Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 145 416
  • 827
  •   2
Отговори
# 105
Здравейте! Относно Любомир Алексиев....за вен е страшен шарлатанин! Ходих при него преди 10 години, тогава приемаше в Шумен и нямаше определена такса, но също се чакаше с месеци. Не позна абсолютно за нищо, нито на мен, нито на приятелката ми. И да, с тази кърпа та очите си полежа 10-на минути и даже реших, че е заспал 😃 Наговори ми куп глупости за какви ли не здравословни проблеми, нищо вярно естествено. При приятелката ми беше дори по-зле, излезе трепереща. Понеже нямах своя снимка в себе си, му дадох личната си карта. И го забелязвам как наднича из под кърпичката и ми вика "баща ти е с буквата еди си коя, от град еди си кой си"😂😂 Да не говорим, че ни прие и го чакахме поне час преди да започне да ни "гледа".

# 106
А знае ли някой за ясновидеца Тодор от Варна

# 107
Здравейте! Опитах се да намеря повече информация с търсачката, но така и не намерих отзиви. Имате ли някакви впечатления от Мария (Сухата река)?
Благодаря
И аз съм чувала за една Мария от Сухата река не знам дали е същата, но ако има мнения моля🙏

# 108
Здравейте! Моля да ми препоръчате човек, който разваля магии и гледа в блаоевградска област и близо до нея. Но говоря за качествен човек, а не шарлатани, които се правят на разбирачи! Ще се радвам ако споделите лично мнение и ми дадете контакти с въпросния човек

# 109
Здравейте някой може ли да даде мнение за маг Нели Маринова София

# 110
Здравейте, чувала съм преди време за жена от Бургас, която е екстрасенс, лекувала чрез енергия и получавала информация от починали хора, казва се Валя. Някой да знае дали още работи и как мога да я намеря?

# 111
  • бургас
Здравейте, чувала съм преди време за жена от Бургас, която е екстрасенс, лекувала чрез енергия и получавала информация от починали хора, казва се Валя. Някой да знае дали още работи и как мога да я намеря?

Аз съм от Бургас,но никога не съм чувала за тази Валя Rolling Eyes

# 112
Здравейте, обмислям личен рийдинг при Фрея или Moon forest path, ще ви помоля за мнения

# 113
Щом човека записва чак за догодина ...
Значи имаме 80 дни до тогава, по 10 човека на ден всеки плаща по 80 лева ...
Това са 64000 кинта до януари и предполагам че доста повече хора имат записан час от 800 човека.
Такааааа да взема и аз да почна да гледам,така хубаво ги нареждам, а като намеся египетските богове, Корана, Буда и Таро просто стават чудеса !

Lan, не е лошо сериозно да се замислиш дали да не откриеш една приемна за нуждаещи се Simple Smile Много си добър с Ленорман, имаш познаваемост (мой личен опит). Консултациите ти ще бъдат полезни за много хора, убедена съм в това Simple Smile

# 114
  • гр. София
Здравейте, обмислям личен рийдинг при Фрея или Moon forest path, ще ви помоля за мнения
Правила съм доста рийдинги при Фрея. Изключително внимателна, разбираща и съпричастна е. Много положително мнение имам за нея и като човек и като отношение. Друг е въпроса, че след безброй рийдинги при една или друга тароложка се убедих в едно. Картите НЕ МОГАТ да предскажат бъдещето (нито нещо или някой друг ). За мен картите отразяват моментната ситуация и от това, че таролога ще я види, може да останете с убеждението, че ще познае и бъдещето. Нищо подобно! Ако прогнозира някое бъдещо събитие и то се случи, това ще е чиста доза случайност, житейско, психологическо разтълкуване на изхода от ситуацията или просто 50/50. От Фрея ще чуете един много мил, вдъхновявящ и позитивен рийдинг, независимо колко е трудна ситуацията. Тя просто е такъв човек. Иска да помогне, да ти покаже светлината в тунела. За жалост пак казвам, всичко което ще чуете е истината за сегашната ситуация и нищо повече. Разбира се, ако се интересувате дали например сте трима във връзката, в която сте, бихте могли да получите верен отговор, но аз лично не бих се доверила на карти повече.

# 115
Картите могат да покажат развитие на настояща ситуация в бъдеще, както и евентуални съпътстващи обстоятелства. Съществува обаче едно голямо НО !
Във всички подредби с карти от значение е как се редят и кой ги реди. Също така и този който ги подрежда дали успява да усети картите или просто си кара на конвейер. Освен това една и съща комбинация при различни въпроси може да означава коренно различна ситуация. Поради тази причина няма как да се кара по-точно гледане.
Да не говорим, че много от рекламираните са хванали по една книга ,прочели я и вече се титуловат като специалисти.
Картите изискват време, внимание и много мислене върху подредбата ( и опит ) когато става въпрос за сериозни отговори на житейски ситуации.
От друга страна много от въпросите са несериозни, ни за всеки неговите си дертове са най-важни.
Така че изобщо не съм съгласен с твърдението, че картите не показват/предсказват бъдещето. Правят го, но за да се разбере какво показват е необходимо нещо много повече от желание за изкарване на бързи пари от човешките проблеми и неволи....

# 116
Картите могат да покажат развитие на настояща ситуация в бъдеще, както и евентуални съпътстващи обстоятелства. Съществува обаче едно голямо НО !
Във всички подредби с карти от значение е как се редят и кой ги реди. Също така и този който ги подрежда дали успява да усети картите или просто си кара на конвейер. Освен това една и съща комбинация при различни въпроси може да означава коренно различна ситуация. Поради тази причина няма как да се кара по-точно гледане.
Да не говорим, че много от рекламираните са хванали по една книга ,прочели я и вече се титуловат като специалисти.
Картите изискват време, внимание и много мислене върху подредбата ( и опит ) когато става въпрос за сериозни отговори на житейски ситуации.
От друга страна много от въпросите са несериозни, ни за всеки неговите си дертове са най-важни.
Така че изобщо не съм съгласен с твърдението, че картите не показват/предсказват бъдещето. Правят го, но за да се разбере какво показват е необходимо нещо много повече от желание за изкарване на бързи пари от човешките проблеми и неволи....

Това първо от всичко е дарба ! Дарба като ясновидската. Човек, който го няма заложено в себе си по начало/ по натална карта - "bye,bye" Hands Thumbsdown Едната жена с таро, която ми гледа вече 5 години и ми е дала изключително ценни и важни информации и съвети (винаги 100% в 10-ката), като я водих при ходжата преди години ,че неприятни разнородни проблеми й се бяха скупчили, та той й каза ,че е започнала по-рано с картите от момента преднаписан й по съдба. Доста бяха се оплели енергиите й от това. Той я чисти енергийно и след него картите й литнаха буквално, както и проблемите й в сравнително кратък срок се оправиха. Това са първо от всичко много силни енергии, с които шега не бива. Не случайно като мине половин час гледане и започва да й става лошо и й прималява на жената ... Само да не си мислят хората ,че това с тарото е "баница -> рЕжи па яж" Hands Thumbsdown

# 117
Здравейте , искам да помогна с лечение на детето ми с алтернативна медицина и насочване , защото с традиционната няма да стане тъй като диагнозата ни не е лесна .

След много четене се опитах да пресея хора за който има добри отзиви на тема лечители и гледачи и т.н . Спрях на следните имена , ще е съм благодарен ,ако някой ако може да ми прати координати (Адрес, телефон ) тук или на Л.С . БЛАГОДАРЯ !

Стоян Марков - С.Тополчане
Ружа Алексиева от Плевен
Ганка Досева от Варна
Марица Лазова - лечител на очи

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 16:03 от Alex.N

# 118
Съжалявам, че вече има подобни теми. Но спешно търся жена, която да лее на куршум или каквото там правят против уплаха, страх, паники. ОТ ПЛОВДИВ. И то проверена, добра жена. Изчетох някаква тема, има споменати 2,3 в Пловдив. Тази Себахат ми казаха, че вече е на възраст и не се справя много добре. Има споменаване на някаква Добринка, но не намирам нейни координати. Нова съм в града.
Имам спешна нужда. Страх ме е да живея, страх ме е да умра. Всекидневно съм в някакви паники, параноии. Дори не знам от какво провокирани чак толкова. Появиха ми се сериозни неврологични и сърдечни проблеми. Ужасен стрес, пулсът ми стига до 170 от паника, искам да опитам всичко и да посетя жена, която да ми лее, да се успокоя малко.  МНого благодаря на тези, които ще се отзоват.

# 119
Препоръчвам ти Труфка от село Ведраре. На 50 км от Пловдив. Аз останах много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт