УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 439
  • 1 351
  •   3
Отговори
# 1 140
  • Сливен
Здравейте. Дадоха ни рецептата след изписването, но за лекарството свързано с коликите забравих кога точно се започва -  на 20ят ден от раждането (когато бебето стане на 20 дни) или 20 дни след изписването.

# 1 141
  • до най-прекрасния мъж
За Био Амиката на нас ни казаха след консултация с педиатър. Понеже ние нямахме такъв до 21-ви ден, започнах да й давам на 10-12 ден. Тя не спираше да реве и се видяхме в чудо една нощ. Не й помогнаха особено, да не кажа хич.

# 1 142
Здравейте бихте ли споделили мнения за др Чалова? За раждане нормално и секцио, възстановяване и минава ли след това да види пациентите си?

# 1 143
Жената , с която бяхме в една стая , беше родила при д-р Чалова. Това и беше второ раждане при нея , секцио и двата пъти. Беше доволна от следенето на бременността и от ражданията. Нито веднъж не дойде да я посети , но мисля , че тя само изражда там , може би е нормално. Доколкото съм чела друго мнения за нея , всички са доволни.

# 1 144
Момичета вие искате ли допълнително преглед на бебето от ортопед който се заплаща по 75 лв?Има ли нужда за такъв преглед ? За първи път ще раждам и чета че предлагат ортопед ако искаш,но аз как да разбера дали има нужда от този преглед?

# 1 145
Няма как да разберете, но при всички положения посетете ортопед (и то в първия месец от раждането), просто помислете дали искате да бъде при този в Селена или при друг лекар.

Но като минус отчитам, че взимат бебето и родителят не присъства на прегледа. После само сестрите (ако не се лъжа) идват и ви казват резултатите от прегледа.

# 1 146
А знаете ли кои са докторите, които след раждане посещават пациентите си? Раждала съм в друга болница и никой не дава някакви насоки след раждане и сега се притеснявам да не е пак същото.

# 1 147
Всеки ден има визитации сутрин и вечер. Даже и да не е вашият доктор , всеки друг би отговорил на въпросите ви или ако имате оплаквания ще каже какво да ви дават сестрите , не се притеснявайте. Грижите са много добри

# 1 148
  • Сливен
Доктор Матев и Доктор Ставрев минават. Даже Ставрев минава всеки ден, да види пациентите си. И първата жена която беше с мен в стая, и втората, минаваше всеки ден да ги види, включително мина и в денят, при изписването на едната жена.
Иначе както са ви отговорили- Има визитация сутрин, после към 16:00часа,след това вечерта. По 2 или 3 пъти на ден минават санитарките да чистят. 3 хранения на ден има също така. Има 2 консултантки по кърмене. В стаята има телефон, който ви свърза с акушерки, детска стая и кон.по кърмене.Звъните по всяко време, ако имате нужда от обезболяващи или друго, и ви носят.

# 1 149
Много ви благодаря за изчерпателната информация!

# 1 150
Аз като лежах в Селена, др Ставрев не минаваше по стаите, но викаше в неговия кабинет ако има нужда, но не бях за раждане.
Доктор Матев и Доктор Ставрев минават. Даже Ставрев минава всеки ден, да види пациентите си. И първата жена която беше с мен в стая, и втората, минаваше всеки ден да ги види, включително мина и в денят, при изписването на едната жена.
Иначе както са ви отговорили- Има визитация сутрин, после към 16:00часа,след това вечерта. По 2 или 3 пъти на ден минават санитарките да чистят. 3 хранения на ден има също така. Има 2 консултантки по кърмене. В стаята има телефон, който ви свърза с акушерки, детска стая и кон.по кърмене.Звъните по всяко време, ако имате нужда от обезболяващи или друго, и ви носят.

# 1 151
  • до най-прекрасния мъж
В кабинета вика за преглед, тъй като няма как да си разнася ехографа с него (лежала съм за задържане). Иначе, раждах при него и си минава по два пъти на ден.
По отношение на ортопеда, аз се консултирах с момичето, което беше в моята стая, тъй като тя раждаше за втори път. Тя ме посъветва да си заведа детето аз на ортопед на друго място. Записахме си час и я заведохме на 2-месечна възраст. Сега си посещаваме него периодично. Не бих се съгласила на преглед, на който не мога да присъствам. Още повече, че дъщеря ми имаше вродено изкривяване на ходилата и правихме специални упражнения, които докторът ми показа нагледно как се случват.

# 1 152
  • Сливен
В кабинета вика за преглед, тъй като няма как да си разнася ехографа с него (лежала съм за задържане). Иначе, раждах при него и си минава по два пъти на ден.
По отношение на ортопеда, аз се консултирах с момичето, което беше в моята стая, тъй като тя раждаше за втори път. Тя ме посъветва да си заведа детето аз на ортопед на друго място. Записахме си час и я заведохме на 2-месечна възраст. Сега си посещаваме него периодично. Не бих се съгласила на преглед, на който не мога да присъствам. Още повече, че дъщеря ми имаше вродено изкривяване на ходилата и правихме специални упражнения, които докторът ми показа нагледно как се случват.

Може ли да споделите, при кой ортопед ходихте и в Пловдив ли се намира. Четох назад в темата,за  доктор на име Арнаудов, но не съм сигурна кой точно писа нещо по въпроса.

Пак казвам - Ставрев минаваше и при двете момичетс, след раждането. Може и наистина по 2 пъти да е минавал, но със сигурност потвърждавам че минаваше веднъж на ден, да си види родилките/пациенктите.

# 1 153
Аз водя детето си при др Арнаудов, бих казала, че съм доволна, но не работи с направление и прегледите са платени.  

От др Гоновски (ортопед) нямам добри впечатления.

Др Ставрев минава сутрин и вечер да си види пациентките, ако не може - звъни по телефона. Смятам, че малко лекари го правят.

# 1 154
Д-р Ставрев и при мен минаваше всеки ден + на изписването.

Общи условия

Активация на акаунт