Препоръчайте ми хотел в Банско тема 3

• 37 474
  • 226
  •   2
Отговори
# 210
  • Сф
Здравейте, може би не е тази темата, но бихте ли препоръчали връх за семейно изкачване? Не Вихрен, а някой друг, по възможност не много труден, ако изобщо има такъв в Пирин.
После и за хотел ще питам 🙂
Ако има отделна тема за това, ще задам въпроса там.
Благодаря

Не съм много наясно,  но може би да се качите с лифта до хижа Безбог ( Добринище) и оттам има пътеки. И е много красиво. В хотела,  ако попитате или някой от работещите по Бъндеришка поляна ,  със сигурност ще ви кажат маршрути. И в нета може да погледнеш за интересни места.
https://luckybansko.bg/tri-zhivopisni-pateki-okolo-bansko-p152320/

# 211
Добринище, х. Гоце Делчев, асфалт, лифт до х. Безбог. Оттам към Поповото езеро пеш, много приятен маршрут. Ако искате може да се качите на връх Полежан.

# 212
  • Торонто
Благодаря! В Добринище има ли хотел с топла минерална вода, и ако не - къде са най-близките такива?

# 213
Русковец, Орбел, сигурно има и други. Близки места с. Баня.

# 214
Много е хубаво Добринище, любимо място за лятна почивка ни е там. Ходим лятото, защото не е такава лудница, ние не сме скиори и ползваме големия открит минерален басейн в градчето.

# 215
През миналата седмица за пореден път посетихме хотел Св.Иван Рилски. Бяхме с голяма група приятели и мога да кажа, че отново всички сме изключително доволни от абсолютно всичко.

# 216
Здравейте, търся хотел за почивка през август в Банско. Св. Иван Рилски е ясен, но ми идва твърде скъп, а и не ползваме спа. Трябва ми чист хотел, с нормална храна и външен басейн (отопляем при възможност). Някакви идеи?

# 217
  • Сф
Здравейте, търся хотел за почивка през август в Банско. Св. Иван Рилски е ясен, но ми идва твърде скъп, а и не ползваме спа. Трябва ми чист хотел, с нормална храна и външен басейн (отопляем при възможност). Някакви идеи?
Грами, малък семеен,  но много готин, страхотна храна,  паркинг, местоположение. Вижте в грабо, работят от години с тях или директно се свържете. Собствениците са много мили хора ! Ходили сме вече доста пъти предимно зимата. Имат и външен басейн вече. Работят или на AI или ако обикаляте денем,  HB
https://grabo.bg/pochivka-v-bansko-0zsk34w

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 11:48 от PureLove

# 218
  • Торонто
Здравейте, търся хубав хотел в Банско, с. Баня или наоколо с топъл външен басейн, детски басейн за много малки деца, и с хубава храна. Бонус ще е и топъл вътрешен басейн, в случай че вали докато сме там (средата на юли).
Разгледах препоръките тук и избрах Хот Спрингс в Баня, но не ми е съвсем ясно има ли детски външен басейн.
Разбирам, че в Иван Рилски басейнът не е подходящ за малки деца/бебета.
Имате ли някаква друга препоръка за хотел с наистина доказано топъл басейн и хубава храна?
Благодаря!

# 219
Здравейте, търся хубав хотел в Банско, с. Баня или наоколо с топъл външен басейн, детски басейн за много малки деца, и с хубава храна. Бонус ще е и топъл вътрешен басейн, в случай че вали докато сме там (средата на юли).
Разгледах препоръките тук и избрах Хот Спрингс в Баня, но не ми е съвсем ясно има ли детски външен басейн.
Разбирам, че в Иван Рилски басейнът не е подходящ за малки деца/бебета.
Имате ли някаква друга препоръка за хотел с наистина доказано топъл басейн и хубава храна?
Благодаря!
Ами в Иван Рилски няма бебешки басейн, но в големия родителите си къпят бебетата и малките деца. Иначе хотелът е много подходящ за деца. За храна има всякакви млека, каши, пюрета, цедени сокове, крем супи и т.н.
Навън има детски кът. Юли месец е месец на детето в Иван Рилски и ще има доста занимания за деца, но ако вашето е много малко това едва ли има значение. Температурата на водата и в двата басайна е много подходяща, нито много гореща, нито студена. Системата за пречистване е модерна, а не се използва хлор или други химикали. В Баня водата е минерална и следва да имате предвид, че за малки деца не е препоръчително да стоят дълго в такава.

# 220
  • Торонто
Някой може ли да потвърди от лични наблюдения, че температурата на водата във външния басейн на Хот Спрингс в с. Баня е поне 30 градуса?
Искаме  басейнът наистина да е топъл, не само на хартия да го водят такъв.

# 221
Някой може ли да потвърди от лични наблюдения, че температурата на водата във външния басейн на Хот Спрингс в с. Баня е поне 30 градуса?
Искаме  басейнът наистина да е топъл, не само на хартия да го водят такъв.
Да. Прекрасен е. Често релаксираме там и зима и лете.

# 222
Потвърждавам ти и аз.5-6 пъти годишно ходя в хотела. Водата в хотела не е такава,че да трябва да съобразявате колко време да седи детето-може и да не излизате цял ден.

# 223
Някой ако иска да си прави резерве в Свети Иван Рилски, имам от йетитата код за -10%

# 224
Здравейте, моля за по-скорошни (летни) впечатления от Пирин голф. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт