Препоръчайте ми хотел в Банско тема 3

• 48 539
  • 341
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря за съветите! Хот спрингс е страхотен хотел, а външния басейн късно вечер е невероятен. Вече планирам кога да се върнем пак 😀
420лв на нощувка??? Наистина ли е толкова?

Двама възрастни с едно дете - уикенд HB 1000 лв. Никак не е малко. Децата ги усетих като шумотевица в ресторанта. Във външния басейн беше спокойно.

# 316
Цените в хотелите започнаха да стават непосилни за редовно посещение.

# 317
  • Пловдив
Цените в хотелите започнаха да стават непосилни за редовно посещение.
ама то и за епизодично са високи...поне за мен. Не е нормално за есин уикенд да са ти нужни 800- 1000лв.

# 318
Да, така е за съжаление.

# 319
  • София
Ние от Банско лека полека се отказахме. Последно миналата НГ по настояване на роднини които дойдоха за празника и къде, айде на Банско. Те си тръгнаха разочаровани по всички точки, хем са хора които не пестят пари, обичат Банско и карат ски цялото семейство. Ние също, но ние си го знаехме....те искаха , затова кандисахме...

# 320
Здравейте. Имаме резервация за Иван Рилски и исках да попитам ходилите там някои неща.
1. Пише,че настаняването е след 15ч и храненето започва със следобедна закуска. Въпроса ми е ако пристигнем по-рано ще ни сложат ли гривните или е след 15ч? Ще пътуваме от далеч и искам да знам как да си разпределя времето.
2. Дават ли халати за спа зоната и за децата или е само за възрастните?

# 321
Здравейте. Имаме резервация за Иван Рилски и исках да попитам ходилите там някои неща.
1. Пише,че настаняването е след 15ч и храненето започва със следобедна закуска. Въпроса ми е ако пристигнем по-рано ще ни сложат ли гривните или е след 15ч? Ще пътуваме от далеч и искам да знам как да си разпределя времето.
2. Дават ли халати за спа зоната и за децата или е само за възрастните?
Зависи колко е пълен хотелът. Може и да ви сложат гривните, но по-скоро си предвидете, че ще започнете със следобедна закуска. Да, за децата има халати.

# 322
  • sofia
Здравейте! Извинявам се, че въпросът ми не е свързан с хотел, но ми трябва информация къде пристигат и от къде тръгват автобусите в Банско. Тъй като видях информация,  че старата автогара вече я няма. Има ли някакво разписание или телефон, на който може да се получи информация?

# 323
Момичета, извинете, че е леко встрани от темата, но издирвам контакт на един магазин за обувки на центъра на Банско - казва се SANISTYLE, имате ли идея как да се свържа с тях? Купих си обувки миналата зима от там, искам същите или подобни, но никъде не намирам такива, нито във физически магазин, нито онлайн, само те са ми надеждата 😍

# 324
Здравейте, може ли да ни препоръчате уютен, спокоен хотел в Банско, да има спа, сауна, по възможност отопляем басейн. Искаме да си починем за един уикенд. Нямаме кола, та би било добре да е в самия град, но ако не, сигурно и с такси може да се стигне.

# 325
Здравейте, може ли да ни препоръчате уютен, спокоен хотел в Банско, да има спа, сауна, по възможност отопляем басейн. Искаме да си починем за един уикенд. Нямаме кола, та би било добре да е в самия град, но ако не, сигурно и с такси може да се стигне.
Така, както описвате желанието си в Банско трудно ще намерите такъв хотел. Хотелите със Спа в града са големи и са малко тези с топли басейни. Може да разгледате Св. Иван Рилски и Гранд Хотел Банско, те със сигурност са с топли басейни и със Спа център. Иначе безбой, малки и уютни хотели с наистина топла, минерална вода, а някои от тях и със сауни и/или парни бани има в село Баня до Банско(може да разгледате семеен хотел Св.Никола в Баня https://www.booking.com/hotel/bg/family-st-nikola.bg.html?aid=35 … type=total&ucfs=1&  или пък Спа Вила Виктория  https://villavictoria.bg/ ). . От града до там може да стигнете с такси. Не знам за кой период сте планирали почивката си, но имайте предвид, че Банско и районът вече навлизат в активен зимен сезон и през уикендете едва ли ще ви е много спокойно. До към края на ноември става, но след това започват празници, открива се ски сезонът и навалицата, особено през уикенд дните става голяма.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 09:56 от Fatalina

# 326

Хотел Лъки също вижте

# 327
Здравейте, някой може ли да сподели впечатления от Вихрен Роял Палас?

# 328
  • Сф
Здравейте, някой може ли да сподели впечатления от Вихрен Роял Палас?
Не мога, защото сме ходили отдавна,  когато беше друг собственика и мога да ви кажа,че е на добро място,до ски зоната и лифта ,ако ви е важно.

# 329
Внимавайте в Гранд Хотел Банско е пълно с дървеници, двама приятели на сина ми са ги донесли покрай 8 декември, майките им за 10тина дни полудяха да търсят фирми, защото това нещо със собствени сили не може да бъде прогонено. От хотела са, защото още първата вечер са били нахапани, но пък мъжка им работа защо да прочетат какво може да е и да им карантинират багажа у дома

Общи условия

Активация на акаунт