УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 595
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 570
Не е отпаднал ковид теста, правят го. Отделно преглед с кардиолог за бебето е 100лв, а с ортопед май 70лв.

# 571
Те трябва да са по желание .

# 572
На мен не ми предложиха преглед от кардиолог, само от ортопед. Но като цяло са по желание, да.

# 573
Мен не ме питаха за кардиолога, имало нужда бебето и извикали. Попитах ги защо като майка не присъствах на прегледа,  отговориха, че не можело. Иначе ортопеда е пожелание. Аз го отказах и изобщо не съжалявам.
Иначе В Селена не изследват кръвната група на бебето, освен ако не пожелаеш ти. Не знам дали се заплаща, но много странно ми се видя.

# 574
Нова касичка с кардиолога за децата.
Родих преди година и малко, кардиолог ги преглежда като ги поеха неонатолозите, нищо не съм плащала.

# 575
Възможно е кардиолога да е по тяхна преценка , за който смятат , че има нужда .
И моите деца не са преглеждани от кардиолог .

# 576
Изследването на кръвната група на детето се прави само когато майката е с отрицателен резус фактор. Така е от много години. А консултацията с кардиолог е хубаво да не е само една слушалка, а да се направи ехокардиохрафия ако има нужда. Ако ви кажат, че има нужда, настоявайте да присъствате. Това не е маловажно. Какво означава, че не може да присъствате на прегледа??? Ако имате въпроси, защо да не си ги зададете и да получите отговор?

# 577
По преценка на неонатолозите е. Първото ми дете, когато се роди, ме предупредиха, че чуват шум на сърцето и ще го гледа кардиолог. Не съм заплащала нищо. Когато се роди второто дете, питах дали предлагат преглед от кардиолог, казаха при проблем или съмнение.
Всъщност не зная кой кардиолог ползват, но в Пловдив са много малко детските и ако на някой му трябва, по-добре да си търси др.Чочкова.

# 578
Д-р. Чочкова викали, Ами не можело да присъствам, мен това ме подразни. То даже от детска стая водеха бебетата и моето не дойде, попитах къде е и тогава ми казаха, че е на преглед. Веднага поисках да присъствам, не можело да напускам отделението. Не знам къде се е случил прегледа, ни като ни изписваха ми дадоха копия от ехограф. Трябва след месец пак да се направи консултация с кардиолог, но не знам дали ще посетим Чочкова. С другото ми дете веднъж годишно ходим при нея и последните години, не ми харесва как е взела да се държи. Преди беше изключително внимателна и обяснителна.

# 579
Едното ми дете имаше проблем с адаптация и бяха викнали д-р Чочкова.
Не съм за плащала прегледа, това се случи в неонатология

# 580
Едното ми дете имаше проблем с адаптация и бяха викнали д-р Чочкова.
Не съм за плащала прегледа, това се случи в неонатология
Явно е нова политика на болницата, родих на 15.2 тази година, доносено дете.

# 581
Точно така, ново ценообразуване.

# 582
Ами, съжалявам, ама е много неприятно да не присъстваш на прегледите, за които дори си плащаш (визирам особено прегледа при ортопед) или най-малкото лекарят да мине и да ти обясни при евентуално проблеми. Моето бебе се роди с двустранна дисплазия на ТБС, донесоха ми само един хвърчащ лист и от детска стая ми казаха 2 думи, няколко пъти попитах дали това са сериозни неща, колко често се срещана диагноза се и тн, всичко беше супер вятърничаво.

В такива моменти рязко ти пада мнението за конкретния лекар и е съвсем в реда на нещата да потърсиш друг, с когото минимум да се срещнеш очи в очи.

Simple Smile

# 583
Моя приятелка в момента е в Селена.Роди второто си детенце там.Първото пак роди там 2020г.Току що ми сподели,че всичко е много пропаднало.В детска стая работели само украинки,които въобще не я разбирали какво им говори.Бебето и го връщали мокро,млякото студено,отношение много зле,а за капак бебка е с издрани бузки незнайно как😡Чакала ги по 2 часа за обезболяващо(тя е секцио),въобще пълен леш.В заключение съжалява,че отново се е доверила на АГ Селена

# 584
  • до най-прекрасния мъж
Нищо фрапиращо не виждам аз. Бебето може да се наака или напикае секунди след като е сменено, още повече новородено. Млякото не е вряло, нормално е да изстине малко или много докато го занесат в стаята. А бебетата си драскат сами лицето, защото си раждат с орлови нокти и Вашата приятелка трябва да го знае, щом й е второ детенце.
За украинките не мога да коментирам, едва ли са заменили целия персонал за година и малко, когато аз раждах.

Общи условия

Активация на акаунт