УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 98 919
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 75
Жалко, струва ми се, че преди време една майка,щ тук беше споделила, че е обикаляла свободно и си е говорила с бащата в коридора, докато направи разкритие. Варианта с доплащане на 800 лв го изключваме напълно, ако се плащаме и тези пари, освен двете хиляди лева, ще се ориентираме към София за съжаление.

# 76
Може да попитате все пак , аз и двата пъти не съм излизала от предродилна , но не съм и питала може ли . Втория път със сигурност нямаше как , защото беше в пандемията . Предполагам , че случая е стар , но говорете с лекаря си .
Успех ! Simple Smile

# 77
Момичета, може би задавам глупав  въпрос, но се чудя багажът, който си взехте за родилното в колко голям куфар или чанта за багаж ви се побра, понеже имаме куфар от средния размер, но ми се струва  голям, а най-малкия размер  куфар  не знам дали би бил достатъчен.
Чудя се на какъв да заложа или може би ръчна чанта за багаж са ползвам.

# 78
  • до най-прекрасния мъж
В малка ръчна чанта, от тези, които се закачат за дръжката на куфара. По-малка е от куфар за ръчен багаж. То какво ли толкова ще носите - хавлии, бельо, козметика и тоалетни принадлежности, джапанки и това е. Дрехите за Вас и бебето за изписването ги носи таткото в деня на изписването. Всичко за бебето е подсигурено, за Вас има нощници, колкото Ви трябват, храна,  превръзки няколко размера. Ако нещо Ви липсва, таткото може да донесе и да предаде на персонала да Ви го донесат.

# 79
  • Пловдив
Аз носех със себе си спортен сак. Свърши ми чудесна работа.

# 80
Носих малък куфар, за ръчен багаж. В него бельо, козметика, хавлии, сешоар, книга, ел.помпа, биби, шише, дрехи за изписването, шоколади и 3бр бутилки по 0.5л вода. Мястото беше достатъчно. Освен това си го дърпаш на колелцата. Много удобно.

# 81
Здравейте, момичета! Скоро ми предстои ФМ и съм се насочила към д-р Кръшков в Селена. Знаете ли колко се заплаща за ФМ при него? И като цяло ме интересува дали е добър в работата си и какво му е отношението към пациентите, тъй като с първото ми дете бях на ФМ при д-р Апостолова и останах много разочарована от нея и сега не ми се иска отново да преживявам такова грубо отношение от лекар!

# 82
Здравейте, може ли някой, който наскоро е правил биохимичен скрининг да каже актуална цена и за фетална морфология също! Благодаря!

# 83
Здравейте, може ли някой, който наскоро е правил биохимичен скрининг да каже актуална цена и за фетална морфология също! Благодаря!
Преди няколко месеца БХС беше 261 лв (155 лв преглед + 106 лв изследвания), наскоро бях на втора фетална морфология, която си е 155 лв.

# 84
  • Асеновград
Аз правих бхс месец март мисля беше, и защо ми се върти в главата цена от 130лв?
Нещо аз се бъркам сигурно.

# 85
Аз правих бхс месец март мисля беше, и защо ми се върти в главата цена от 130лв?
Нещо аз се бъркам сигурно.
Да не би само прегледът да е бил толкова, без изследванията? Аз бях юли месец при д-р Апостолова.

# 86
Знаете ли дали е Селена някой прави секцио по метода  на Щарк?
Не успявам да намеря  информация.

# 87
  • Асеновград
Знаете ли дали е Селена някой прави секцио по метода  на Щарк?
Не успявам да намеря  информация.

Всички оперират по този метод, така ми каза моя лекар д-р Георги Амалиев, или по него или в комбинация с друг метод зависи от случая. При мен не знам дали беше от метода, но наистина бързо се възстанових, не мисля че режат мускули, и доколкото той ми обясни почти всички лекари работят с този метод. Специално за него ми обясни че не е нов метод и че от години повечето лекари по него оперират и че сега последните години някои лекари го рекламират че работят по Щарк и едва ли не е нещо ново, а той е много стар метод, използван още по време на война, като по-бърз метод.

# 88
Здравейте момичета. Трябва ми спешно помощ!
Знаете ли къде в Пловдив се минава комисия за един ден. В смисъл да отида с документите,да мина комисия и да ми дадат болничния същия ден или най-късно на другия , понеже закъснявам със срока?

# 89
Не е проблем, че закъснявате със срока. Болничните от комисия се издават и със задна дата. Не съм чула да има място с комисия всеки ден. Аз ходех в МЦ Хипократ, там ми беше най-лесно и удобно. Имат комисия два или три пъти месечно, най-дълго съм чакала 7 дни, но не е било проблем, че съм закъсняла със срока. Ходила съм и седмица след изтекъл болничен и са ми пускали със задна дата.

Здравейте момичета. Трябва ми спешно помощ!
Знаете ли къде в Пловдив се минава комисия за един ден. В смисъл да отида с документите,да мина комисия и да ми дадат болничния същия ден или най-късно на другия , понеже закъснявам със срока?

Общи условия

Активация на акаунт