УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 361
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 765
Дами,някоя от вас има ли актуален списък за раждане от болницата ? Все забравям да си поискам 😁
Нищо особено не се носи, аз си носих термометър, който ми беше от полза и лични дрехи и вещи. Всичко дават от болницата, чехли за баня и това е. Вече ако искате помпа за кърма, макар, че там има две двуфазни. Това е от преди 4 на месеца информация щ, но едва ли има промяна.

# 766
Момичета, в Селена изследват ли Nk клетки и каква е цената ако някоя от вас е правила.Навсякъде чета, че имунологични изследвания се правят в имунологична клиника, но всички са в София като гледам. И трябва ли да се запазва предварително час за изследването?

# 767
Здравей! Да изследват. Този месец си пусках, само че пакет имунологични изследвания цената му е 420лв. Мен репродуктивния доктор ме насочи и още същия ден ми взеха кръв без запазване на час. Може да звъннете на регистратурата момичетата ще ви обяснят всичко. Simple Smile

# 768
Здравей! Да изследват. Този месец си пусках, само че пакет имунологични изследвания цената му е 420лв. Мен репродуктивния доктор ме насочи и още същия ден ми взеха кръв без запазване на час. Може да звъннете на регистратурата момичетата ще ви обяснят всичко. Simple Smile
Благодаря! Аз се колсултирах с д-р Даниел Ставрев по телефона какво мога да направя предварително като изследования преди да си запазим час и Nk клетките бяха едно от нещата, но забравих да питам къде да ги направя.Пуснах си и генетични изследвания, но в Геника.А има ли някакво значение кога се правят, понеже скоро ми правиха кураж за кухо яйце - трябва ли да изчакам един цикъл нормален или...

# 769
Предстои ми секцио в Селена в началото на август.
Четох много списъци какво е нужно да вземем за болницата и какво не, но ще ми е доста полезно мами, минали скоро през това да споделят какъв багаж са носили, какво е било важно и какво излишно.

# 770
Аз родих секцио края на март.
Трябваше ми телефон , зарядно ,чехли и бельо. Момичето , което беше в моята стая носеше и помпа за кърма , но понеже аз не съм кърмила , на мен не ми трябваше. Всичко друго , което е нужно на теб и бебето го осигуряват от болницата.

# 771
Ох, през две страници се задават два въпроса: колко струва раждане и какво да нося. И на двата въпроса е лесно да ви се отговори по телефон, лесно е и да се намери отговор тук, в темата. Но все пак:

Носите зарядно, лични принадлежности, дълбоко бельо, чехли и за предпочитане хавлия/хавлии. Помпата за кърма в пожелателна, в болницата по принцип има. Носите си и бутилка с вода.

# 772
На мен ми бяха много удобни гащичките на Always.

# 773
  • до най-прекрасния мъж
Багаж, който аз носех и стегнах буквално за 5 мин:
Дълбоко памучно бельо 5 бр
Хавлия малка и голяма по 1 бр
Джапанки 1 чифт
Тоалетни принадлежности - четка и паста за зъби, шампоан, душ-гел, пакет мокри и сухи кърпи
Зарядно за телефон
Ластик за коса, понеже моята е дълга
Бутилка вода, която после си допълвах на диспенсъра в коридора
Каквото и да Ви потрябва, може да Ви бъде донесено от близък и предадено на персонала да Ви го донесе.
За бебето осигуряват всичко необходимо.

# 774
Предстои ми раждане и за бъдещите мами споделям , че онзи ден разбрах ,че има промяна в цената за раждането . Вече е 2200 лв . Казаха ми да си нося лична козметика , зарядно и джапанки . Аз смятам да си взема за мое удобство всичко , което ще ми бъде нужно .

# 775
Моля, пуснете нова тема.

# 776
Здравейте дами! Виждам, че тук пишат повече бъдещи мами, но все пак искам да попитам тези от вас , които са си правили операции: ОТ КОЙ ЛЕКАР СТЕ ДОВОЛНИ, КОЙТО ОПЕРИРА ЛАПАРОСКОПСКИ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА КИСТА НА ЯЙЧНИКА? КАКВА Е ЦЕНАТА? Благодаря ви!

# 777
  • ...живея на последния етаж...
Ще се повторя, писала съм и преди - оперирана съм от  д-р Матев. С изключително добро впечатление съм от него, и като лекар, и като човек. В началото на 2021 лапароскопска операция струваше 1100 лв.
Тогава и раждането беше с друга цена спрямо сегашната, най-добре ще ви отговорят на регистратура.

# 778
Здравейте!
Как стои въпроса с припознаването на бебето? Там на място или е друга процедурата?

# 779
  • до най-прекрасния мъж
На място при майката минава служител, записва имената на бебето и родителите и казва кога бащата да отиде да разпише документите долу на родилна регистратура. После документите се разписват и от майката, че е съгласна с припознаването

Общи условия

Активация на акаунт