Препоръчайте ми хотел в Банско тема 3

• 44 431
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
Аз последно бях в Аквилон преди 1,5година. Доволна съм. Е, не е Терме, нито пък Хот спрингс, но и цената е съвсем друга. Вярно вече закритият басейн е за ремонт, но пък е чисто, храната също много ми харесва. Римска баня ми харесва, спа-то и басейните са по-добри, определено. В Севън спрингс не съм ходила. Басейнът на вила Виктория е хубав, но и самия хотел е малък и в края на селото.

# 196
Бях 3 дни в МПМ Гинес.
Интересна архитектура. Атрактивна бих казал,  но със своите недостатъци.

Чисто, топло, но шумно.
Пълно с чужденци, като че ли предимно израелци. Пият като за последно и шумни. Виках полиция, защото от хотела нищо не направиха в 4 сутринта.

Спа:
Басейн - уж 30гр., усещат се като 23.
Топли лежанки, 2 джакузита, солна и арома сауна, финландската не работеше, парна баня.
Локви вода и никой не ги чистеше/попиваше.

Персонал - 1-2 българи, другото украинки и македонци. На рецепция откровено ми говореха на македонски.

Ресторант:
Имаше какво да се яде, но далече от 4 звезди.
С напитките беше драма - нямаха почти нищо от менюто.

Като изключим пияните на мотика "араби" в 4 сутринта - не е зле.

# 197
  • София
Някой има.ли в Банско,  какво е положението ? Сняг, писти, пътища ?

# 198
Някой има.ли в Банско,  какво е положението ? Сняг, писти, пътища ?
Банско е пълно, пътищата са чисти, пистите са добре ( доста хора има ) сняг има най вече по пистите. Днес и времето беше страхотно .

# 199
Здравейте, мнение за  хотел St.george Банско.

# 200
На нас ни хареса, но цените сега са мн високи според мен.

# 201
Здравейте, търся актуални отзиви за Иван Рилски. Голямо неудобство ли е липсата на топла връзка между апартаментите и основната част със Спа- то? Някак не си го представям загрят да годиш не знам-си-колко метра навън по халат.
Тези, които са били в такъв тип настаняване може ли да кажат при тях как е било?
Благодаря!

# 202
Здравейте, търся актуални отзиви за Иван Рилски. Голямо неудобство ли е липсата на топла връзка между апартаментите и основната част със Спа- то? Някак не си го представям загрят да годиш не знам-си-колко метра навън по халат.
Тези, които са били в такъв тип настаняване може ли да кажат при тях как е било?
Благодаря!
В Спа зоната има прекрасни съблекални и душове, така че който е отседнал в апартаментната част при желание може там да се преоблича, за да не ходи с мокър халат до вилите и да мръзне. Не съм почивала във вилите, но съм виждала гостите, настанени там как тръгвайки си от Спа зоната притичват зъзнейки. Не бих си го причинила.

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 20:39 от Fatalina

# 203
Много благодаря за мнението!

# 204
Много благодаря за мнението!
Съблекалните
Скрит текст:

# 205
Здравейте, този уикенд сме на Банско.
Целта беше децата да водят сняг:mask:
А то пък стана лято.
Дали има още сняг ггоре, и как се стига с кола, има ли къде да се паркира.
Благодаря

# 206
  • София
Здравейте, този уикенд сме на Банско.
Целта беше децата да водят сняг:mask:
А то пък стана лято.
Дали има още сняг ггоре, и как се стига с кола, има ли къде да се паркира.
Благодаря
КАМЕРИ БАНСКО

# 207
  • Пловдив
Някой със скорошно мнение за Гранд хотел Банско?

# 208
Здравейте
Бяхме средата на март,
Хареса ми, храната е добра, новият спа център е пуснат, децата бяха много.
Като резервирате, имайте предвид, че апартаментите в блок с, не всички са реновирани.

# 209
  • Торонто
Здравейте, може би не е тази темата, но бихте ли препоръчали връх за семейно изкачване? Не Вихрен, а някой друг, по възможност не много труден, ако изобщо има такъв в Пирин.
После и за хотел ще питам 🙂
Ако има отделна тема за това, ще задам въпроса там.
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт