УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 951
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 285
Ужас!!!Нали уж те гледали като принцеса ....
Може и така да е било, но престоя след раждането ми там беше много неприятен (родих преди три месеца)
Както писах не ни сменяха чаршафите, след съветите на консултантката по кърмене получих ужасно запушване и температура и цял ден никой не ме отрази. Нощница ми дадоха само веднъж и след това си ползвах мои. Имаше само една акушерка която много помагаше, но за съжаление не запомних името. Но като цяло останах много разочарована от болницата и имах доста гаден престой. Надявах се че като съм в частна болница ще си се радвам на бебчето и няма да има такива неприятни преживявания точно във татък момент. Но пък от друга страна там има много добри лекари.
Но като цяло останалата част от персонала им се държи доста зле. Явно много не им пука вече, защото имат доста пациенти.

# 286
Здравейте! Някой може ли да сподели мнение за д-р Любов Станева. Ходих при нея за установяване на бременност, а след това ми даде визитка и разбрах, че работи по ЗК. Някоя от вас следяла ли си е бремеността или е раждала при нея?

# 287
Здравейте, някой знае ли дали Илко Ненев води женска консултация по ЗК

# 288
Здравейте, някой знае ли дали Илко Ненев води женска консултация по ЗК

Мисля, че не. Аз съм с инвитро процедура при него и той ми следи бременността, но по ЗК ходя другаде.

# 289
Лини , изключително съм учудено от споделеното от теб . Два пъти съм раждала там и бяха изключително любезни . От към хигиена също беше на ниво . Идваха да ни питат дали искаме нощници , чаршафи … всичко .
Иначе съм съгласна , че има някаква разлика от преди години , когато раждах баткото .
Мисля , че е било нещо моментно или така се е случило , но не вярвам да си рискуват репутацията и да загубят пациенти с такова обгрижване . За отношението специално , никой не си позволи да се държи кофти с нас и двата пъти . А и за толкова пари , можеш да се оплачеш и си в правото си . Аз бих споделила с доктора си , ако нещо ме притеснява .

# 290
Лини , изключително съм учудено от споделеното от теб . Два пъти съм раждала там и бяха изключително любезни . От към хигиена също беше на ниво . Идваха да ни питат дали искаме нощници , чаршафи … всичко .
Иначе съм съгласна , че има някаква разлика от преди години , когато раждах баткото .
Мисля , че е било нещо моментно или така се е случило , но не вярвам да си рискуват репутацията и да загубят пациенти с такова обгрижване . За отношението специално , никой не си позволи да се държи кофти с нас и двата пъти . А и за толкова пари , можеш да се оплачеш и си в правото си . Аз бих споделила с доктора си , ако нещо ме притеснява .
Аз съм лежала в началото на бременността в отделението им по патологична бременност и се грижиха много добре. И бях твърдо решила че искам да раждам в Селена дори преди още да си избера доктор. Не знам дали е било моментно, защото като се обадих на доктора той каза че ги знае и че вече трудно се намира добър персонал. Съдейства ми колкото може, но като цяло беше много неприятен престой. Не съм от капризните. Беше ми важно да съм на място където ще мога да съм с бебчето и да знам че ще се грижат добре за него когато не е при мен. Но е много неприятно когато в такъв момент получиш толкова лошо отношение. Най гадното беше че цял ден никой не ме отрази че съм с температура и ми е зле, другите неща се преживяват.
 Дано все пак наистина е било само лош период. Никоя майка не заслужава да и развалят първите дни с бебчето.

# 291
От описаното от Лини оставам с впечатление, че доктора е външен,  изражда само  в Селена.
Съмнявам се да си позволяват небрежно поведение ако доктора е Ставрев, Матев, Минев....

# 292
Според вас дали зависи кой е израждащият доктор за отношението към пациентите?

Защото моята бременност я проследи др Ставрев и родих при него, отношението на персонала беше супер, помоли консултантката по кърмене да ми даде насоки и сестрите за допълнително обезболяване след като го бях попитала дали може.

Та, няма да се изненадам, ако има делене, а не трябва..

# 293
  • до най-прекрасния мъж
Вероятно има делене. Първо питат при кой доктор си, като постъпваш, без значение за какво. Аз също бях пациент на Ставреви баща и син и отношението винаги е било перфектно. Наистина не би трябвало да има такова деление, при все, че всички плащаме една и съща сума, би трябвало да получаваме и едно и също отношение, внимание и грижи.

# 294
Не, няма делене, абсурд. Наблюденията ми са от моя престой в болницата, когато раждах лятото на 2021г. (сега не знам как стоят нещата), но тогава отношението към мен и момичето в стаята ми, което ражда при външен за болницата доктор, беше едно и също - въпреки че периодът беше кошмарен за персонала - около 07/07 десетки раждания (25 по мой спомен) , телефонът на детска стая непрекъснато даваше заето (аз лично бях много дезориентирана с това първо раждане и им го подпалих от звънене Grinning ), настаняваха родилки и на първия етаж, които по принцип се водят за майки-придружителки... Обезболяващите се дават по предписание на лекаря, не се "измислят" от медицинските сестри. Специално ми направи впечатление, че в Селена не допускат някоя родилка да я боли дори най-малко, веднага вливат парацетамол ли е, какво ли, не знам. До ден днешен на всички казвам, че се възстанових за три дни и болка след секциото не усетих почти никак, освен двата дни след раздвижването придърпване като при мускулна треска след по-интензивна тренировка.

# 295
От описаното от Лини оставам с впечатление, че доктора е външен,  изражда само  в Селена.
Съмнявам се да си позволяват небрежно поведение ако доктора е Ставрев, Матев, Минев....
Според вас дали зависи кой е израждащият доктор за отношението към пациентите?

Защото моята бременност я проследи др Ставрев и родих при него, отношението на персонала беше супер, помоли консултантката по кърмене да ми даде насоки и сестрите за допълнително обезболяване след като го бях попитала дали може.

Та, няма да се изненадам, ако има делене, а не трябва..
Да така е. Доктора ми само изражда в Селена.
Но момичето в моята стая беше при Ставрев ( баща) и беше в същото положение като мен.
Та може и да има някакво разделение или да сме хванали някакъв много натоварен период, не знам. Само че отношението им беше много лошо и че бих родила пак там само ако доктора ми продължи да изражда в Селена.

# 296
Здравейте на всички искам да попитам ако има дама която е правила инсеминация в Селена може ли да ми пише тук или на лично че имам няколко въпроса

# 297
Моят доктор също е външен - само изражда в Селена, но нямаше разлика в отношението с момичето, което беше в моята стая. Тя беше при Матев. Истината е, че персонала е претоварен. Всички бяха любезни, но на ръба на силите си и правеха доста пропуски. Както писах по-назад- не ми помогнаха за кърменето. Освен това са наели и киргистанки, с тях трудно можеш да се разбереш.

# 298
И моите впечатления от болницата са в тотален контраст с написаното по-горе. Персоналът беше изключително любезен и внимателен. Грижите след раждане също бяха много добри. Насочих се към болницата след като близка приятелка беше родила там и беше изключително доволна. Знам, че винаги оценката е субективна, но, имайки предвид на какви истории се наслушваме от други болници, Селена за мен е на светлинни години от другите..

# 299
Аз също съм доволна от болницата. На няколко прегледа вече бях нямам абсолютно никакви забележки.

Общи условия

Активация на акаунт