УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 406
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 275
Здравейте.

Ходили ли сте на преглед на гърдите с ехограф при д-р Иванов? Има ли някоя мама впечатления?
Аз съм ходила.
Скоро имам отново час.
Д-р Иванов е страхотен специалист, обръща много внимание, обяснява, вдъхва спокойствие и кураж.
Ходи на много семинари и е в крак с всички новости.
за Борисов Иванов ли става въпрос или друг Иванов

За д-р Валентин Иванов, хирург, който извършва мамологични прегледи в Селена.

# 1 276
Д-р Валентин Иванов

Благодаря за информацията момичета 🫶

# 1 277
  • Пловдив
Здравейте.

Ходили ли сте на преглед на гърдите с ехограф при д-р Иванов? Има ли някоя мама впечатления?
Аз съм ходила.
Скоро имам отново час.
Д-р Иванов е страхотен специалист, обръща много внимание, обяснява, вдъхва спокойствие и кураж.
Може ли да попитам за д-р Борислав Иванов ли става въпрос и къде преглежда. Благодаря.

# 1 278
Здравейте.

Аз съм ходила.
Скоро имам отново час.
Може ли да попитам за д-р Борислав Иванов ли става въпрос и къде преглежда. Борислав Иванов преглежда в Медлайн, изражда в Селена.Най - готиния , добрият о човечен лекар който познавам . Родих при него преди две седмици.Уникален лекар.Преди това бях при всички известни лекари от Селена Матев,Ставрев,Петрова.....

# 1 279
  • Пловдив
Здравейте.

Аз съм ходила.
Скоро имам отново час.
Може ли да попитам за д-р Борислав Иванов ли става въпрос и къде преглежда. Борислав Иванов преглежда в Медлайн, изражда в Селена.Най - готиния , добрият о човечен лекар който познавам . Родих при него преди две седмици.Уникален лекар.Преди това бях при всички известни лекари от Селена Матев,Ставрев,Петрова.....

Благодаря Ви.
Търсим гинеколог, който обръща внимание и на други проблеми... като проблемен цикъл, който не е свързан със забременяване при дъщеря ми. Всички доктори са се юрнали пари от бебета да правят и за други проблеми трудно се намират.

# 1 280
+1 за д-р Борислав Иванов! Страхотен човек, прекрасен лекар! Родих при него също преди 2 седмици. Живот и здраве при следваща бременност, пак при него.

# 1 281
+1 за д-р Борислав Иванов! Страхотен човек, прекрасен лекар! Родих при него също преди 2 седмици. Живот и здраве при следваща бременност, пак при него.
Аз също живот и здраве за следващата бременност при него .Както споменах обиколих всички известни от Селена и Пловдив и съжалявам че не го открих по рано.След раждане ми звъня няколко пъти да ме чуе как съм .Никой лекар няма да го направи това нещо.Вие кога родихте?

# 1 282
Здравейте! Светлана Петрова преглежда ли още? Имам чувството, че никой не ходи при нея вече

# 1 283
Аз също живот и здраве за следващата бременност при него .Както споменах обиколих всички известни от Селена и Пловдив и съжалявам че не го открих по рано.След раждане ми звъня няколко пъти да ме чуе как съм .Никой лекар няма да го направи това нещо.Вие кога родихте?
Да, на мен също. На 27.12.

# 1 284
Здравейте! Кои лекари от Селена работят със ЗК?

# 1 285
Здравейте! Кои лекари от Селена работят със ЗК?
Знам за д-р Лазороски.

# 1 286
Да, на мен също. На 27.12.
Аз на 29.12

# 1 287
  • Пловдив
Момичета някой има ли телефон за час за д-р Борислав Иванов.
От Медлайн дават номер на който при набиране казва невалиден.

# 1 288

Ето на този номер звънях, когато се следях при доктора (Медлайн) - 032644222

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 17:22 от Irelia

# 1 289
  • Пловдив

Ето на този номер звънях, когато се следях при доктора (Медлайн) - 032644222
Благодаря сърдечно ❤️

Общи условия

Активация на акаунт