УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 601
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 555
При издаване на болничен ще пише диагноза и при предаване на работодател ще прочетат.

При издаване на болничен след трансфер питат дали искаш подмяна на диагнозата в листа, така че има вероятност и в този случай да предложат.

# 556
  • до най-прекрасния мъж
Винаги са ме питали каква диагноза да пишат - истинската или да я сменят. Попълва се една декларация, че промяната е по твое желание и няма проблем. Моят болничен беше с диагноза Киста на яйчника, после при пункцията и трансфера писаха отново различни диагнози по мое желание. Не исках по никакъв начин да се знае какво правя. Е, в един момент, вече като започнах да давам болнични за проблемна бременност, нещата станаха ясни, а и аз им казах. Но така или иначе, от трансфера не съм се връщала на работа. Единствено прекият ми ръководител знаеше какво правим и ме подкрепяше на 100 %.
Не е нужно да даваш обяснения на никого. Ако толкова настояват да знаят, Имам здравословен проблем, нищо страшно и толкова.

# 557
При издаване на болничен ще пише диагноза и при предаване на работодател ще прочетат.

При издаване на болничен след трансфер питат дали искаш подмяна на диагнозата в листа, така че има вероятност и в този случай да предложат.
От тази година след трансфер не издават болничен , а само служебна бележка за 20 дни отпуск.
Дават само след пункция и също от тази година диагнозата не се сменя.

# 558
Здравейте. В начална бременност съм, като най-вероятно ще се насоча към д-р Ставрев. Искам да попитам дали той все още работи с НЗОК? Миналия месец личната ми даде направление за гинеколог за профилактичен преглед. Сега направо за ЖК ли трябва да ми издаде? Благодаря предварително

# 559
Здравейте. В начална бременност съм, като най-вероятно ще се насоча към д-р Ставрев. Искам да попитам дали той все още работи с НЗОК? Миналия месец личната ми даде направление за гинеколог за профилактичен преглед. Сега направо за ЖК ли трябва да ми издаде? Благодаря предварително
Мисля,че работи с направления, но - май имате само 2 или 3 прегледа по каса и после се плащат. Отделно комисията за болничен също се плаща.

Нека и други момичета да кажат

# 560
Здравейте, някой има ли актуален номер на д-р Светлана Петрова? Благодаря!

# 561
0884100092 не ли този:)

# 562
Пробвах, казва ми, че е грешен 🤔

0884100092 не ли този:)

# 563
Здравейте момичета някоя от вас дали има актуална информация колко се заплаща издаването на болничен от селена за бременност
Благодаря предварително

# 564
Първия 14 дни безплатно и след това по 110 лв. 

Здравейте момичета някоя от вас дали има актуална информация колко се заплаща издаването на болничен от селена за бременност
Благодаря предварително

# 565
Здравейте!
Интересува ме някоя мама раждала скоро в Селена дали би могла да даде актуална цена за раждане.

# 566
Здравейте!
Интересува ме някоя мама раждала скоро в Селена дали би могла да даде актуална цена за раждане.
Родих януари месец, цената беше 1950 + 20 лв ковид тест.

# 567
Аз вчера ходих за консултация с анестезиолог и ми казаха същата цена - 1950лв за раждане, без значение нормално или секцио. Не са ми казвали нищо за тест за ковид, може би вече е отпаднал.

# 568
А консултацията с анестезиолог по спомен бяха от 11.30 часа , или бъркам .
Аз вчера ходих за консултация с анестезиолог и ми казаха същата цена - 1950лв за раждане, без значение нормално или секцио. Не са ми казвали нищо за тест за ковид, може би вече е отпаднал.

# 569
Да, от 11:30 до 13:30ч.

А консултацията с анестезиолог по спомен бяха от 11.30 часа , или бъркам .

Общи условия

Активация на акаунт