Препоръчайте ми хотел в Банско тема 3

• 44 413
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
За мен басейна на Иван Рилски е тотално неставащ за нищо-прагчета и стъпълца през метър само трябва да гледаш да не се пребиеш на поредното и имаше повече деца от в детска градина.Външния беше едно циментово корито много неприятно за ползване.
В Банско освен басейните на Катарино и Регнум басеина им в село Баня не съм харесвала други.

# 286
Иван Рилски не е в нивите, а накрая на Банско и това е любимата ми част. Но аз съм почивала в съседен хотел, където почти нямаше хора и беше супер. Наоколо са само планини, чист въздух, а като искаш блъсканица отскачаш до Банско, но хич не ни липсваше нищо. Освен това в близост е много добър ресторант при язовира за тези, които не ползват пълно изхранване както бяхме ние.

# 287
  • София
Понеже май няма много активност по темата Сандански, тук някой със скорошен отзив за Медите Спа ? Букнах почивка , ама сега чета кофти отзиви пък не е без пари хотела ? Има ли смисъл или да сменям и с какво, къде ? Търсим хубав хотел с топли басейни за зимен период, ако може да не е фул ... и ние сме с деца, но по -големи и ако се окаже с фул малки деца, те нашите  само стоят отстрани и дават път на малките, то нормално де.. но разбрахте ме...

# 288
Кой е най-добър да отидем с три годишно дете - Хот Спрингс, Катарино или Русковец? Благодаря!

# 289
  • София
Моята лична класация е:
1) Хот Спрингс
2) Катарино
3) Русковец
Нямам малки деца, но Русковец го посетих юли месец, басейна е закрит , има детски басейн, но цена , качество на услугата за мен не   е добре. Хот Спрингс го посещавам поне веднъж годишно и ми е фаворит. Сега има построен атракцион за деца, но не съм го посещавала. В Катарино съм ходила преди няколко години и не ме грабна.

# 290
Здравейте, искам да си направим малка екскурзия с теснолинейката до Банско с едно приспиване. Моля за препоръки за хотели, които са в близост до жп гарата в Банско

# 291
  • Пловдив
Гранд Хотел Банско е буквално до гарата. Лъки Банско също е близо.

# 292
Здравейте, искам да си направим малка екскурзия с теснолинейката до Банско с едно приспиване. Моля за препоръки за хотели, които са в близост до жп гарата в Банско
По-скоро търсете хотел, в който ще се съгласят да ви настанят за 1 нощувка, а не кой е най-близо до гарата.

# 293
В Банско прелива от хотели и къщи за гости, повечето стоят празни през този период, винаги ще се намери някой който да се съгласи за една нощувка

# 294
А бихте ли споделили мнение за термо хотел Римска бяня в село Баня.Сйта на Кемпински е ужасен,не може да се направи резервация.
ходила съм 2-3 пъти последно бях миналия август ...С две думи изобилие от топла минерална вода - само детския им  басейн е по голям от основния басейн в някои други хотели, което е най големия плюс ... .И дотам. Стаите - чисти, но захабени ( надрани стени, килим ), не големи  (била съм само в двойна стая с балкон ) ,а  ресторанта обаче е най-големия им минус поне според мен : добър салатен бар и .... скара !?  или печени крилца и бутчета допълнено с  някое не вкусно  готвено ядене ....изобилие от разни сладки неща готови от магазина, най евтиния сладолед и някой плод , който бързо се изчерпва. Предвид сравнително ниските цени е пълен с баби и дядовци с внучета...За съжаление с всяка година се спуска по- надолу

# 295
Благодаря много за информацията.Добре ,че за миналата седмица всичко беше резервирано в Римска баня,а в Гранд хотел Банско имаха профилактика на басейни и Спа.В последната минура резервирах в Старосел и всичко беше невероятно.

# 296
Римска баня се пълни много заради цената и големите басейни.

# 297
Някой със скорошен отзив за Каза Карина?

# 298
Благодаря много за информацията.Добре ,че за миналата седмица всичко беше резервирано в Римска баня,а в Гранд хотел Банско имаха профилактика на басейни и Спа.В последната минура резервирах в Старосел и всичко беше невероятно.
зависи какво търсите - ако е топла минерална вода - логично Римска баня, Старосел
ако търсите друго - да тогава Банско

# 299

В Старосел коя е хубавата част за настаняване..?

Общи условия

Активация на акаунт