Препоръчайте ми хотел в Банско тема 3

• 46 809
  • 326
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря за съветите! Хот спрингс е страхотен хотел, а външния басейн късно вечер е невероятен. Вече планирам кога да се върнем пак 😀
420лв на нощувка??? Наистина ли е толкова?

Двама възрастни с едно дете - уикенд HB 1000 лв. Никак не е малко. Децата ги усетих като шумотевица в ресторанта. Във външния басейн беше спокойно.

# 316
Цените в хотелите започнаха да стават непосилни за редовно посещение.

# 317
  • Пловдив
Цените в хотелите започнаха да стават непосилни за редовно посещение.
ама то и за епизодично са високи...поне за мен. Не е нормално за есин уикенд да са ти нужни 800- 1000лв.

# 318
Да, така е за съжаление.

# 319
  • София
Ние от Банско лека полека се отказахме. Последно миналата НГ по настояване на роднини които дойдоха за празника и къде, айде на Банско. Те си тръгнаха разочаровани по всички точки, хем са хора които не пестят пари, обичат Банско и карат ски цялото семейство. Ние също, но ние си го знаехме....те искаха , затова кандисахме...

# 320
Здравейте. Имаме резервация за Иван Рилски и исках да попитам ходилите там някои неща.
1. Пише,че настаняването е след 15ч и храненето започва със следобедна закуска. Въпроса ми е ако пристигнем по-рано ще ни сложат ли гривните или е след 15ч? Ще пътуваме от далеч и искам да знам как да си разпределя времето.
2. Дават ли халати за спа зоната и за децата или е само за възрастните?

# 321
Здравейте. Имаме резервация за Иван Рилски и исках да попитам ходилите там някои неща.
1. Пише,че настаняването е след 15ч и храненето започва със следобедна закуска. Въпроса ми е ако пристигнем по-рано ще ни сложат ли гривните или е след 15ч? Ще пътуваме от далеч и искам да знам как да си разпределя времето.
2. Дават ли халати за спа зоната и за децата или е само за възрастните?
Зависи колко е пълен хотелът. Може и да ви сложат гривните, но по-скоро си предвидете, че ще започнете със следобедна закуска. Да, за децата има халати.

# 322
  • sofia
Здравейте! Извинявам се, че въпросът ми не е свързан с хотел, но ми трябва информация къде пристигат и от къде тръгват автобусите в Банско. Тъй като видях информация,  че старата автогара вече я няма. Има ли някакво разписание или телефон, на който може да се получи информация?

# 323
Момичета, извинете, че е леко встрани от темата, но издирвам контакт на един магазин за обувки на центъра на Банско - казва се SANISTYLE, имате ли идея как да се свържа с тях? Купих си обувки миналата зима от там, искам същите или подобни, но никъде не намирам такива, нито във физически магазин, нито онлайн, само те са ми надеждата 😍

# 324
Здравейте, може ли да ни препоръчате уютен, спокоен хотел в Банско, да има спа, сауна, по възможност отопляем басейн. Искаме да си починем за един уикенд. Нямаме кола, та би било добре да е в самия град, но ако не, сигурно и с такси може да се стигне.

# 325
Здравейте, може ли да ни препоръчате уютен, спокоен хотел в Банско, да има спа, сауна, по възможност отопляем басейн. Искаме да си починем за един уикенд. Нямаме кола, та би било добре да е в самия град, но ако не, сигурно и с такси може да се стигне.
Така, както описвате желанието си в Банско трудно ще намерите такъв хотел. Хотелите със Спа в града са големи и са малко тези с топли басейни. Може да разгледате Св. Иван Рилски и Гранд Хотел Банско, те със сигурност са с топли басейни и със Спа център. Иначе безбой, малки и уютни хотели с наистина топла, минерална вода, а някои от тях и със сауни и/или парни бани има в село Баня до Банско(може да разгледате семеен хотел Св.Никола в Баня https://www.booking.com/hotel/bg/family-st-nikola.bg.html?aid=35 … type=total&ucfs=1&  или пък Спа Вила Виктория  https://villavictoria.bg/ ). . От града до там може да стигнете с такси. Не знам за кой период сте планирали почивката си, но имайте предвид, че Банско и районът вече навлизат в активен зимен сезон и през уикендете едва ли ще ви е много спокойно. До към края на ноември става, но след това започват празници, открива се ски сезонът и навалицата, особено през уикенд дните става голяма.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 09:56 от Fatalina

# 326

Хотел Лъки също вижте

Общи условия

Активация на акаунт