Препоръчайте ми хотел в Банско тема 3

• 48 530
  • 341
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Имаше пост със снимки и в някоя фб група за дъвеници в този хотел.

# 331
Здравейте, някой може ли да сподели впечатления от Вихрен Роял Палас?
Не мога, защото сме ходили отдавна,  когато беше друг собственика и мога да ви кажа,че е на добро място,до ски зоната и лифта ,ако ви е важно.

Точно това ни е важно. Благодаря

# 332
  • Сред мелниците
Препоръчайте ми хотел в Банско или  където и да е в тази посока в който да има голям хубав басейн за плуване. Може да е далече от населено място.
Благодаря.

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 16:57 от В (като Вятър)

# 333
  • Сф
Препоръчайте ми хотел в Банско или  където и да е в тази посока в който да има голям хубав басейн за плуване. Може да е далече от населено място.
Благодаря.
Само за Кемпински се сещам, дано се включи и друг. https://www.kempinski.com/bg/hotel-grand-arena/luksozno-spa/fitn … i-v-nshni-basejni

# 334
Римска баня, Хот спрингс, Терме в с. Баня. Била съм в Грийн лайф, Банско, доволна съм.

# 335
  • Сред мелниците
Римска баня, Хот спрингс, Терме в с. Баня. Била съм в Грийн лайф, Банско, доволна съм.
Може ли малко информация за басейните в Римска баня и Терме ?
Била съм в Хот спрингс , макар и по  друг повод , възможно е да греша, но те нямат плувен басейн.
Външния го помня като размер, но той не е плувен.

# 336
О, замислих се, зависи от значението на думата плувен. Не съм била в Терме, че е много скъп, но в другите спокойно си плувам в басейните им. Размери не знам, може да ги имат на сайтовете си, трябва да се провери или пита по телефон. Въпреки че, басейните в с. Баня са с минерална вода, която е с високи градуси, сравнено с Хисаря или Велинград и едва ли човек би могъл да плува в толкова топла вода за тренировки, но знам ли.
Аз например и в басейните на Аквилон на с.Баня спокойно плувам, та и други хора също, техните сякаш са най-дълбоки.

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 23:48 от laurentin

# 337
Тези в село Баня не стават-прекалено горещи са. Предполагам,че за плуване,освен размер,търсите и по-ниска температура.

# 338
  • Сф
Така както е зададен въпроса и според мен става дума за плувен басейн за активно плуване , а не кой къде си плува и дали е дълбоко. Абсурд минерална вода. 27- 28 е температурата за плуване.

# 339
Да, не ми е ясно за какъв точно басейн се пита. Обаче активните спортисти от моя град, поради ремонт на плувния ни басейн, ще тренират в басейна на Симитли. А той е минерален, но не знам колко градуса е там водата.

# 340
  • Сред мелниците
Да,   басейн за плуване,  имам предвид спорта.
Както в София в Спартак и подобни.
Може да не е олимпийски, разбира се.
Но с гореща вода не става. Както казва и pure love 28 градуса.
Басейна на Симитли, какво е ?

# 341
Не съм запозната с басейна в Симитли. Но отборите по плуване от Благоевград ще тренират в басейна в Симитли до юни 2026г., защото тукашният басейн ще се ремонтира.

Общи условия

Активация на акаунт