УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 644
  • 1 351
  •   2
Отговори
# 630
  • Бургас
Здравейте. Искам да попитам понеже днес бях на фетална морфология при др Борис Стоилов и се установи скъсена шийка 2.3см, каза ми серклаж в Селена. Наясно ли сте с цените на серклаж. Как протича... Каза че ще ме изпишат на следващия ден. И да уточня не се следя при никой от болницата

# 631
Здравейте. Искам да попитам понеже днес бях на фетална морфология при др Борис Стоилов и се установи скъсена шийка 2.3см, каза ми серклаж в Селена. Наясно ли сте с цените на серклаж. Как протича... Каза че ще ме изпишат на следващия ден. И да уточня не се следя при никой от болницата

Звъннете на регистратура,отзивчиви са и ще ви отговорят на всякакъв въпрос 😊

# 632
Горе има кафене. Можете да отидете сама или да помолите някоя сестра.
Мисля че не работи в неделя само и на официални празници.
Аз родих на такъв и си пиех само вода Simple Smile

# 633
Здравейте! От сайта на Селена мога да запазя час само за платен преглед - наистина ли е само така и никой ли не работи по здравна каса? Всеки преглед ли за ЖК се заплаща? Мнения за проф. Пехливанов?
Благодаря предвалително!

# 634
Здравейте! От сайта на Селена мога да запазя час само за платен преглед - наистина ли е само така и никой ли не работи по здравна каса? Всеки преглед ли за ЖК се заплаща? Мнения за проф. Пехливанов?
Благодаря предвалително!
Професора приема ли прегледи и да се роди евентуално при него?

# 635
Благодаря предвалително!
Със ЗК работят д-р Ставрев и д-р Петрова, може и други да има ,но не знам. А за женската консултация - имате 3 безплатни прегледа по каса, другите се плащат.

# 636
Др Георгиев също работи със здравна каса, препоръчвам.

# 637
Има ли нова тема ? Искам да попитам какви неща се носят за раждане в селената ? Моля някой да ми каже. Благодаря!

# 638
  • Асеновград
Има ли нова тема ? Искам да попитам какви неща се носят за раждане в селената ? Моля някой да ми каже. Благодаря!

Нищо не носите за раждането, всичко ви осигуряват те, само лични вещи си носите за вас и дрехи за изписването на вас и на бебето. А за документи те ще ви кажат или се обадете да питате, 2-3 документа са само.

# 639
На първа страница е описано :
Скрит текст:
✅В настоящия момент много лекари водят женска консултация по ЗК.

✅Необходими са следните документи и изследвания при постъпване за раждане:

* лична карта
* направление за хоспитализация
* картонче с кръвната група /или изследване от лаборатория с подпис и мокър печат/
* копия от други кръвни изследвания, направени по време на бременността
* лична амбулаторна карта - служи за издаването на болничния лист - не е задължителна
* изследване за Хепатит Б - валидност 6 месеца
*изследване за Васерман - валидност 6 месеца
* изследване за Спин - валидност 6 месеца
* изследване на влагалищен секрет - валидност 2 седмици

✅В случай, че нямате актуални изследвания за Хепатит Б, Васерман и Спин, същите ще ви бъдат направени в момента на постъпване и трябва да заплатите по ценоразпис на болницата.

✅Какво е необходимо да носите в болницата, когато постъпвате за раждане:
* чехли, чорапи, гащи, четка и паста за зъби, душгел, шампоан, гребен или четка, ластик за коса /ако косата Ви е дълга/, зарядно за телефон, сешоар, крем за зърна Лансилох или подобен.

✅Какво влиза в цената на раждането:

👩🏼за майката - превръзки /различни размери/, нощници, халат, хавлия, обезболяващи, ръчна помпа за кърма, /която обаче е само една на етажа и има моменти, когато не стига/, храна три пъти на ден, минерална вода, която може да си наливате от диспенъсър в коридора, консултация с психолог, раздвижване от рехалибитатор /при секцио/, показване как се къпе и сменя памперс на новороденото, съвети и помощ за кърмене.

👶🏻  за бебето - адаптирано мляко /ако майката няма кърма или желае/, дрешки за престоя в болницата, одеалце, лигавник, беберон, шапка, памперси, мокри кърпи.

✅По желание и срещу заплащане, може да се направи ортопедичен преглед на новороденото от д-р Янакиев.

✅За актуални цени за раждане /нормално или секцио/, Ви съветвам да се обръщате към Регистратурата на АГ Селена.

# 640
Много благодаря !

# 641
Д-р Лазороски също работи със ЗК.

# 642
Здравейте! Каква е цената на инсеминацията при Д-р Минев!

# 643
Здравейте. Каква е цената на ранна фетална + БХС при д-р Ставрев?

# 644
Здравейте! Каква е цената на инсеминацията при Д-р Минев!

Има друга тема на пациентки на доктор Минев - питайте там.

Общи условия

Активация на акаунт