УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 482
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 125
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте! Пускат ли бащите на феталната морфология при доктор Стратиева?
Не

# 1 126
Момичета,тези които скоро сте родили в Селена.На изписването каква почерпка носите за отделението .За доктора съм си подготвила отделно, но незнам на изписване какво се дава на акушерките.

# 1 127
Момичета,тези които скоро сте родили в Селена.На изписването каква почерпка носите за отделението .За доктора съм си подготвила отделно, но незнам на изписване какво се дава на акушерките.
Стандартно мисля, че повечето хора носят сладка пита, бонбони, нещо за пиене.

# 1 128
  • Асеновград
За Фетална ви препоръчвам д-р Борислав Иванов в Медлайн, силно развит във феталната морфология, а бащите са добре дошли. На мен даже ми се скара че не съм взела тактото. Много си разбира от работата и прегледа е много обстоен, после получавате диск с видеа и куп снимки. Той само изражда в Селена, прегледите си ги прави в Медлайн.

# 1 129
  • Сливен
При доктор Апостолова също пуснаха мъжа ми, така де - и на тритете беше с мен. Нямаше абсолютно никакъв проблем, даже докторката на няколко пъти го пита, дали вижда това или онова, обяснява всичко подробно. Все пак прегледа е някъде към 30-40 минути.

# 1 130
Да пускат моята фетална беше тази година юни месец началото ....много подробно обеснява и на майката и на бащата ако има въпроси

# 1 131
  • Пловдив
Доволна съм от Ставрев, но да го хванеш е трудна работа. Все бърза и говори малко.

# 1 132
Да, кръвните също.

Самият ехографски преглед - да, но аз помислих, че жената пита за кръвните изследвания.
Зависи, при д-р Борис Стоилов БХС излиза за 1 час. Силно го препоръчвам за следене на бременност и раждане.
Относно почерпката.  При мен стана много набързо, но занесох торта и цвете на акушерката при която родих (докторът отсъстваше, та си му занесох отделно кошница с разни неща), на акушерката, която подава бебето също цвете, пита и бабите бяха сложили бонбони и май някакви безалкохолни или сокове. Да ви кажа всички даваха еднотипни неща, най-вече пити, бонбони и безалкохолни. Ако може да измислите нещо различно, мобе би ще се зарадват повече. Да речем пица, баница, торта...

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 22:27 от mylitta

# 1 133
  • до най-прекрасния мъж
За почерпка дадохме бутилка Бейлис, бисквитиера, ядки, безалкохолно, както и букет на акушерката, която подава бебето. Момичето, което ражда с мен и ни изписаха заедно, не е носила нищо. Така че, дайте това, което си решите. Изписват по 10-15 и повече бебета на ден, така че са буквално зарити с почерпки.

# 1 134
Ние занесохме торта и питка, не съм сигурна колко ни отразиха… Ако раждам следващ път може и да пропусна този етап…

Самото изписване не беше нищо особено, дават ти бебето и това е.

# 1 135
Ние занесохме торта и една торба със сладки и соленки , но следващия път , ако раждам там , ще пропусна почерпката. Точно на сестрите и акушерките , които се грижат за родилките и бебенцата , трябва да се качиш на втория етаж , за да ги почерпиш. А на изписването е малка лудница с роднини , други бебенца , които ги изписват и гледаш възможно по - бързо да тръгнеш.

# 1 136
Ние занесохме торти 2 броя за персонал и за д-р Ставрев (безалкохолни за персонала и за доктора уиски и бонбони).

# 1 137
Ако всички носят торти те тия хора диабет ще хванат. По- добре, някой да вземе за им направи една домашна вита баница.
Да знаете, че ме д- р Ставрев алкохол не пие.

# 1 138
Здравейте момичета! Бремена съм в 9г.с. и се чудя при кой лекар да се запиша за проследяване на бременноста. Препоръчайте ми някой. Понеже ми е първа бременност и нищо не ми е ясно как става записването за женска  консултация в Селена и какви са задължителните изследвания където трябва да се направят?

Препоръчвам Ви д-р Даниел Ставрев, много се чака пред кабинета но си струва чакането. И д-р Шентова е много добра аз от 4 год съм пациентка на д-р Ставрев, по време на бременността няколко пъти ме е преглеждала д-р Шентова тя също е много добра и много добре обеснява много са загрижени и двамата.
И аз ви препоръчвам д-р Ставрев. Изключителен лекар. Преди седмица раждах секцио при него, всеки ден идваше да ме види как съм. Винаги е отговарял
На всякакви въпроси. Това беше най - правилния избор за лекар , който съм правила .

# 1 139
  • Пловдив
Ако всички носят торти те тия хора диабет ще хванат. По- добре, някой да вземе за им направи една домашна вита баница.
Да знаете, че ме д- р Ставрев алкохол не пие.

А на мен ми е казвал, че не яде сладко.

Ние дадохме само един домашно приготвен тутманик на изписването. Майка ми го беше увила в целофан и с панделка и изглеждаше страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт