УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 492
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте. Каква е цената на ранна фетална + БХС при д-р Ставрев?
По последна информация ехографският преглед си е стандартно - 60лв. , биохимията около 110-120лв.

# 646
Здравейте ,
Доволни ли сте от контролният преглед на бебчето до 1 месец от раждането?

# 647
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте ,
Доволни ли сте от контролният преглед на бебчето до 1 месец от раждането?
Ако си имате педиатър, е напълно излишен. При все, че се полагат 2 прегледа, трудно се записва час дори за един. Изразява се в мерене, теглене и слушалка. Нищо по-особено.

# 648
Много благодаря. Понеже съм от друг град и се колебаех дали да запиша час.

# 649
Здравейте!!! Предполагам, че въпросът ми е задаван вече, но ме интересува какви са актуалните цени за раждане в Селена. Ще съм благодарна, ако някоя мама раждала тази година сподели. От няколко дни се опитвам да се свържа с регистратура и непрекъснато ми затварят!!!!! За това реших да попитам по-отзивчиви хора! Благодаря предварително! 🙂

# 650
# 651
    Много благодаря!! Това са естествено или за секцио е?

# 652
    Много благодаря!! Това са естествено или за секцио е?
Двете.

# 653
Здравейте Мами!
Нова съм тук, бременна съм в 22-ра седмица ( първа бременност). Следя от началото на бременността си темите тук и чета. Нямам кой да попитам за някои неща, които не са ми ясни. Моля за инфо от вас.

За сега всичко с бебо е нормално да чукна на дърво. Имам няколко въпроса, по които не можах да намеря нищо тук или поне не ми излиза.
Следя се в АГ Селена при Д-р Лазороски, раждането ще ми е там (четох отзивите и имам и приятелка, която роди и е доволна). Въпроса ми е тази цена 2000 лв  всичко ли включва раждането, екипа и престоя на ден и т.н. Заплаща ли се нещо допълнително? Нещо да не пропускам. Съжалявам, не съм наясно. Четох, но просто се притеснявам.
Другия ми въпрос е :
Ако не дай си боже се роди детето по рано 6-7-8ми месец как стоят нещата?
Никъде в темите за селена не видях нищо  точно по този въпрос. Какви са грижите при тях, доволни ли сте? И какво се заплаща в такава ситуация на ден на частно или по клинични пътеки ли? Колко   често ви дават да го виждате?
Моля да споделите вашите мнения.
Ще попитам и в болницата, просто в момента се замислих по темата, притеснявам се и не намирам инфо.

# 654
Тази цена включва всичко. Като храната не е като в 5-звездвм хотел, на някои дами дори не им и достига. Сутрин някаква пакетирана закуска или филийки с малко саламче и кашкавал, за обяд и вечеря - по меню по избор от предния ден порции супички или готвени храни като пиле с ориз или картофи, плод. Може някакви бисквитки, ядки да си вземеш, ако смяташ, че няма да ти стигне от вкъщи или от барчето на 4ти етаж. Водата е безплатна от диспенсъра в коридора (след обратна осмоза, не в минерална), носиш си шишенце. Чехли е задължително, а хавлии е препоръчително да си имаш. Превръзки, подложки и всичко за бебето осигуряват.
Аз родих планово секцио по време на Ковид, доволна съм, не съм имала нужда от нищо, дори поради липса на места бях настанена на първи етаж, където по принцип можех да си виждам мъжа през прозореца, но съм много отговорна и предпочетох, поради грижа за нашето и другото бебе в стаята, да нямам външни контакти по време на престоя. Не мога да кажа как стоят нещата с плащането към неонатологията, но по-добре в този момент и ти да не го мислиш, още повече щом засега всичко е наред. Наслаждавай се на бременността, не съм вярвала, че ще го кажа, защото на мен накрая ми беше много тежко (родих 4кг бебе, седалищно разположено, не можех да дишам две седмици преди раждането, не можех да спя, едвам се обувах), но наистина ми е малко мъчно за времето, в което бях бременна. Успех! Всичко ще бъде наред.

# 655
Тази цена включва всичко. Като храната не е като в 5-звездвм хотел, на някои дами дори не им и достига. Сутрин някаква пакетирана закуска или филийки с малко саламче и кашкавал, за обяд и вечеря - по меню по избор от предния ден порции супички или готвени храни като пиле с ориз или картофи, плод. Може някакви бисквитки, ядки да си вземеш, ако смяташ, че няма да ти стигне от вкъщи или от барчето на 4ти етаж. Водата е безплатна от диспенсъра в коридора (след обратна осмоза, не в минерална), носиш си шишенце. Чехли е задължително, а хавлии е препоръчително да си имаш. Превръзки, подложки и всичко за бебето осигуряват.
Аз родих планово секцио по време на Ковид, доволна съм, не съм имала нужда от нищо, дори поради липса на места бях настанена на първи етаж, където по принцип можех да си виждам мъжа през прозореца, но съм много отговорна и предпочетох, поради грижа за нашето и другото бебе в стаята, да нямам външни контакти по време на престоя. Не мога да кажа как стоят нещата с плащането към неонатологията, но по-добре в този момент и ти да не го мислиш, още повече щом засега всичко е наред. Наслаждавай се на бременността, не съм вярвала, че ще го кажа, защото на мен накрая ми беше много тежко (родих 4кг бебе, седалищно разположено, не можех да дишам две седмици преди раждането, не можех да спя, едвам се обувах), но наистина ми е малко мъчно за времето, в което бях бременна. Успех! Всичко ще бъде наред.

Благодаря за изчерпателния отговор! 🥰 Опитвам се да съм спокойна всичко е наред. Просто понякога ми изникват въпроси в главата, а няма кой да ми отговори. Предпочетох да попитам мамите тук, които са го преживели за да кажат какви са реално нещата.
Ще се радвам и на още инфо.

# 656
Здравей , като допълнение към въпрос едно : заплаща се преглед при ортопед 50 лв. / поне при нас беше толкова / , аз заплатих и ПСР , защото беше в пандемията , но вече може би не правят . Ако всичко е наред , не би трябвало да имате допълнителни разходи .
По въпрос две , наше близко бебенце беше настанено в неонатологията им . Грижите им са страхотни . Моята приятелка ходеше постоянно до там да му носи кърма , но не ги пускаха всеки ден . Вероятно зависи от състоянието на бебето . Изписаха един здрав и силен юнак , който даже говори вече . Нищо не са платили , предполагам всичко са си взели по клинична пътека .

# 657
Прегледа за ортопед вече е 70 лв ( по желание е ) и все още правят ПСР 21 лв.
Ако липсват някои изследвания ти ги правят в деня на раждането като си ги заплащаш при изписването

# 658
Явно вече има някакви промени , което е нормално , защото е минало време откакто съм раждала аз . При мен ПСР беше 150 , защото бяха от тези с тампон и ги пращаха в Писанец/ наложи се по изключение , защото бързия излезе +/ , а кръвния им за Ковид беше безплатен . Някои изследвания ми бяха изтекли за ден , два разлика , като се наложиха и допълнителни заради НМХ терапия и скорошно боледуване  , и не съм плащала нищо от тях . След раждането дойде сестра , която ми каза , че няма да ме таксуват за допълнителните . На пак казвам , че беше в пандемията и се получи прецедент с кръвния , но реагираха много адекватно и на място , като доктора ми - Матев , съдействаше през цялото време с бумащината , който се получи .

# 659
Здравейте. Въпроса ми е малко неприятен. Предстои ми абразио заради мисед аборт. Интересувам се,случайно някой да знае каква е цената за абразио в Селена?

Общи условия

Активация на акаунт