер. Доста по-спокойно е така, има време за прегледи, изследвания, тонове.
Това настаняване, заплаща ли се допълнително?

# 192
Не се заплаща. Това ми е трето дете там и предишните пъти така се настанявах и никога не са вземали пари. А то реално няма и за какво.
След 19 часа до около 20 е ОК - така ми казаха на рецепция. Сега даже ми звъняха няма ли да идвам, бях на 5 мин от болницата - просто предупредете предварително.

# 193
Здравейте, на мен ми предстои скалпелна конизация в Селена и ми е доста притеснено.
Някой правил ли си е същата операция там?
Ако може малко повече информация как е протекла?

# 194
Здравейте на всички тъй като ще се наложи скоро да правим инсеминация в Селена може ли някой да ми даде малко повече информация ? Ще ми бъде доста полезна.
Благодаря предварително:)

Общи условия

Активация на акаунт