УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 826
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 315
Какво имате пред вид под напречно? Ако имате предвид вертикален разрез- не, всички секции се правят с хоризонтален разрез.

# 316
А понеже не съм от Пловдив, а не ми се иска да пътувам, ако започна спешно да раждам, та търся квартира за около 20 дни, и звънях на 100 места, но не намирам нищо.. Някоя мама ако знае къде може да потърся Simple Smile

# 317
В сайта на Селена видях, че освем направление 7 искат и обменна карта, а моя лекар не ми даде такава. Дали е проблем това при приема или може и без тази карта?

# 318
Моя доктор каза, че и да нямам нищо за Селена, дори не лична карта, да не се плаша, ще родя и после ще набавям всичко. Това ми било най-малкия проблем, което нещо много ме успокои.

# 319
Аз се бях притеснила за тази обменна карта, за която прочетох,  че искат, но ще звънна да питам доктора за всеки сличай.
Иначе се оказа, че необходимите изследвания за прием- Спин, хепатит Б и сифилис се оказа, че съм пуснала август и важат 6 месеца. Също има в тях, виждам, и кръвна група.
Знаете ли дали е достатъчно да са разпечатани или трябва  да отида до лабораторията да сложат и печат?

# 320
  • Пазарджик
Знаете ли дали е достатъчно да са разпечатани или трябва  да отида до лабораторията да сложат и печат?
Ако не са правени при тях искат да има печат .

# 321
Кога ще раждате момичета в Селена, аз съм живот и здраве за февруари, не съм от Пловдив и честно казано не съм влизала в болницата никога досега. За. Планирано секцио ще съм.

# 322
Благодаря! Ще отида до лабораторията за печат тогава и се надявам това да е достатъчно.
За секцио трябва ли да има и резултат от влагалищен секрет или е само при естествено раждане това изискване? Гледам в сайта, че и това изискват, но не   ми стана ясно за двата вида раждане ли важи.

# 323
Момичета, да ви питам моя приятелка е звъняла днес на регистратурата да си запази час при д-р Минев, но са й казали ,че вече преглежда на друго място и да си запази час през стария телефон. Някой има ли повече яснота за новото му място?

# 324
Момичета, да ви питам моя приятелка е звъняла днес на регистратурата да си запази час при д-р Минев, но са й казали ,че вече преглежда на друго място и да си запази час през стария телефон. Някой има ли повече яснота за новото му място?

# 325
FloraPasiflora99,повече информация имате ли- с какъв график преглежда там? Другите процедури ,операции и израждания къде ги провежда?

# 326
Имаме ли избор за анистезиолог , и ако да- кой препоръчвате?

# 327
  • до най-прекрасния мъж
Имаме ли избор за анистезиолог , и ако да- кой препоръчвате?
С две ръце препоръчвам д-р Кренчев. Много внимателно ми постави упойката, от която супер много се страхувах. Нищичко не усетих и излизането от упойка също беше леко и безпроблемно. Раждаха секцио по спешност, не съм го избрала, беше дежурен, но много се зарадвах, като видях, че е той.
Попитайте кога можете да минете на консултация при него и вече с него се разберете дали би Ви поел.

# 328
Здравейте, препочъчайте ми някой за женска консултация по ЗК от който сте доволни и не се чака по 3 часа.

# 329
Д-р Бабаков
Здравейте, препочъчайте ми някой за женска консултация по ЗК от който сте доволни и не се чака по 3 часа.

Общи условия

Активация на акаунт