Добре дошли в Люлин! Тема 33

• 43 555
  • 654
  •   2
Отговори
# 645
Аз мога да препоръчам в банишора - йова дент, д-р Илиева. При нас направи пулпити без проблем.

# 646
  • София
Д-р Красен Найденов лекува децата от малки, много сме доволни. Вече ходят самички Simple Smile
https://www.kin-dent.com/#contacts

# 647
Здравейте. Имате ли мнения за АГ Д-р Елеонора Гаджева, което преглежда в МЦ Люлин мед. Интересува ме дали е компетентна в областта на проследяване на бременност. В интернет не намирам нищо за нея.

# 648
Здравейте, можете ли да ви кажете как се казва малкото ресторантче, което се намира зад детска градина Асен Босев?
Имате ли отзиви за него?

Благодаря ви.

# 649
  • В твоето съзнание...
Здравейте, можете ли да ви кажете как се казва малкото ресторантче, което се намира зад детска градина Асен Босев?
Имате ли отзиви за него?

Благодаря ви.

https://www.restaurantvian.com/

Това е, аз съм доволна, порциите им за вкъщи са доста прилични, там на място съм яла пица и цаца (имаше я през лятото) и беше вкусно. Сядали сме само в градината откакто е Виан и не знам как е обстановката вътре в момента, но преди беше доста приятна. В сайта им има цени, малко са височки за Люлин всякаш, но нямам голяма база за сравнение.

# 650
  • София
Здравейте, вчера бяхме с ММ на рожден ден в Куба Либре (бл. 902П) и останах възхитена от заведението. Посещаваме го за първи път, не знам защо не ни е попадало преди.

Кухнята им е топ, имат голямо разнообразие, обслужването, атмосферата е супер уютна. Със сигурност ще посетим отново.

Направи ми впечатление, че имат и хубав детски кът и монитор за наблюдение, което също ми се видя като плюс.
Споделям, защото мисля, че би било полезно в темата

Интересува ме дали още има някъде фитнес само за жени и за работно време, тренировки? Посещавали ли сте и допускат ли дечица?

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 09:34 от Stoyanova.A

# 651
  • София
А пуши ли се в Куба Либре? Имам някакъв такъв спомен от преди.

# 652
А пуши ли се в Куба Либре? Имам някакъв такъв спомен от преди.
Вътре не само отвън но е остъклено за зимата Simple Smile

# 653
Здравейте, моля, препоръчайте място за пилатес в Люлин, от което сте доволни. Flowers Hibiscus

# 654
  • София
Следя страницата на Куба Либре и видях, че са пуснали събитие за правене на коледни джинджифилови къщички на 4 и 5 декември - може да е полезно за някого.

Все още съм в процес на проучване за фитнес.

Общи условия

Активация на акаунт