УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 461
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 855
И аз не останах особено доволна от раждането в Селена! Най-важното е, че с бебка сме живи и здрави, но като цяло доста е паднало нивото и може би причината е липса на персонал, не знам.
Лежала съм преди пак там, но в Патологична и беше съвсем различно - отношение, грижа и т.н

# 856
  • до най-прекрасния мъж
Наистина много странен пост. Родих преди близо 2 години секцио по спешност посред нощ. Докторът дойде 10 мин след мен в болницата, като преди това бях приета и прегледана от дежурен лекар. За по-малко от час след постъпването ми бебето беше извадено. С мен имаше момиче, което чакаше цяла нощ разкритие и я оперираха на сутринта. Но през 10 мин идваха да й пускат тонове, да следят системите и т.н. Учудвам се от подобно отношение.

# 857
Аз родих преди 5 месеца секцио. Много съм доволна от раждането , грижите за мен и бебчето и отношението от персонала. Вярно, имаше няколко чужденки в детска стая , с които трудно се разбирахме , но нищо фатално

# 858
А някоя от вас посещавала ли е в болницата кардиолога д-р Боев? Какво ви е мнението за него

# 859
  • до най-прекрасния мъж
А някоя от вас посещавала ли е в болницата кардиолога д-р Боев? Какво ви е мнението за него
Да, два пъти - след лапароскопска операция и след секциото. Доволна съм, преглежда обстойно и обяснява всичко, ако имате питания.

# 860
Аз утре съм при него.

# 861
Гинеколога ми препоръча да мина преглед при кардиолог поради доста висок пулс след повръщане, та видях че си имат и там. Благодаря за отзивите

# 862

Вчера бях на преглед след секциото при него. Много обстоен преглед, много добро впечатление ми направи.

# 863
  • Пловдив

Предполагам е добър специалист, има със сигурност добра апаратура, НО, комерсиален и при мен абсолютно ненужен преглед. След секциото обикаляше и на мен и момичето в стаята обясняваше как сме имали еди-какви си вълни, пита дали сме били болни от ковид (след извършената кардиограма) и директно записа час за преглед. Притеснена отидох, оказа се, че сърцето ми е ок, имам високо кръвно, за което предписа добавка магнезий. Кръвното след седмица се нормализира (подозирам че е от упойката тази реакция, по време на бременността бях с кръвно 110/80). Не отидох на втория записан преглед. Абсолютно ненужен преглед, в момент в който жената, особено с първо дете е притеснена... И към днешна дата нямам проблеми със сърцето и не съм имала, на профилактичните прегледи резултатите са супер. Не ми харесва това, чисто изнудване си беше, а ако реално имаш проблем най-вероятно е добър специалист, но не е това начина за печелене на пациенти.

# 864
Почти същото се случи и при мен. Идва 3 дни след секциото и вика "При приема пулсът Ви е бил много висок. Притеснихте ни" ?!?!?!?! Опитаха се да ме накарат да ида на преглед след това, но не им се получи. И при мен всичко се нормализира 10-15 дни след раждането. Имах много екстрасистоли.

Предполагам е добър специалист, има със сигурност добра апаратура, НО, комерсиален и при мен абсолютно ненужен преглед. След секциото обикаляше и на мен и момичето в стаята обясняваше как сме имали еди-какви си вълни, пита дали сме били болни от ковид (след извършената кардиограма) и директно записа час за преглед. Притеснена отидох, оказа се, че сърцето ми е ок, имам високо кръвно, за което предписа добавка магнезий. Кръвното след седмица се нормализира (подозирам че е от упойката тази реакция, по време на бременността бях с кръвно 110/80). Не отидох на втория записан преглед. Абсолютно ненужен преглед, в момент в който жената, особено с първо дете е притеснена... И към днешна дата нямам проблеми със сърцето и не съм имала, на профилактичните прегледи резултатите са супер. Не ми харесва това, чисто изнудване си беше, а ако реално имаш проблем най-вероятно е добър специалист, но не е това начина за печелене на пациенти.

# 865
Здравейте, при сутрешно секцио, ако се чувствам добре по-късно вечерта, мога ли да си взема бебчето при мен? Дори да не спи при мен. Искам да сме възможно най-много време заедно, а не знам при секцио дали това е възможно.

# 866
Всичко е възможно,  присто Вие няма да можете да ставате, ще сте още с катетър. Той се маха на следващият ден и тогава спокойни може да си гледате детето.

Здравейте, при сутрешно секцио, ако се чувствам добре по-късно вечерта, мога ли да си взема бебчето при мен? Дори да не спи при мен. Искам да сме възможно най-много време заедно, а не знам при секцио дали това е възможно.

# 867
Благодаря!
Още един въпрос - има ли причина (освен бизнес) присъствието на бащата да струва 1000лв? Смисъл той не е ли там докато извадят бебето за няколко минутки? Какви толкова разходи има по него?

# 868
  • Пловдив
Почти същото се случи и при мен. Идва 3 дни след секциото и вика "При приема пулсът Ви е бил много висок. Притеснихте ни" ?!?!?!?! Опитаха се да ме накарат да ида на преглед след това, но не им се получи. И при мен всичко се нормализира 10-15 дни след раждането. Имах много екстрасистоли.

Браво на вас, че сте успели да не се подадете, аз бях много притеснена, първо дете и не успях да реагирам.

# 869
Благодаря!
Още един въпрос - има ли причина (освен бизнес) присъствието на бащата да струва 1000лв? Смисъл той не е ли там докато извадят бебето за няколко минутки? Какви толкова разходи има по него?
И аз съм в чуденка. Искаше ми се да присъства, но някакси 1000 лв... ?!

Общи условия

Активация на акаунт