Препоръчайте ми хотел в Банско тема 3

• 44 365
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Прегледах новите снимки, доста промени има ! Дано някой ходил по-скоро да пише. Simple Smile

# 271
Последно преди 10 дни, басейна през улицата го няма, заравнено е мястото.
Бившата автогара, която взе Терме от Баня за спа център и която е предвидена да се ползва и от Гранд хотела е готова отвън. Дали работи вътре не знам.

# 272
  • Пловдив
https://pulsetherme.bg/

Това видях вчера точно до Гранд хотел Банско. Има си голяма табела. Въпросът е за гостите на хотела дали е включено в цената.

# 273
https://pulsetherme.bg/

Това видях вчера точно до Гранд хотел Банско. Има си голяма табела. Въпросът е за гостите на хотела дали е включено в цената.
Тъй като сайтът на хотела е ужасен и не може нищо да са разбере от него, потърсих инфо в сайта на ТА, която ползвам за разни почивки. В него от описанието на офертата оставам с впечатление, че в ол инклузив пакетът влиза ползването на Пулс Терме Банско. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-grand-hotel-bansko-bansko-23546/  В Гугъл има доста скорошни отзиви, които са много положителни и от които също става ясно, че новата спа зона се ползва от гостите на хотела. Ако реша да резервирам престой през есента ще попитам директно в хотела за подробности и за да съм наясно какво точно е включено в ОИ.

# 274
Бяхме външни посетители на Терме Фън парк и не ни хареса. Още го строят. Има 2 замъка, един картинг и няколко пързалки. Картинга е залепен до едния надуваем замък, до който е залепен втория замък, а до него има катерушка. Т.е. децата като излязат от замъците и искат да влязат пак от входа им трябва да минат през картинга. Така се оказва, че по между количките се разхождат деца, бебета, родители и е абсурдно просто. То място бол има, не знам защо са решили да наблъскат всичко едно до друго. Отделно персонала са едни деца направо, малко неориентирани. 20 лв за един час е за пързалките и замъците. 10 лв за 10-15 мин картинг. Под картинг разбирайте пластмасови колички, нищо общо с истински картинг. На ФБ страницата им снимките са малко подвеждащи, не изглежда така в действителност. А също така има снимки на бъгита, които се оказа, че не работят и детето се разочарова.

# 275
Потвърждавам за Терме фън парк, даже не е помислено ката хората- децата в колите са без надзор има завой и стълби и родителите тичаме по колите
Ииии щом си плащаме сме с предимство ня колите пред гостите

# 276
Здравейте! Искам да изненадам майка си за рождения й ден със спа почивка, но преглеждайки хотелите, вече много се двоумя.. Ще се радвам на препоръки за хотели с хубаво спа и храна, които не са много далеч и от центъра, защото ще сме без кола.
Много ми допадна Св. Иван Рилски, може ли скорошни отзиви, подходящо ли е за семеен празник? Наистина ли са твърде малки басейните за капацитета на хотела? Благодаря предварително.

# 277
Здравейте! Искам да изненадам майка си за рождения й ден със спа почивка, но преглеждайки хотелите, вече много се двоумя.. Ще се радвам на препоръки за хотели с хубаво спа и храна, които не са много далеч и от центъра, защото ще сме без кола.
Много ми допадна Св. Иван Рилски, може ли скорошни отзиви, подходящо ли е за семеен празник? Наистина ли са твърде малки басейните за капацитета на хотела? Благодаря предварително.
Ами на нас хотелът много ни харесва и да, празнували сме няколко пъти рождени дни там. Ако обаче сте през уикенда или пък престоят ви съвпада с някой празник, или по време на училищните ваканции, то със сигурност ще е доста натоварено. Принципно умишлено посещаваме хотела в делнични дни, за да ни е спокойно. Когато сме били през уикенд дни в хотела гледаме да посещаваме басейните и спато след 11 часа сутрин и около обяд, или в късният следобед след 17 или 17.30 часа, когато повечето гости вече са се изнесли за разходки, обяд, вечеря или детска дискотека. Често в съботните вечери има музика на живо или стендап комеди.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 16:52 от Fatalina

# 278
  • Сф
Според мен Иван Рилски е за хора с малки деца.
Местоположението също не е ок.  За без кола - съвсем. Не ви знам бюджета, но в Кемпински е много по- добре, особено с вечеря, или някакъв пакет ако има. Ако държите на минерална вода , вижте и Баня и Добринище класните хотели примерно.

# 279
Местоположението също не е ок.  За без кола - съвсем. Не ви знам бюджета, но в Кемпински е много по- добре, особено с вечеря, или някакъв пакет ако има. Ако държите на минерална вода , вижте и Баня и Добринище класните хотели примерно.
Благодаря много, ще ги погледна със сигурност! 😊

# 280
Е защо пък да е за хора с малки деца? Ние не сме с малка деца, даже не водим никакви деца, пък вече 4 пъти сме го посещавали през годините. Напротив, дори Спа зоната е само за възрастни над 16 год. Ако имаш предвид, че за тинейджъри е скучно, вероятно е така. Да, до центъра е поне на 15 - 20 минути ходене пеша, но става за разходка.

# 281
А бихте ли споделили мнение за термо хотел Римска бяня в село Баня.Сйта на Кемпински е ужасен,не може да се направи резервация.

# 282
  • Сф
Говоря за по -  малки деца. И че се посещава от семейства предимно. Има и апарт част и народа ми идва вповече. Басейна не ставаше за плуване. Като цяло изобщо спа то не е нещо особено. Вие хубаво се връщате 4ри пъти,  но ние няма да повторим. За разстоянието - имам предвид, че е в нивите, а не в урбанизираната и приятна част от града.
Нека не спорим, а да дадат хората още предложения.
* не знам какво става със сайта на Кемпински и аз не успях да си проверя цени. Хем  ползвам тяхното приложение. По- скоро им звъннете, ако се запътите натам. Имат допълнителна отстъпка за членство.

# 283
А бихте ли споделили мнение за термо хотел Римска бяня в село Баня.Сйта на Кемпински е ужасен,не може да се направи резервация.
Преди години често ходехме там и бяхме доволни. Басейните са големи, водата топла, спа-то също добро. В Банско съм ходила в Грийн лайф. Хареса ми, храната много, но водата в басейна не е минерална и беше леко хладна, декември месец, далеч е от центъра, посока пътя за Шилигарника.

# 284
  • Plovdiv
Включвам се и аз с пресен отзив за хотел Свети Иван Рилски относно басейните и СПА зоната /снощи се прибрахме от там/. Това ни беше 3-то посещение на хотела, веднъж само като техни гости с All inclusive и вече 2 пъти в частни апартаменти, като ни е включено използването на басейните, СПА и паркинг.
Наистина вече идват малки басейните за посещаемостта на хотела! Имаше доста хора, най-вече семейства с малки деца и тук отново ще подчертая, че не е виновен персонала, а единствено родителите за необузданото поведение на децата в басейните! Малки деца оставени на самотек в басейна с огромен надуваем крокодил, /даже и в джакузито го вкарваха/ стрелящи се с пръскачки през цялото време, а родителите им - абсолютни непукисти! Та реално даже и да няма хора, то само 3-4 такива деца са напълно достатъчни да направят суматоха.
Иначе отново сме много доволни, опитвахме се да посещаваме басейните рано сутрин и по обед, когато повечето хора с малки деца си тръгват, в СПА зоната 16+ беше спокойно, комплекса си е все така прекрасно поддържан и зелен! Подчертавам - не сме ползване изхранване при тях.

Общи условия

Активация на акаунт