УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 773
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, може ли раждали нормално при д-р Минев да изкажат мнение? Благодаря

# 451
Здравейте , имам въпрос към момичетата , които са раждали секцио. В коя седмица ви определиха дата за секциото?

# 452
  • до най-прекрасния мъж
Моят лекар ми каза кога да отида да ме прегледа след раждането. Отидох без час и ме видя за 5 мин. Иначе, описаните прегледи са при дежурен лекар. Аз ходих само веднъж, не е имало нужда да ходя отново. После на 6ти месец от раждането ходих отново на профилактичен и за цитонамазка
Секциото се уговаря с лекаря според състоянието на плода и бременната. Обикновено около седмица преди термин, но може и по-рано, ако се налага. Говорете си с лекаря.

# 453
Здравейте , имам въпрос към момичетата , които са раждали секцио. В коя седмица ви определиха дата за секциото?
Три дни преди термин,но секциото беше по желание.При доктор Минев.

# 454
Както е писала blue.angel секциото се уговаря с лекаря според състоянието на плода и бременната. Всичко останало с претенции за любими дати, часове, зодиакални истории и т.н. освен капризи, може да са и излишно необосновани медицински рискове. Възможно е да се наложи и да е по-рано, но това вече може да каже само вашият АГ.

# 455
Мен ме гледаха само с ехограф. Имам един външен шев, но не гледаха отдолу. Малко не си струваше разкарването за мен лично, но пък може би така мисля, защото не е имало проблем. Ако имаше сигурно друго щях да говоря...Simple Smile

# 456
Много е важен прегледът след раждането. Дали ще е в Селена или на друго място - просто идете!
След 2рото раждане се оказа, че задържам кръв в матката и го открих на прегледите след това. Въпреки че имах лохии, не се чистех добре - опасно е, трябваше да приемам допълнително лекарства.

# 457
Както са ви писали, прегледите са при дежурния лекар. Аз лично не съм се възползвала от тях, защото държах да ме види моя си лекар, за което си платих, разбира се. Ако не желаете да давате излишни пари, отидете на безплатните, но не оставайте без преглед. Раждане е все пак.

# 458
  • до най-прекрасния мъж
Аз казах на регистратура на 4 етаж, че съм за преглед след раждане и не ми взеха пари, но може всеки лекар да процедира различно. Както писах, отидох си при моя без час в деня, в който ми беше казал да отида. Момичето ми каза, че е добре, че съм й казала, че съм за такъв преглед, за да не ме таксува.

# 459
Аз изпуснах датите за безплатните прегледи , но доктора каза , че не е проблем да отида , когато на мен ми е удобно без час . И също като blue angel не ме таксуваха .

# 460
На мен лекарят ми беше казал да отида 20-30 дни след секциото и аз си запазих час, а на регистратурата казах, че съм за преглед след раждане и не ме таксуваха.

# 461
Момичета, за планово секцио анестезиологът, с който е консултацията ли е после и на операцията?

# 462
Момичета, за планово секцио анестезиологът, с който е консултацията ли е после и на операцията?

Не. Който е на смяна.

# 463
Може да питаш сестрите анестезиолът при който ти е била консултацията дали ще е на смяна когато раждаш!

# 464
А раждалите скоро в болницата, може ли да споделите как са свижданията? Може ли бащата да дойде и да ни види заедно с бебето или все още варианта е само в кафето и съответно без бебето?

Общи условия

Активация на акаунт