УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 937
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 330
Светлана Петрова
Здравейте, препочъчайте ми някой за женска консултация по ЗК от който сте доволни и не се чака по 3 часа.

# 331
Мога да споделя кой лекар НЕ препоръчвам - д-р Светлана Петрова. Съжалявам за всеки един преглед при нея и никога не бих се върнала. Да започна от там, че дори не дава личен телефон за връзка в случай на спешна необходимост. Не съм срещала нито един друг АГ специалист, който да поставя бъдещи майки в такова положение. Чака се с часове въпреки записан час, прегледът е едно гениално претупване за 2-3-5 минути. В документите всичко се пишеше наизуст - кг, кръвно, т.н. Един от предписаните медикаменти беше със сгрешена доза за моите кг - озовах се в спешен кабинет с болки и сърцебиене, докато разберат от какво е понеже нямах и връзка с нея. Отказа да назначи допълнителни изследвания въпреки непрестанното повръщане и когато ги направих другаде бях вече с такива дефицити, че до края на бременността не успях да наваксам. Като резултат от тях и на двама ни с бебо се наложиха допълнителна терапии след раждането, за което винаги ще я благославям с отрицателен знак.  Благодаря на Бога, че има други прекрасни специалисти в Пловдив и София.

# 332
Момичета, извършва ли се планово секцио в събота в болницата?

# 333
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, извършва ли се планово секцио в събота в болницата?
Ако се договориш с доктора, да. Но цената скача с 50 %, ако не се лъжа.

# 334
Също много препоръчва д-р Борислав Иванов. И моето секцио го прави той и също много бързо се възстанових. Също следих и бременноста при него и съм много доволна. Винаги отделя колкото време е нужно и отговаря на всички въпроси .
Д-р Ставрев прави ли секцио по метода Щарк? Някоя оперирана по този метод?
Секциото ми прави д- р Борислав Иванов. Второ секцио ми е, така, че мога да направя сравнение. Не знам точно метода по който оперира,но ми каза,ме разделя тъканите по тъп начин,т. е .без рязане. Искам да кажа че още на трети ден не усещах никаква болка в областта на белега. А след една седмица все едно е нямало операция. В сравнение с първото ми секцио,това просто е на светлинни години

# 335
FloraPasiflora99,повече информация имате ли- с какъв график преглежда там? Другите процедури ,операции и израждания къде ги провежда?
В медицинския център само преглежда. Операции и раждания все още са в Селена, на стария телефон се записва за него, както и до сега.

# 336
Здравейте! Какви са актуалните цени за секцио в "Селена"?

# 337
С доктор Иванов насрочихме планово секцио.
Трябва ли да уведомявам и в Селена или е достътъчно, че с него имаме уговорен ден и да отида в уговорения ден и час в болницата вече за прием с документите и багажа?

# 338
Отиваш си направо в болницата когато ти е казал, той те е записал, 2 часа преди секциото трябва да си там. Поне на мен така ми каза.
Успех 😉

# 339
Когато бях писала негативно за болницата,една жена ми отговори " все едно описвате друга болница- аз съм много доволна" тук,като чета вашия опит с нея и аз бих казала все едно говорите за друг лекар. Но никой не защитавам,аз нямах проблемна бременност, ходих по 1пэт на месец,чаках не повече от 20м. Беше мила и винаги положителна. След секцио дойде да ме види,като се прибрах и писах - отговори ми.. Simple Smile нямам лоши впечатления, явно всичко си е до късмет
Мога да споделя кой лекар НЕ препоръчвам - д-р Светлана Петрова. Съжалявам за всеки един преглед при нея и никога не бих се върнала. Да започна от там, че дори не дава личен телефон за връзка в случай на спешна необходимост. Не съм срещала нито един друг АГ специалист, който да поставя бъдещи майки в такова положение. Чака се с часове въпреки записан час, прегледът е едно гениално претупване за 2-3-5 минути. В документите всичко се пишеше наизуст - кг, кръвно, т.н. Един от предписаните медикаменти беше със сгрешена доза за моите кг - озовах се в спешен кабинет с болки и сърцебиене, докато разберат от какво е понеже нямах и връзка с нея. Отказа да назначи допълнителни изследвания въпреки непрестанното повръщане и когато ги направих другаде бях вече с такива дефицити, че до края на бременността не успях да наваксам. Като резултат от тях и на двама ни с бебо се наложиха допълнителна терапии след раждането, за което винаги ще я благославям с отрицателен знак.  Благодаря на Бога, че има други прекрасни специалисти в Пловдив и София.

# 340
Аз също имам добри впечатления от Петрова . Когато Матев беше болен , тя го заместваше и ,въпреки че не съм нейна пациентка ми обръщаше внимание . Бях с проблем и то доста сериозен , като и за него говорихме и получих адекватни насоки . После и при раждането дойде да ме види в родилна зала .
Идеални хора няма разбира се , и е напълно възможно да е пропуснала да обърне достатъчно внимание на някой , като се има предвид , че наплива е голям .

# 341
Аз също не мога да кажа нещо негативно за доктор Петрова. Тя ми следеше бременността, бързо работи, адекватна, мила. Има големи опашки за нейния кабинет, но не се чака дълго време, когато имаш час. Само веднъж накрая ми се наложи да отида да чакам без час, да ми хвърли едно око на тоновете, нямаше я просто, явно е била в някакво секцио, и това е единственият път, в който съм чакала повече от половин час, не ми се е налагало да я търся извън записаните часове. Късмет някакъв може би, не знам.

# 342
Здравейте! Какви са актуалните цени за секцио в "Селена"?

Цената  е 1950лв (независимо дали секцио или нормално), което включва избора на екип, анестезия, консуативи за майката и бебето за след раждането.

# 343
По колко време се слушат тоновете и каква е цената?
А също да питам и за цената на стаята, ако искам да съм сама?
Благодаря!

# 344
Около 20-30 мин. се следят тоновете и цената е 50лв. А цената за самостоятелна стая някъде чух, че е 180лв. на вечер.

Общи условия

Активация на акаунт