Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 145 644
  • 827
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте искам да ви попитам дали знаете някоя добра врачка/ гадателка близо около Дупница/ Кюстендил благодаря предварително♥

# 136
Здравейте!
Моля ако някой познава човек, който наистина умее и разбира от магии — да ми пише на лично съобщение, защото станах пишман от издирване.
Работата е сериозна, не са лиготии!

# 137
Ако някой познава врачка от Варна, моля да ми пише на лично

# 138
Може ли някой да даде мнение за тази жена от Боян Ботево, мисля че се казва хайрие благодаря предварително. Също така как се ходи при нея със записване с обаждане по телефона ( и ако е така ако може телефон).

# 139
Здравейте,
Моля, ако някой е ходил при ходжите от Долно Воден, да сподели информация.
Благодаря

# 140
Препоръчайте ми ясновидка на кафе/карти за София, от всичко изчетено не успях да намеря.

# 141
Здравейте. Търся тел за гледане н кафе или карти в пловдив от доволни хора на които ом е познали

# 142
Препоръчайте ми ясновидка на кафе/карти за София, от всичко изчетено не успях да намеря.

Пепа в Хаджи Димитър !

# 143
  • Бургас
Пепа от Хаджи Димитър на кафе ли гледа?

# 144
Скоро време очаквайте да Ви пиша за нови четири “звезди”, дето се правят на гледачи и врачки, а всъщност лъжат хората. Напомням Ви, че бяхте предупредени от мен за десет такива “звезди”. Чукнете върху линка, за да си припомните (а други, които не са прочели, да са предупредени, за да не отидат да си дадат парите; няма да ги правим богати тези мошеници). Прочетете 22-ри коментар на страница две от тази тема: https://bg-mam.ma/p/1475128/45254194

# 145

Да ! Перфектно точна е , помагала ми е , не мога да кажа колко съм й благодарен !

# 146

Да ! Перфектно точна е , помагала ми е , не мога да кажа колко съм й благодарен !

Може ли контакт?

# 147

Може ли контакт?

088 777 5073
Успех !

# 148
Поредната шарлатанка маг Нели Маринова тел.0893712961, която уж разваля магии и прави куп защити. Първоначално иска по 220 лв за изчистване, а после 600 лв за защита. Не се подлъгвайте.... само ще изгорите с пари.

# 149
Отвратителните хора за които съм писала си позволяват да работят по  клиентите си като им се бъркат в живота енергийно и си мислят че тяхното "добро" е това което всъщност правят насила върху някой който им се е доверил

Общи условия

Активация на акаунт