Препоръчайте ми хотел в Банско тема 3

• 44 388
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
Някой ходил ли е с куче в Св.Иван Рилски? Гледах,че позволяват домашни любимци, но при резервацията не ми излезна опция за домашен любимец. Как стоят нещата с него? Някъде има условие,че не трябва да е в стаята когато почистват.
Интересувам се също и от храната. Разнообразна и качествена ли е?

# 226
Някой ходил ли е с куче в Св.Иван Рилски? Гледах,че позволяват домашни любимци, но при резервацията не ми излезна опция за домашен любимец. Как стоят нещата с него? Някъде има условие,че не трябва да е в стаята когато почистват.
Допускат кучета, но до колко килограма не мога да кажа. Не съм виждала да развеждат кучета, но първият път като бяхме гости на хотела преди 4 години в съседната стая се чуваше лай на малко кученце. Питайте си на рецепция, за да ви дадат точна информация. Храната е вкусна, много разнообразна и с добри продукти. Има храна за всяка възраст, включително за бебета. Месец юли е месец на децата, така че вероятно е пълно с бебета и деца. Имайте го предвид, ако не сте с деца и очаквате спокойствие без дестка врява.

# 227
  • на тавана в кошницата
В момента сме в Св. Иван Рилски. Много отзивчив персонал, чисто и за семейства с малки деца  е подходящ( особено сега когато е месеца на детето). Само басейните са много малки за капацитета на хотела. Става страшна гъчканица. В джакузито са един върху друг хората. Никави място не остава. Това с басейните не са го доизмислили.

# 228
ВВВВ6 ще споделиш ли как е храната? На ОИ ли сте? Анимацията как е? Имат ли програма и спазват ли си я? Аз съм се замислила да резервирам ама след последната ни почивка/не там/ нещо се разочаровах от хотелите.

# 229
  • на тавана в кошницата
На ОИ сме. От храната има какво да се желае, но гладни няма да останете като на пример сутринта имаше боровинки, но след като свършиха други не сложиха. Така се случва и други храни. Ние сме без деца , но семейството с което сме имат. Аниматори не съм видяла, но имат програми за децата, но са платени като яздеше на кончета, парк Белица и др. Има детски кът и lounge bar където може да се гледат детски филми. И храната за децата е супер. Забравих да кажа че има интересни и вкусни десерти.

# 230
Някой ако иска да си прави резерве в Свети Иван Рилски, имам от йетитата код за -10%

Здравейте ,докога е валиден кода? За началото на август мисля да резервирам,но ние не си правим планове предварително.

patenceto

Миналата година го посетихме с домашния си любимец.Само във вътрешния ресторант и басейн не можеше да го вземаме.
Тази година обмисляме пак да го посетим .
Плащахме по 20 лв на ден и еднократна такса за почистване мисля 40 лв беше.
Имаше и други хора около нас на етажа с кучета.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 17:50 от X.T

# 231
Изпратих ви го на лично. До септември.

# 232
  • София
От къде резервирате Иван Рилски ? През букинг или не ?

# 233
  • Сф
Предполагам кода на Йетел е един и същ ( нееднократен). Преди време и аз ползвах такъв. Резервирала съм през сайта на хотела.

# 234
От къде резервирате Иван Рилски ? През букинг или не ?
През сайта на хотела, но имайте предвид, че не връщат депозит! Може и от тук. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-spa-hotel-sveti-iv … ski-bansko-22643/

# 235
Предполагам кода на Йетел е един и същ ( нееднократен). Преди време и аз ползвах такъв. Резервирала съм през сайта на хотела.
Възможно е да е индвидуален, ако иска дамата да го сподели след като го ползва.

# 236
Здравейте!

Има ли скоро посещавали Regnum Banya Thermal?

Конкретно ме интересуват superior стаите (с и без pool view) - дали наистина имат балкони? От хотела ми казаха, че са с малки френски балкони (предполагам само с парапет). Може ли да се изпуши една цигара на него или наистина e прекалено малък?

Също така видях, че е близо до ромската махала - вечер ок ли е за разходка?

Благодаря предварително!

# 237
  • Пазарджик
Здравейте, има ли някой с пресни отзиви от Гранд хотел Банско?

# 238
Много хубав хотел бих ви препоръчала в Банско “Свети Георги” хубава храна, стай просторни , топъл басейн и на прилична цена. Върнах се от там преди 2 седмици.

# 239
Може ли някой, който е ходил с 2 по-големи деца да ми каже къде спят децата и в каква стая сте били? Нашите са на 6 и 11 години, гледах снимки ама ми се вижда малък разтегателния диван за 2 деца.

Общи условия

Активация на акаунт