ДЕВЕТокласници 2022/2023 - Тема 1

• 36 992
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, днес съм рожденник. Черпя виртуално:

# 616
  • София
Строим, честит рожден ден. Да си здрава, щастлива и нека всичко лошо да остане зад гърба ви. Весел празник и много положителни емоции 🎉

# 617
  • На село (близо до Лондон)

В английската система на образование ли? Най-вече слагането на етикет на детето още в 1-ви клас, при това на практика без дори знанието на родителя, камо ли възможност да направи нещо, за да подобри резултатите му.

катиABV това не е така и не вярвам някой да го вярва.
Никой неможе да спре амбициозно дете или дете с амбициозен родител. Нито в английската, нито в немската или българската образователна система.
Сторм ЧРД!!

# 618
  • София
storm76, честита да си! Бъди уверена, здрава и радваща се на живота! Весел празник! Kissing Heart

# 619
  • София
Сторм, бъди честита! Желая ти много спокойствие, щастие и душевен мир! Flowers HibiscusPurple Heart
Страхотна торта си спретнала! Simple Smile

# 620
Честит рожден ден, Сторм! Бъди здрава и много щастлива! Весел празник! Flowers Rose

# 621
  • България, София
Привет момичета Simple Smile
Ту ви настигам, ту изоставам, но ще вляза в ритъм.

Минавам да почерпя Simple Smile
Наборката стана на 15 в събота Simple Smile

Връщам се да чета.

Storm 76, честита да си!
Бъди жива и здрава, много обичана и щастлива, посрещай всеки ден с усмивка, радвай се на успехи в личен и професионален план и сбъдвай мечтите си Hug

# 622
  • Пловдив
И на малката щерка  на velina_v и на storm76- ЧЕСТИТО!
Бъдете живи и здрави, момичета - и на 15, и на 20 и на 30 по две....
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 623
  • В центъра на моретата
storm76, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и успешна!

velina_v, честита рожденичка! Да е здрава, успешна, целеустремена и с лекота да постига целите си!

# 624
  • В светлината на слънцето
Честити ни рожденички - Сторм и щерката на Велинка! От здраве и късмет да не се отърват! Heart

# 625
  • Варна
Здраве и постигнати цели за рожденичките! Много приятели и споделени празници! Two Hearts
У дома ваканцията е във вихъра си - две поредни пижамени партита с различна компания си организира щерката, а аз не мога да сваря да пера чаршафи и да правя закуски, но поне е весело Simple Smile За домашни и дума не се чува.
За притеснението, ще пробвам идеята на Моливчето, за написване на най-добрия и най-лошия сценарий, защото девойката изпитва ужас да говори пред хора, пък било то и собствения й клас. Описва, че й се замъглява погледа, стомахът я свива, гърлото й се стяга сякаш ще заплаче... Учителката й в началното училище казваше, че буквално отваря уста, а глас не се чува. Колкото и да е до темперамент, трябва да се пребори със себе си, защото тепърва ще се налага да работи с хора и да им говори (колкото и да не й се иска).

# 626
Честит празник на рожденичките, Сторм и малката щерка на Велина, много здраве и късмет!
Да ви кажа хич не можем да си починем тази ваканция, дали са му да пише на детето 500 думи, плюс куп други проекти и домашни.
А и нашата котка, недоразбрала че сме върнали часовника назад, вчера си стана на зазоряване, в 4,45 и ни събуди, разбра се.
Още не мога да се аклиматизирам от смяната на времето.

# 627
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
живи и здрави да са всички пораснали младежи и девойки, и майките им Wink
широки хоризонти и разум, колкото може да се впише точно в тази възраст. Simple Smile

при нас е кротко - гледахме "Гранд хотел Будапеща".
Господи, дай ми сили!
ако отделяше толкова време и енергия за учене и анализ на учебен материал щеше да има не 9, а 18!
има и плюсове - сега ще чете Цвайг, за да види кои книги са използвали за да направят филма.

# 628
  • София
velina_v, да ви е жива и здрава девойката! Очите й да греят винаги от щастие, усмивката, успехите й и любовта й към вас да топлият винаги сърцата ви Kissing Heart

При нас ваканцията е на макс, включително и за мен. Що перипетии минахме с ММ, докато намерят какво му е... Но сега всичко е на 6, не ме интересува кой ще учи и дали ще учи /до след няколко дена Joy/
Наборът трябва да чете Da Vinci Code, в оригинал, сам си я избра. Все още изглежда недокосната, дано бъркам. Мисля, че вече нямам сили и желание да се боря с упоритото му енергоспестяване. Важното е, че социалният живот е на макс. Приоритети, приоритетииии....

# 629
  • София
Честити да сте, скорпиончета!!! Живи, здрави, по-малко хапливи!!!

Общи условия

Активация на акаунт