УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 403
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 290
Момичета някой има ли телефон за час за д-р Борислав Иванов.
От Медлайн дават номер на който при набиране казва невалиден.

Ето на този номер звънях, когато се следях при доктора (Медлайн) - 032644222
Благодаря сърдечно ❤️Ако не вдигат ще ви дам личния телефон на Иванов или на Роси сестрата при него.

# 1 291
  • Пловдив
Момичета някой има ли телефон за час за д-р Борислав Иванов.
От Медлайн дават номер на който при набиране казва невалиден.

Ето на този номер звънях, когато се следях при доктора (Медлайн) - 032644222
Благодаря сърдечно ❤️Ако не вдигат ще ви дам личния телефон на Иванов или на Роси сестрата при него.
Запазихме час. Благодаря!

# 1 292
  • Пловдив
Случайно някой да знае какво се случва с д-р Градинарска? Втора седмица звъня за час и ми казват, че все още нямат график. Другата седмица в края започвам стимулации и исках да мина през нея преди това.

# 1 293
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам дали д-р Светлана Петрова все още работи с НЗОК?Изчетох доста страници назад,но не открих отговор.Ще съм благодарна за отговор.🙂

# 1 294
Здравейте, има ли раждали в АГ Селена в първите дни на Януари? Въпросът ми е: вярно ли е, че
Бебетата се оставят 24 часа при майката и няма възможност да оставиш бебето в детска стая, ако не се чувстваш добре (както беше до миналата година)?

# 1 295
Здравейте, има ли раждали в АГ Селена в първите дни на Януари? Въпросът ми е: вярно ли е, че
Бебетата се оставят 24 часа при майката и няма възможност да оставиш бебето в детска стая, ако не се чувстваш добре (както беше до миналата година)?
Не е вярно. Раждах последната седмица на декември в Селена, но това звучи абсурдно. Можеш по всяко време да оставиш бебето в детска стая, а ако не се чувстваш добре и не можеш да се грижиш за бебето, едва ли някой ще ти го остави изобщо. Много са грижовни, не ми се вярва да е истина, но нека някой още се включи за успокоение.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 12:27 от upincloudnine

# 1 296
Това е наистина е абсурдно. И аз родих декември. Питат те дали искаш бебенцето да стои в твоята стая. Каквото им кажеш, това правят. Може да го вземеш само за през деня. Когато/ Ако имаш посещение се обаждаш на детска стая да дойдат да го вземат. Честно казано и при теб да е, те постоянно го взимат за нещо - сутрин и вечер за визитация, за тоалет, за да мине някой преглед при специалист....

# 1 297
В една група във фейсбук една майка сподели, че от 1.01.2024 имат нови правила. Затова се обърнах към майки, родили тази година. Иначе и аз съм раждала там декември 2022 и знам, как стояха нещата.

# 1 298
  • Пловдив
Срам... 4 часа чакам за контролен преглед след операция.
Никога повече❗ Даниелчо Ставрев❗
Неуловим... и препупващ.

# 1 299
При него се чака, да. Но след секцио съм му звъняла и ме викна веднага за преглед, влезнах веднага, не съм чакала повече от 5 мин.

Срам... 4 часа чакам за контролен преглед след операция.
Никога повече❗ Даниелчо Ставрев❗
Неуловим... и препупващ.

# 1 300
  • Сливен
Наистина странно.. И двете жени  с коиот бях в стаята - едната в първите дни на приема ми , другата в следващите преди да ни изпишат, та и при двете, след раждане дойде доста скоро за да ги види... 🤔🙁

# 1 301
Когато изникне операция по спешност, или няколко непредвидени допълнителни пациента по спешност, се случва забавяне, което е съвсем нормално - целият график тръгва назад. Когато един лекар едновременно преглежда, изражда и извършва други операции в нормално да се получават такива ситуации.
За контролни прегледи след операция (друга) и на мен не ми се е налагало да чакам - звъня, почти веднага минавам и обикновено излизам за не повече от 5 минути

# 1 302
За прегледа след раждането ми каза да отида и че ще влезна без да чакам. Така и стана. След седмица имах не предвидена ситуация, звъннах му вечерта късно и ми каза в 8:00 да съм пред кабинета. Пак влезнах без да чакам. След раждането минаваше по два пъти на ден да ме види. Иначе по време на бременност доста си чаках за прегледите. Но определено останах изключително доволна от него.

# 1 303
  • Пловдив
Уговорката е още от 10 януари чрез така наречената сътрудничка, която дори каза... Ми те са безплатни и не са задължителни. Изрично също след 2та часа попитах дали фигурирам в списъка на чакащите изобщо... Отговора беше... ей сега.... Поредния самозабравил се... жалко. Записах си час... платено.
Ей така... да му загубя малко време... не за  друго.

# 1 304
Нито ще постигнете нещо, нито ще му загубите времето. Продължавайте нататък.

Уговорката е още от 10 януари чрез така наречената сътрудничка, която дори каза... Ми те са безплатни и не са задължителни. Изрично също след 2та часа попитах дали фигурирам в списъка на чакащите изобщо... Отговора беше... ей сега.... Поредния самозабравил се... жалко. Записах си час... платено.
Ей така... да му загубя малко време... не за  друго.

Общи условия

Активация на акаунт