Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 145 463
  • 827
  •   1
Отговори
# 120
Някой да каже нещо за Ирена живеела е в ж.к. Фондови жилища?
И ми казаха за баба Златка от село Алдомировци, някой нещо да знае?
Познават ли тези хора? Доволни ли сте

# 121
Съжалявам, че вече има подобни теми. Но спешно търся жена, която да лее на куршум или каквото там правят против уплаха, страх, паники. ОТ ПЛОВДИВ. И то проверена, добра жена. Изчетох някаква тема, има споменати 2,3 в Пловдив. Тази Себахат ми казаха, че вече е на възраст и не се справя много добре. Има споменаване на някаква Добринка, но не намирам нейни координати. Нова съм в града.
Имам спешна нужда. Страх ме е да живея, страх ме е да умра. Всекидневно съм в някакви паники, параноии. Дори не знам от какво провокирани чак толкова. Появиха ми се сериозни неврологични и сърдечни проблеми. Ужасен стрес, пулсът ми стига до 170 от паника, искам да опитам всичко и да посетя жена, която да ми лее, да се успокоя малко.  МНого благодаря на тези, които ще се отзоват.

Здравейте , търсете Исмаил ходжа от с.Краище до гр.Белица. Той вече е прекратил дейност, но опитайте да се свържете с него на телефон 0889 866 450 след 10:00 час сутрин и му се помолете да ви помогне, ако ви вдигне телефона въобще.

Ако не осъществите връзка с него , търсете контакт с Гюнер ходжа от Момчилград. Исмаил изпращаше всички нуждаещи се към Гюнер, след прекратяване на своята лечителска дейност.

Успех !

# 122
Здравейте някой допитвал ли се е до Таня Костадинова Гюрова утре имам онлайн консултация с нея и да съм подготвена дали познава нещо?

# 123
Съжалявам, че вече има подобни теми. Но спешно търся жена, която да лее на куршум или каквото там правят против уплаха, страх, паники. ОТ ПЛОВДИВ. И то проверена, добра жена. Изчетох някаква тема, има споменати 2,3 в Пловдив. Тази Себахат ми казаха, че вече е на възраст и не се справя много добре. Има споменаване на някаква Добринка, но не намирам нейни координати. Нова съм в града.
Имам спешна нужда. Страх ме е да живея, страх ме е да умра. Всекидневно съм в някакви паники, параноии. Дори не знам от какво провокирани чак толкова. Появиха ми се сериозни неврологични и сърдечни проблеми. Ужасен стрес, пулсът ми стига до 170 от паника, искам да опитам всичко и да посетя жена, която да ми лее, да се успокоя малко.  МНого благодаря на тези, които ще се отзоват.
В Пловдив Тони,лее куршум,бае ,гледа на карти .Ходила съм при нея много отдавна.тел.0879132621 ПЛОВДИВ,Четвъртък пазара ,площад Съединение .По телефона ще насочи за точния адрес.

# 124
За онези от вас, които разбират руски, може би ще ви е интересно, и конкретното видео, и профилите на авторите му.

https://www.youtube.com/watch?v=xIEyNPTfJvU&feature=youtu.be … D0%9A%D0%B8%D0%BC

https://www.youtube.com/watch?v=-xbEZ4mFzIE&ab_channel=%D0%A … D0%BD%D0%B8%D1%8F

# 125
В Пловдив Тони,лее куршум,бае ,гледа на карти .Ходила съм при нея много отдавна.тел.0879132621 ПЛОВДИВ,Четвъртък пазара ,площад Съединение .По телефона ще насочи за точния адрес.

МНОГО БЛАГОДАРЯ !

# 126
В държава където тези които се пишат помагащи си позволяват отмъщения към клиентите си и семействата им , особено когато ги дадеш в полицията ......
оправдания , бягане от отговорност -този който ти е казал че е притеснен защо толкова неща ти правят после пък тръгва срещу теб
такива се представят за помагачи

към единия описан в предни постове - Остави майка ми на мира,Климент, като си толкова помагащ защо не дойдеш да си говориш с хората,които налагаш защото се интересуват  от работата ти ? караш на конвейер, нараняваш хора,които не го заслужават а и не искаш да комуникираш когато някой иска да ти каже че се отказва от експериментите ти, заради същите експерименти някой яде бой скоро , или не те интересува как действат нещата ти ?

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 12:39 от Instyle

# 127
Има ли запознати, как може чрез магия да разделиш двама души и колко време отнема( мой братовчед се влюби,така да кажем в неправилната жена с нея са в момента в Англия, но на всеки 6 месеца се прибират в България и стоят по за един месец ,тази е по голяма от него,вечно е в размножителен период има 5 деца от 4 различни мъже братовчед ми е петия, обича да го командва и да и купува скъпи подаръци вечно нямат пари , най-лошото е че докато е с него много и шарат очите и му изневерява , тои няма деца от нея ),когато се опитаме да му обясним,че тя не е за него, тои започва да се ядосва, избягва темата с една дума тя му е семейството, тя му е всичко тои се самозабрави, наполовина прекъсна връзките с роднината си. Иска и да продаде бащината си къща за да си купи нова в друго село, но брат ми и баща му ще остане на улицата,тъй като не я искат тази (докато е у дома братовчед ми тя се държи мило, а когато го няма може и да те убие... Показахме му клипче как тя се държи с околните, но тои я защитава и казва, че околните са я провокирали и тя нямала да стои и да си мълчи трябвало да се защити )... Как да го спасим от тази пиявица? Моля ви за помощ и съвети моля 🙏

# 128
Има ли запознати, как може чрез магия да разделиш двама души и колко време отнема( мой братовчед се влюби,така да кажем в неправилната жена с нея са в момента в Англия, но на всеки 6 месеца се прибират в България и стоят по за един месец ,тази е по голяма от него,вечно е в размножителен период има 5 деца от 4 различни мъже братовчед ми е петия, обича да го командва и да и купува скъпи подаръци вечно нямат пари , най-лошото е че докато е с него много и шарат очите и му изневерява , тои няма деца от нея ),когато се опитаме да му обясним,че тя не е за него, тои започва да се ядосва, избягва темата с една дума тя му е семейството, тя му е всичко тои се самозабрави, наполовина прекъсна връзките с роднината си. Иска и да продаде бащината си къща за да си купи нова в друго село, но брат ми и баща му ще остане на улицата,тъй като не я искат тази (докато е у дома братовчед ми тя се държи мило, а когато го няма може и да те убие... Показахме му клипче как тя се държи с околните, но тои я защитава и казва, че околните са я провокирали и тя нямала да стои и да си мълчи трябвало да се защити )... Как да го спасим от тази пиявица? Моля ви за помощ и съвети моля 🙏

Вижте, не се набърквайте с магии никога, в ничии отношения и в ничия аура. Бог има "две лица". Щом така се случва, значи това не е случайно. Ако знаете рождената дата и имената на въпросната жена, обадете се на Гергана с таро консултациите по телефона, обяснете й случая, дайте тези данни на проблемната жена и я питайте първо от всичко карма ли е това. Гергана е много точна в прогнозите и вижданията си, аз ви гарантирам за думите си. Колкото и да не ни се иска се случва да си плащаме по такъв начин за минали грехове (грехове в минали животи). Сатана е съдник, това са магиите -> положен си на колене в прекия и преносен смисъл , докато не платиш за греховете си.Като си платиш - отива си. Звъннете на телефон 0889 581 449 , търсете въпросната Гергана и тя ще ви обясни как да процедирате за записване на час за консултация.

Успех !

# 129
Здравейте, ще се радвам някой ако даде координати на добра ясновидка или ходжа който не иска хиляди лева за разваляне на магии. Може и на лично и без реклами.Благодаря имам нужда от помощ

# 130
Има ли някой запознат ,с яйце чукнато в вода.
Дали може да го погледне и да ми каже дали има нещо направено.
Снимала съм резултата.Ако Има хора който могат да помогнат, моля за съдействие.

Аз също правих това. Резултатът е странен, дори имам нов израстък върху жълтъка, освен мрежите нагоре към повърхността. Ако има някой, който разчита, ще се радвам да погледне моите снимки Simple Smile

# 131
  • там, където ми харесва
Здравейте, включвам се с търсене на човек в Бургас да лее куршум , гледа на кафе или друго.Някои ми беше писал за жена в Меден Рудник , която лее куршум , но не мога да намеря съобщението.

# 132

Днес бях при Тони да ми лее, но пък ми стана странно, че накрая не ми даде оловото, за да спя на него. По принцип знам, че такава е практиката. На вас даде ли ви го

# 133
Някой пробвал ли е “Ясновидката Зевки добрата фея” така се пише в фейсбука. По предавания е била ходила също.

# 134
Здравейте, за Моника Ахчиева да споделите опит? Позна ли ви? Срокове, ситуации?

Общи условия

Активация на акаунт